Rosyjskie służby odnalazły "chłopca-ptaka"
Re: Rosyjskie służby odnalazły "chłopca-ptaka"
A tytuł to tańczący z wilkami?
Smutna jest to histroia, matka nie powinna tak postępować ze swoim dzieckiem 
Ale duzo jest takich przypaków w których dzieci sa wychowywane przez zwierzęta.
Wydaje mi sie ze takie dziecko nie zdaje sobie sprawy z tego "kim" jest, moze i sa szcześliwi w swoim towarzystwie.. Mimo wszystko to i tak dla nas ludzi patrzacych na to z boku jest trudne do wyobrazenia sobie, wrecz niemozliwe..

Ale duzo jest takich przypaków w których dzieci sa wychowywane przez zwierzęta.
Wydaje mi sie ze takie dziecko nie zdaje sobie sprawy z tego "kim" jest, moze i sa szcześliwi w swoim towarzystwie.. Mimo wszystko to i tak dla nas ludzi patrzacych na to z boku jest trudne do wyobrazenia sobie, wrecz niemozliwe..
<b>Lazy</b> hmm oglądnął bym ten film o którym wspomniałeś, wygląda na to, że jest bardo interesujący. To tak jak w survivalu. Gdyby ludzie, żyli bliżej natury i z nią, byli by lepsi i szczęśliwsi.
Co do artykułu, to zresztą jak wiadomo nie jeden przypadek, zresztą w samej Rosji jest ich wiele (hmm ciekawy kraj paranormalny
) . Z pewnością chłopiec potrafi się porozumiewać z ptactwem w pewnym stopniu.
Kiedyś byłem u kolegi. W pokoju i w kuchni trzyma kanarka, więc chciałem się z tym z pokoju "dogadać" i zacząłem gwizdać jak ten z kuchni, hmm raczej próbowałem podobnie
po chwili kanarek zaśpiewał ładną melodię, niby nic może akurat sobie zaśpiewał, ale powtórzyłem to kilka razy, więc raczej kanarek odpowiadał na moje gwizdanie hehe.
Co do artykułu, to zresztą jak wiadomo nie jeden przypadek, zresztą w samej Rosji jest ich wiele (hmm ciekawy kraj paranormalny

Kiedyś byłem u kolegi. W pokoju i w kuchni trzyma kanarka, więc chciałem się z tym z pokoju "dogadać" i zacząłem gwizdać jak ten z kuchni, hmm raczej próbowałem podobnie

Ostatnio zmieniony wt sty 26, 2010 2:13 pm przez ADAX, łącznie zmieniany 1 raz.