A jak się do tego zabrać?
Nigdy nie medytowałem.
Dziwny stan świadomości
-
- Full Active
- Kontakt:
Re: Dziwny stan świadomości
Ja medytowałem kilka razy ale nie wiem czy prawidłowo po prostu musisz usiąść wygodnie w siadze tureckim bądź na nogach i wyciszyć umysł o niczym nie myśleć. Ja na przykład w czasie medytacji mam "wyostrzony" słuch.
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
Jeśli mam o niczym nie myśleć, to jak w takim razie wysłać sygnał do mojej świadomości?
-
- Full Active
- Kontakt:
Nie wiem ja na taki sprawach się zbytnio nie znam to może myśl tylko o tym żeby z nią porozmawiać 

Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .