UFO - ogólnie i konkretnie

Dyskusja nad najbardziej palącymi kwestiami...
Awatar użytkownika
ADAX
Weteran Infranin
Kontakt:

Re: UFO - ogólnie i konkretnie

Post autor: ADAX »

Nie wiem skąd są, co tu robią, jacy są, a jedynie przypuszczam, domyślam się, domniemuję w oparciu o poszlaki i pewne historyczne zapiski faktów jakie miały miejsce.
Ja jedynie głoszę coś bardzo racjonalnego, a mianowicie to, że by mieć wiedzę o istnieniu ?obcych? trzeba wyjść poza ramy zdania i opinii innych i samemu przekonać sie o ?ich istnieniu z lornetką w ręku bo innej drogi nie ma
Czyli jednak przypuszczenia zamieniają się w fakty. Zgadzam się, żeby wiedzieć jak smakuje banan trzeba go zjeść, ale żeby go odnaleźć trzeba wyruszyć w długą drogę.

I tu w jednym sie ciągle z Toba zgadzam, że nie mam żadnej wiedzy o UFO bo nikt jej nie może mieć
*

To kłóci się z tym o czym piszesz.

Po przeczytaniu twoich postów, dochodzę do wniosku, że w sumie nie mam żadnego wniosku, nie wem co próbujesz przedstawić, czy swą wiedzę, której jednak nie posiadasz*, czy chcesz zaprezentować jakieś dowody na temat obcych, których nie przedstawiłeś. Przez nawał pismotoku skierowanego do Pantanala,nie wyłapałem znacznych "faktów" które miały by pokazać, że ufo a raczej statki obcych twoim zdaniem to fakt niezaprzeczalny.

Powiem krótko jak zwykle p.....sz

to trochę za mało. Sądzę, że gdybyś miał coś do przedstawienia, to przedstawiłbyś to i zostawił do oceny zainteresowanym, a nie próbował kłócić się, o to kto ma rację. Takie jest moje zdanie.
Ostatnio zmieniony sob gru 25, 2010 7:02 pm przez ADAX, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Rysiek23 »

[quote name='alladyn' post='78263' date='25 grudzień 2010 - 15:38']A teraz pantanal wczytaj się dobrze bo za chwile twój skichany nos zostanie utarty jak nigdy dotąd. I jeśli myślisz, że twoja wpłata na to forum daje ci bilet do pełnego uznania przez właścicieli tego forum to sie grubo mylisz. Wykupiłeś sobie co prawda skrawek tego poletka i jest to kłopotem dla właścicieli, którzy chcąc nie chcąc teraz muszą cie tolerować, a nawet jak się domyślam stanąć w twojej obronie, ale to nie zmienia kilku faktów wskazujących, że maja cię dość i wcale nie pałają do ciebie uznaniem po cichu przyznając jednak mnie rację.[/quote]

Ale Pan pojechał Panie Alladyn! Niech Pan zwróci uwagę jakimi przywilejami Pan się cieszy na tym forum bez wpłacania choć jednej złotówki (choć pewnie pojawią się tacy co powiedzą, że jest Pan naszym sekretnym sponsorem i dlatego nie dostał Pan bana). W normalnych okolicznościach przyrody mógłbym Panu całkiem zamknąć dostęp do tego miejsca ze względu na ton Pańskich wypowiedzi. Zrobiłem wyjątek udostępniając Panu jak i Pantanalowi pole do dyskusji co marnuje Pan na kolejne nic nie wnoszące do tematu posty.

Jeśli chce Pan rzeczowo dyskutować proszę przedstawić dowody na istnienie obcych cywilizacji i ich latających talerzy! MA Pan możliwość tu i teraz! (bez tyrad o idiotyzmie moim i innych).
Ostatnio zmieniony sob gru 25, 2010 7:14 pm przez Rysiek23, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Rysiek23 »

Alladyn:

Myślę, że nadszedł najwyższy czas rozprawić się z tym zatwardziałym i drańskim towarzystwem zarządzającym forum INFRA. Wszystko co tu opiszę poprę scanami z tego forum i przedstawię to w najbardziej obiektywnym świetle przedstawiającym najwyższą szkodliwość działalności tego forum w kwestii uświadomienia ogółowi FAKTU ISNIENIA ?OBCYCH OBIEKTÓW LATAJĄCYCH?

Forum INFRA to zwykły śmietnik w, którym do jednego wora kilku idiotów wrzuciło UFO, zjawiska paranormalne i religijne bzdury traktując te wszystkie tematy na równi i sprowadzając tendencyjnie do jednego mianownika w, którym właściwy temat UFO jest zadeptywany i przedstawiany w fałszywym świetle. Trzeba być skończonym głupcem by tak postępować, albo robić to specjalnie by ogłupiać ogół i by temat UFO nie był brany przez ogół poważnie.

Działalność forum INFRA traktuje na równi z fotograficznymi oszustwami B.z tą różnicą, że malował na zdjęciach w programie graficznym fałszywe wizerunki statków UFO sprayem, a na forum INFRA maluje się fałszywy wizerunek UFO słowem, destruktywnym sceptycyzmem, dezinformacją i tendencyjnym jak już powiedziałem wdeptywaniem tematu UFO w całą masą innych zagadnień. MÓWI SIĘ, ŻE JAK COŚ JEST DO WSZYSTKIEGO TO JEST DO DUPY i tak właśnie jest z forum INFRA. Można zrozumieć, że z tematem UFO wiele innych zagadnień łączy sie nierozerwalnie, ale forum gdzie temat UFO stanowi zaledwie małą cząstkę wszystkich innych działów jest nieporozumieniem i szkodnictwem jak już powiedziałem, albo celowym, albo wynikającym ze szczeniackiego lub skretyniałego podejścia do tematu. Tytułem wstępu dodam jeszcze, że na tym forum INFRA są skretyniali imbecyle o uwarunkowanym sceptycyzmie, którzy nic nie wnoszą do przybliżenia faktu istnienia ?obcych? ogółowi sprowadzając go do rangi jakiegoś okultyzmu! Tak robi największy debil na tym forum o nazwie pantanal i azor tylko że pantanal robi to by temat UFO ośmieszyć, a azor bo święcie wierzy, że UFO to nadprzyrodzone zjawisko. Azorek to nikt inny jak Arus Miazga o, którym jest tu osobny temat. Fakt tolerowania takich chwastów na tym forum uznaję za celowe dopuszczanie zadeptywania tematu UFO ich pierdolniętymi wywodami. Co kurwa razi was mój język? A co może każdy z was jest taki kurwa świętojebliwy, że w gronie przyjaciół nawija jak chrzczony wodą święconą zakonnik? Pierdole wasze zdanie o mnie, że jestem cham czy nieokrzesane bydle bo wiem, że wielu ludzi, którzy mają już dość ściemniania tematu UFO wyraża się o wiele dosadniej o takich jak wy i szalbierzach z rządów. Tak jak obiecałem innym tak obiecuję wam INFLAKI, że krok po kroku udowodnię waszą niekompetencję w zajmowaniu się tematem UFO.

[url="http://ufo-relacje.phorum.pl/viewtopic.php?t=92"]http://ufo-relacje.phorum.pl/viewtopic.php?t=92[/url]
Ostatnio zmieniony pn gru 02, 2013 8:32 am przez Rysiek23, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „DEBATY UFOLOGICZNE”