Ja jestem tu od tak dawna że nie pamiętam nawet czy się na początku przywitałem Częstochowa jest szczególnie niebezpieczna gdy oddział INFRY grasuje po mieście
Ostatnio zmieniony śr mar 04, 2009 8:57 pm przez sasquatch, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote name='Sasquatch' post='49981' date='śro, 04 mar 2009 - 22:54']Ja jestem tu od tak dawna że nie pamiętam nawet czy się na początku przywitałem Częstochowa jest szczególnie niebezpieczna gdy oddział INFRY grasuje po mieście [/quote]
Zwłaszcza gdy jej mieszkańcy wywożą Cię w jakieś pola Ossonowe i każą stopa łapać
Witaj
trochę spóźnione
Wiecie co? Nieskromne to jest to co powiem ale - zauważyłem, że w sumie mam jeden z najdłuższych forumowych stażów XDDDD (ależ skromny jestem ;x)
Brak autobusu a 2 godziny później potężna trąba powietrzna która rozwaliła las... wiem Zit że to wygląda jak spisek ale my HAARP nie mamy Mieli cie zabrać Szarzy ale podobno za Jowiszem straszne korki były i nie dali rady
Ostatnio zmieniony śr mar 04, 2009 9:38 pm przez sasquatch, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote name='Sasquatch' post='49993' date='śro, 04 mar 2009 - 23:36']Brak autobusu a 2 godziny później potężna trąba powietrzna która rozwaliła las... wiem Zit że to wygląda jak spisek ale my HAARP nie mamy Mieli cie zabrać Szarzy ale podobno za Jowiszem straszne korki były i nie dali rady [/quote]
No ja słyszałam, że policja międzygalaktyczna ich złapała przy Marsie, za przekroczenie prędkości i się tak wloką strasznie