Wszechświaty równoległe

O kosmosie bliskim i dalekim, odkrycia, zagrożenia i zaskoczenia.
robertcb
Infranin
Kontakt:

Re: Wszechświaty równoległe

Post autor: robertcb »

Danut, jesli chodzi o to pomieszanie , to jak sama pisałaś w tym świecie nie spotkałaś młodszej kopii samej siebie i nie wystąpiłaś w roli tamtej kobiety, wiec mamy doczynienia z rozbieżnością zdarzeń, a zatem innymi swiatami.

Piszesz ze określiłaś na 2005 czas tamtych wydarzeń, a jaka była wtedy pora roku,pogoda,temperatura?
Zapraszam na moją stronę - poradnik - w całości poświęconą tematyce CB radio.

<a href="http://radioamator.elektroda.eu">CB radio - poradnik</a>
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: danut »

To była mała ksiażka format A5, sredniej grubosci, biała z czarnym literowym nadrukiem...User były róznice w pogodzie, raz dokładnie okresliłam ten przeskok z października do maja...
robertcb
Infranin
Kontakt:

Danut, a pamiętasz coś z tej książki, tytuł, autor, grafikę na okładce, spis treści, rok i miejsce wydania, wydawnictwo, recenzja z tyłu, cokolwiek, jakieś szczegóły?
Ostatnio zmieniony pn wrz 06, 2010 12:11 pm przez robertcb, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Tak pamietam, ale tutuł..?., autor dla mnie nazwisko , wtedy nie znane i zaczynałam czytac i pamietam to zdanie...dzis mam około czterdziestki... i wtedy reakcja, co mi tu bedzie wmawiac, ze to jest napisane przeze mnie, czy ja wygladam na tyle lat..:), miałam 19...- jej słowa były dla mnie straszna abstrakcją nie umiałam wysłuchac...
soudak040771
Homo Infranius Plus
Kontakt:

Post autor: soudak040771 »

To było nazwisko mężczyzny, nie Twoje ?

Skoro tak, to będzie ona napisana, gdy on będzie miał 40 lat.....
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Kobiety z moim imieniem, to pamietam, przyczepiłam sie tylko do nazwiska, ze nie moje..:)...smieszna sprawa, gdy zaczęłam pisac brzmiało tak.."jestem po trzydziestce...potem zaczynałam przepisywac na komputer i napisałam dokładnie takie zdanie, jak tam...choroba, przerwanie, zostawienie, odłożenie i zapomnienie o tym..a teraz... to albo je wykreslę albo przesune o dziesięc lat w tym zdaniu...:)
soudak040771
Homo Infranius Plus
Kontakt:

Post autor: soudak040771 »

Kobiety z moim imieniem, to pamietam, przyczepiłam sie tylko do nazwiska, ze nie moje..

Może chodzi o to, że wtedy miałaś panieńskie nazwisko, a nie rozpoznawałaś swojego obecnego ;)
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Tak myslę, chociaż szczerze, to nie pamietam jak ono brzmiało, jednak mogło byc moim obecnym..
robertcb
Infranin
Kontakt:

Danut, pisałaś że nie mogłaś tam trwale zostać z jakiś powodów (inna energia,wibracje czy coś), a jednak przedmioty stamtąd o których pisałaś (gazeta, radio) zostały trwale w tym swiecie, póki ktoś ich nie wyrzucił do śmieci/spalił w piecu itp?

Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Wydaje mi się, że gdybym potrafiła trwac w zerwaniu więzi z naszą rzeczywistoscią, mogłabym nawet tam pozostac..ale to jest raczej niewykonalne..też przedmioty jesli ktos je przejmie i uzna za częśc naszej rzeczywistosci to pozostają, ale dzieje się równiez tak, że przez przywołanie ich w inna znikną...mysle, że to jest cos tak...
ODPOWIEDZ

Wróć do „UKŁAD SŁONECZNY i WSZECHŚWIAT”