prof. Jan Pająk w pigułce

Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Re: prof. Jan Pająk w pigułce

Post autor: danut »

:/ <a href="https://pl.wikipedia.org/wiki/Informaty ... rmatyka</a> Radzę się zaznajomić z terminem informatyka i z tym czym zajmuje się mechanika kwantowa oraz gdzie ma ona swoje zastosowanie.
Awatar użytkownika
Katarzyna_1
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Katarzyna_1 »

bledz beda bo to nie moj komputer cos sie yacial dr jan pajak nie udyiela wzwiadu chzba sie wzstrasyzl po moim yapztaniu emailowzm :InLove:
"Balbus melius balbi verba cognoscit"
Maria
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Post autor: Maria »

Kasiu kliknij jednoczesnie na shift i alt
JAM JEST Światłością Serca - Saint Germain
Awatar użytkownika
Katarzyna_1
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Maria" data-cid="124150" data-time="1469302385">
Kasiu kliknij jednoczesnie na shift i alt
</blockquote>
Ten spider to mi daje spokoju. Coś w nim jest,
A co to pewnie się okaże później. Boję się pokazać zięciowi dr Jana bo pomyśli, że teściowa mu zgłupiała. D :InLove: ziwne bo on wiele zagadek rozwiązał.
Maria
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Powiedz zięciowi ze dr Jan to inkarnacja Jana Chrzciciela...możę wtedy nie bedzie tak myślał jak napisałaś
Ostatnio zmieniony ndz lip 24, 2016 6:25 pm przez Maria, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Katarzyna_1
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Maria" data-cid="124158" data-time="1469384731">
Powiedz zięciowi ze dr Jan to inkarnacja Jana Chrzciciela...możę wtedy nie bedzie tak myślał jak napisałaś
</blockquote>
Logo A58 wskazuje, że  to On jest Janem Chrzcicielem :Oh: Andrzej wybacz :Surprised:
Zięć podejrzał co ja czytam i piszę i podsyła mi pewne filmiki rżąc jak stara Kobyła. Np. ten gdzie podstarzałe Byki opowiadają głupoty n/t psychologii kwantowej. <a href="https://www.youtube.com/watch?v=pwEeBdr ... Bdr2t1Q</a>
Sorry Danut to nie jest cyniczna dygresja do Ciebie z tym filmikiem. Te dziady podglądaja na różnych forach , m.in. tu i robią własne produkcje. . Śniłaś mi się dzisiejszej nocy. Podałaś mi rękę na zgodę. Sen musiał być długi bo wiele wątków zapamiętałam.jak na kolorowym filmie.
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Pogodzenie się jest chyba w tym wywiadzie w filmiku- osz ten facet gada to co ja wiem, a nie umiecie tego zrozumieć i wszelacy ezoterycy jak umieją tak zniekształcają :).. Potem do oglądam, bo muszę zmykać, ale bardzo ciekawe. :)
Maria
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

danut a skad wiesz jak pojmują ezoterycy, znasz ich?
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Maria" data-cid="124163" data-time="1469642804">
danut a skad wiesz jak pojmują ezoterycy, znasz ich?
</blockquote>
Tak znam. Mało to się ich naczytałam przez tyle lat na forach? :)
Awatar użytkownika
Katarzyna_1
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="danut" data-cid="124162" data-time="1469641386">
Pogodzenie się jest chyba w tym wywiadzie w filmiku- osz ten facet gada to co ja wiem, a nie umiecie tego zrozumieć i wszelacy ezoterycy jak umieją tak zniekształcają :).. Potem do oglądam, bo muszę zmykać, ale bardzo ciekawe. :)
</blockquote>
Danusiu, ten tarasenko gada faktycznie co Ty wiesz, a mówi to na podstawie Twoich postów i książki. Lubi zarabiać pieniądz niczym wróżki. Kłamie..., wymyślił sobie psychoterapię kwantową. Szok! i " Nie do wiary".
ODPOWIEDZ

Wróć do „FILMOTEKA INFRA”