[quote name='Inasenergie' post='56100' date='nie, 28 cze 2009 - 10:21']Sprawdziłam to miejsce i znam przyczynę tego co tam się dzieje...Jednak nie jestem przekonana czy mam tutaj pisać co wiem ponieważ każdy z was uzna to za brednie.Osoby zainteresowane tematem proszę pisać na PW.[/quote]
Proszę się nie przejmować tym, że niektórzy mogą to potraktować jako brednie. Po prostu każdy ma swoje zdanie na dany temat i tyle. No i właśnie, jak Asia napisała, ile jest gwiazd na niebie tyle opinii...my nic na to nie możemy poradzić.
Dobrze moi drodzy napiszę jaka jest prawda o tym miejscu tutaj na forum:
Pod tym domem znajdują się szczątki białych ludzi oraz szczątki murzynów (robotników) z czasów PNE (z przed naszej ery) oni tam zginęli i nie przeszli na tamtą stronę do jasności.Trzeba to miejsce oczyścić odprowadzając te dusze do światła i wszystko wróci do normy dom będzie oczyszczony a zjawiska tam zachodzące ustaną gwarantuję to.To tyle w tej chwili na ten temat.
[quote name='Inasenergie' post='56122' date='nie, 28 cze 2009 - 13:36']Dobrze moi drodzy napiszę jaka jest prawda o tym miejscu tutaj na forum:
Pod tym domem znajdują się szczątki białych ludzi oraz szczątki murzynów (robotników) z czasów PNE (z przed naszej ery) oni tam zginęli i nie przeszli na tamtą stronę do jasności.Trzeba to miejsce oczyścić odprowadzając te dusze do światła i wszystko wróci do normy dom będzie oczyszczony a zjawiska tam zachodzące ustaną gwarantuję to.To tyle w tej chwili na ten temat.
Ina.[/quote]
Cieszę się, że napisała Pani to co czuje. Ja szanuję oczywiście Pani opinię na ten temat. Pozdrawiam.
Będę opisywać lecz już pisałam potrzebuję w miarę dokładne adresy lokalizacji miejsc i domów czy mieszkań wtedy mogę sprawdzić co w danym miejscu jest przyczyną pewnych zajawisk.
Tak na marginesie żebyście nie myślęli że wszędzie i za wszystko odpowiedzialne są duchy ludzi.
Sprawdziłam opisywany tutaj Holet Tumski z Wrocławia.Tam nie ma duchów tylko jest skumulowana silna zła energia która jest powodem dziwnych zajwisk tam zachodzących.
Jeszcze jedno to co tutaj pisze o pewnych miejscach to nie jest czuj ja nic nie czuję ja to WIEM że taka jest prawda.Ja się niczego nie domyślam po prostu WIEM.