cześć i czołem ....

Tu witamy nowych użytkowników, przełamujemy pierwsze lody - piszcie nie bójcie sie...
soudak040771
Homo Infranius Plus
Kontakt:

Re: cześć i czołem ....

Post autor: soudak040771 »

a tematyka, to raczej senne marzenia mnie interesują, i wszystkie teorie z nimi związane, to tak z grubsza.
.... i wszystko jasne...:)

A jakby Ci się tutaj nie spodobało, to zawsze możesz sobie zaśpiewać :

http://www.youtube.com/watch?v=j6TrCAw0x5c

...żartowałem:)
Awatar użytkownika
Katarzyna_1
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Katarzyna_1 »

Witaj Sandra,

Od marzeń sennych to jest m.in. ekspert Zenon Waldemar Dudek, który kocha teorie jungowskie. Kiedyś oglądałam z nim wywiad w programie "MDM" - o ile się nie mylę co do MDM-u (może program miał jakiś inny tytuł). Jednak ja osobiście bardziej uwierzyłabym Mannowi i Maternie w ich teorie marzeń sennych niż jemu. Pozdrawiam, ha, ha
"Balbus melius balbi verba cognoscit"
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: danut »

Katarzyna ja nigdy nie zatrudniłabym eksperta do swoich snów :), uważam ze sen jest to bardzo indywidualna sprawa i najwięcej to my sami mozemy o tym powiedziec, czym, kiedy były dla nas, jaką wskazówka, czy obrazem emocjonalnym nas samych, czy nawet programem na przyszłośc, albo odzewem chorego oranizmu, czy też zakłóceń snu np. przez hałas :) Wiem, ze ta moda badań nad snem, juz chyba zakończyła się bez reultatowo, nic nie udowodniono i niczemu nie zaprzeczono.
Awatar użytkownika
Katarzyna_1
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Katarzyna_1 »

witaj Danut,

zgadzam się z Tobą. Zwykle nie opowiadam nikomu swoich snów. Nie korzystam z żadnych interpretacji typu "sennik" itd., a także z interpretacji "ekspertów". Sny mogą być różne, miłe, mniej przyjemne i koszmarne. Do żadnych z ich treści nie przywiązuję większej wagi. Chłodnym okiem je oceniam.
"Balbus melius balbi verba cognoscit"
Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Rysiek23 »

[quote name='Sandra' post='66669' date='22 luty 2010 - 22:41']a tak przy okazji, do czego służą, w dolnym prawym rogu posta, te okienka po angielsku[/quote]

"reply" to odpowiedź na konkretny post wraz z jego zacytowaniem.

"quote" służy do odpowiedzi wraz z zacytowaniem kilku różnych postów.
Awatar użytkownika
Sandra
Homo Infranius
Kontakt:

Post autor: Sandra »

dzięki Rysiek za wyjaśnienia. ;)

Orson - mam na przedmieściu domek... :D

dziewczyny, ja ze swoich snów to mogę różne rzeczy wywnioskować. :)
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Po prawdzie, nie wiem co to za zwodzenie na manowce mogłoby tu wystąpic, ale ja zgadzam się z Sandrą, że sny kryją bardzo duzo wiadomosci o nas i dla nas, każdemu z osobna i dziwię się tylko, trochu p. Katarzynie, że omija je i nie przywiązuje uwagi. To żaden wstyd, ani zabobon :).
Awatar użytkownika
Sandra
Homo Infranius
Kontakt:

Post autor: Sandra »

danut, skoro Orson ostrzega, to wie, że może tak być, chyba. :D
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Ze co, że zagubimy się w świecie snów? Ja juz wylazłam nie z takich rzeczywistosci, trudnych do rozpoznania, a jednak wyszłam :)Inna sprawa, czy zwróciłaś uwagę, ze piszę: programowanie przez sny, no tutaj zastanowiłabym się powaznie i byc może Orson jako zajmujący się hipnozą cos o tym wie, czy to jest dobry trop wskazujący na manipulację?
ODPOWIEDZ

Wróć do „POWITALNIA”