Co jest najbardziej wzruszające?

Awatar użytkownika
Bardock
Infrzak
Kontakt:

Re: Co jest najbardziej wzruszające?

Post autor: Bardock »

Anime, przykład: ostatni odcinek DB GT. ; ((
Christina von Dreien
Awatar użytkownika
Aylinn
Homo Infranius
Kontakt:

Post autor: Aylinn »

O matko... kogoś wzrusza DB? Uśpił mnie ten serial.
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
Awatar użytkownika
Dreamer
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: Dreamer »

Wzrusza mnie ludzka krzywda, wielka miłość najczęściej nieszczęśliwa bół radość bezinteresowna i wiele innych ludzkich uczući Zaznaczyłem filmy bo starają się często pokazać ludzkie emocje które dobrze oddane wywołują głębokie refleksje u widza
Awatar użytkownika
Bardock
Infrzak
Kontakt:

[quote name='Aylinn' post='49062' date='śro, 11 lut 2009 - 22:01']O matko... kogoś wzrusza DB? Uśpił mnie ten serial.[/quote]

Jakbyś wiedziała, co to jest DB, to byłaby szansa, że Cię wzruszy, bo w 3 seriach było dużo takich momentów. To jest anime, nie serial.
Awatar użytkownika
Aylinn
Homo Infranius
Kontakt:

Bardcok, ja dobrze wiem co to jest Dragon Ball. Niestety 30 odcinków o tym jak walczą z jakimś wrogiem, gdzie są już tak potężni, że są w stanie rozwalić galaktykę 30 razy mnie nie wzrusza. To tylko moje zdanie.
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
Awatar użytkownika
Bardock
Infrzak
Kontakt:

Bardock się zwę. Widać, że nie oglądałaś do końca, piękne były np. poświęcenia, czy płacz Goku Oozaru, kiedy to przypomniał sobie, kim jest lub też miłość do planety Ziemia. Nie trudno szukać wzruszających momentów w tak długim anime.
Ostatnio zmieniony ndz lut 15, 2009 3:05 pm przez Bardock, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Immortal_girl
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: Immortal_girl »

Hm.. zaznaczyłam filmy, choć piosenki także mogę nieść jakiś przekaz. Ale jednak najbardziej wzruszają mnie po prostu ludzie, niektóre zachowania, poświęcenie, miłość. Czasem najprostrze rzeczy a jednak tak trudne do odnalezienia w naszych czasach.

Aylinn, Bardock, nie kłoćcie sie, prosze :) Każdy ma inny gust, każdego wzrusza co innego, nie mamy sie kłócić, a jedynie wyrazić swoje zdanie :)
Awatar użytkownika
Aylinn
Homo Infranius
Kontakt:

Ups, przepraszam Bardock. Literówka mi się trafiła :)

Nie mam nic przeciwko DB, po prostu mnie nudzi taka tam naparzanka, nawet jak ma coś tam wzruszającego, choć widziałam całe anime i jakoś po prostu nie znalazłam ;)
Ostatnio zmieniony ndz lut 15, 2009 4:21 pm przez Aylinn, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Infinity
Infrzak
Kontakt:

Post autor: Infinity »

Bardock mnie też wzruszył ostatni odcinek DB szkoda że więcej nie powstało
Awatar użytkownika
Bardock
Infrzak
Kontakt:

Immortal_girl, wymiana zdań to nie kłótnia. (;

Aylinn, widziałaś DB, DBZ, DBGT, kinówki i specjale? xP Ale spoko, co kto lubi.

Infinity, powstał odcinek specjalny, 100 lat po pokonaniu ostatniego złego smoka. Tytuł: History of Goku Jr. Wyszedł jeszcze niedawno specjal DBZ pod tytułem: Yo! The Return of Son Goku and Friends!!

To tak gwoli ścisłości. :)
Ostatnio zmieniony pn lut 16, 2009 7:18 pm przez Bardock, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „HYDEPARK”