SENNIK NIEZWYKŁY INFRA

Listy forumowiczów i czytelników. Podziel się swoim niezwykłym przeżyciem!
renula
Początkujący
Kontakt:

Re: SENNIK NIEZWYKŁY INFRA

Post autor: renula »

To prawda , większość się sprawdza :( a najczęściej te które przepowiadają coś złego. A co jest dziwne to śniąc wiem że to jest sen a prawdziwe życie mam gdzie indziej . Ale jednocześnie te sny są tak ... nie wiem jak to powiedzieć ... głębokie , prawdziwe i wiarygodne że po przebudzeniu jestem pewna że byłam w danym miejsu i rozmawiałam naprawde w osobami z mojego snu. Po paru chwilach dopiero orientuje się że jest to nie możliwe. Co jest dla mnie bardzo , ale to bardzo zastanawiające ze w większości moich snów występują zmarli krewni. Są to bliscy mi ludzie tata , brat i babcia. Gdy śni mi sę babcia to murowane problemy w następnym dniu!

Chyba jakaś dziwna jestem.

To prawda , większość się sprawdza :( a najczęściej te które przepowiadają coś złego. A co jest dziwne to śniąc wiem że to jest sen a prawdziwe życie mam gdzie indziej . Ale jednocześnie te sny są tak ... nie wiem jak to powiedzieć ... głębokie , prawdziwe i wiarygodne że po przebudzeniu jestem pewna że byłam w danym miejsu i rozmawiałam naprawde w osobami z mojego snu. Po paru chwilach dopiero orientuje się że jest to nie możliwe. Co jest dla mnie bardzo , ale to bardzo zastanawiające ze w większości moich snów występują zmarli krewni. Są to bliscy mi ludzie tata , brat i babcia. Gdy śni mi sę babcia to murowane problemy w następnym dniu!

Chyba jakaś dziwna jestem.
Awatar użytkownika
asiatko31
Full Active
Kontakt:

Post autor: asiatko31 »

Moim zdaniem Gdy duszyczki śnią się to dają nam znaki , chcą nam coś powiedzieć. I to prawda jest ze sennik nie da nam żadnej odpowiedzi. Musimy doświadczyć tego na sami…. Wiec uwierz mi nie jesteś dziwna bo do mnie też duszyczki przychodzą. Wiec nie jesteś sama….. I gdy mi się śni Babcia to w ciągu 30 dni mam problemy….. Z Wujaszkiem to różnie bywa bo w ciągu 30 dni to dostaje paczkę , wiadomość dobra lub zła , radę. Niektóre kochane istotki znają ten sen. Ale uwierz mi ze tego snu nie rozumiem i próbuje go zrozumieć ale nie potrafię, a jestem pewna w 100% ze coś się stanie….. Zadaje sobie pytanie o co wujkowi chodziło z tą trąbą ….?

śniła mi się trąba powietrzna wszyscy myśmy ją widzieli jak rośnie w siłę. Każdy kto miał komórkę to filmował ja też filmowałam. Gdy się do niej podeszło trąba powietrzna zwalniał / ruszała się żółwim tempie. Była pokryta śniegiem. Nagle znalazłam się w budynku tam byli ludzie. (Widziałam prawie 3 osoby jakąś mamę , chłopaka i mojego wujka.)Zaczęłam rozmawiać z tym chłopakiem i z mamą. O tej trąbie powietrznej ze tak się dzieje w Polsce od 5-8 lat i tu nagle pojawia się wujek zmarły i powiedział ale to było na Śląsku ,Oława, Ząbkowice śląskie i tu się obudziłam. Był spokojny, wesoły był nie czuł strachu przed tą trąbą. ( a za życia bardzo lubią żartować, pomagać, dawać drobne upominki , ) Dlatego każdy taki sen zapisuje a potem tez zapisuje jeśli coś się wydarzy.....
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.

Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać

Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

:D :P :D
renula
Początkujący
Kontakt:

Post autor: renula »

Prawde mówiąc zbieram się do zapisywania snów od dawna , ale jakoś tak schodzi. Troche chyba się boje że za dużo będzie się sprawdzać i wpadnę w paranoje. Dużo myślałam o moich snach w których pojawiają się zmarli . Jakieś pół roku temu miałam jeden z dziwnych snów.

Wieczorem miałam silne dolegliwości sercowe , mąż spał , syn też , a mnie coraz bardziej bolało . Siedziałam w łóżku i miałam nadzieje że przejdzie , bałam się zasnąć , że moge się już nie obudzić . Wiedziałam że jak wezwe pogotowie to zgarną mnie do szpitala a w następonym dniu miałam wazne sprawy do załatwienia i koniecznie chciałam mieć je z głowy. trwało to może 3 może 4 godziny . Wkońcu ... chyba zasnęłam , pisze chyba bo tego nie jestem pewna . W każdym razie zobaczyłam mojego zmarłego brata jak wyciąga do mnie ręke i mnie woła , tak jak to zwykł robić za życia " choc ze mną Rena" Ja wtedy poczułam się szczęśliwa i bardzo chciałam pójść z nim .( I wtedy znowu pojawiło się to dziwne uczucie ,a raczej świadomość we śni ,że mam syna ) ale z jakiegoś powodu nie chciałam zostać na ziemi tylko iść z bratem .

Po przebudzeniu nie mogłam w to uwierzyć że w śnie chciałam zostawić swoje dziecko i odejść! No no w głowie mi się to nie mieściło , a jednocześnie odnosiłam wrażenie że brat naprawde po mnie przyszedł , i nie był to jakiś majak senny. Zresztą wołał mnie do siebie też w innych snach , ale ten był najbardziej rzeczywisty.

w związku z moimi snami o zmarłych kupiłam 2 książki Francoisa Brune pt" Umarli mówią do nas " którą właśnie czytam , oraz '' Powiedzcie im że śmierć nie istnieje''

Znacie te książki ? Ciekawa jestem opini o nich.
Awatar użytkownika
asiatko31
Full Active
Kontakt:

Słyszałam ze te książki są dobre. Jeśli chodzi o zapisywanie Snów gdzie duszyczka jest..... To ja specjalnie zapisuje takie sny aby potem sprawdzić czy się sprawdzą.
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.

Awatar użytkownika
asiatko31
Full Active
Kontakt:

Jeśli chodzi o dotyk i głowę/włosy to w tym temacie opisze. Miałam też 3 podobne zdarzenie jak w tych dwóch gdzie opisałam w innym temacie. Potem okazało się ze też pewnej istotce z forum wujek nie żyje. Jeśli chodzi o moja rodzinę śniła mi się moja mama ze czyta o duchach potem czułam ze ktoś mnie dotyka głaszcze po głowie ( tu już nie spałam )gdy udało mi się otworzyć oczy była 5 godz. nikogo w domu nie było po porę minut po godz. 5 wujek dzwoni do mnie i mówi mi ze ciocia nie żyje a oboje lubili iść spać miedzy 3 a 6 nad ranem. To chyba o czyś świadczy??? Dlatego w innym temacie napisałam ze wszystko jest możliwe.

Jeśli chodzi o duchy i o mnie tą są pewne istotki które coś więcej wiedzą na ten temat……
Ostatnio zmieniony śr cze 17, 2009 2:39 pm przez asiatko31, łącznie zmieniany 1 raz.

matino3
Infranin
Kontakt:

Post autor: matino3 »

[quote name='edith' post='26979' date='wto, 29 kwi 2008 - 13:49']hoo....chyba nie doceniasz forumowiczów.....[/quote]

taa...:P Niektórzy mają bujną wyobraźnię :D
:)

Awatar użytkownika
asiatko31
Full Active
Kontakt:

matino Pytam się z ciekawości które istotki zaliczasz do grupy które mają bujną wyobraźnie . wiec czy możesz je wymienić.Nie musisz wszystkich wymieniać.

matino3
Infranin
Kontakt:

Post autor: matino3 »

[quote name='asiatko31' post='55385' date='śro, 17 cze 2009 - 21:21']matino Pytam się z ciekawości które istotki zaliczasz do grupy które mają bujną wyobraźnie . wiec czy możesz je wymienić.Nie musisz wszystkich wymieniać.[/quote]

Nie mam określonych typów "ten jest, a tamten nie", po prostu przez te kilka miesięcy od kiedy tu jestem zdążyłem zauważyć swoje :P Oczywiście bujna wyobraźnia nie odnosi się negatywnie. Po prostu wiadomo, że każdy post na forum to nie prawda(nikt chyba nie zaprzeczy), a niektórzy wierzą we wszystko co jest tutaj napisane. Ale nie wychodźmy z tematu xP

PS. Nie żebym wytykał palcami w co macie wierzyć, a w co nie. Wasza wola co uważacie za prawdę, a co za kłamstwa.

Pozdrawiam ;P
Ostatnio zmieniony śr cze 17, 2009 8:14 pm przez matino3, łącznie zmieniany 1 raz.
:)

Awatar użytkownika
asiatko31
Full Active
Kontakt:

[quote name='matino3' post='55390' date='śro, 17 cze 2009 - 22:13']Po prostu wiadomo, że każdy post na forum to nie prawda(nikt chyba nie zaprzeczy), a niektórzy wierzą we wszystko co jest tutaj napisane.[/quote]

Co czy ja dobrze widzę ?! Bez komentarza :angry :angry :angry

Jeśli chodzi o sen to 16.06.09 sąsiad mnie zalał w łazience a w nocy śniło mi się ś.p Babcia kazała mi odkręcić wszystkie rury w łazience. Ja nie bardzo chciałam zrobić ale odkręciłam. Padło słowo jak Babciu. Tak się zastanawiam po co i gdzie rury odkręcić a raczej u kogo???
Ostatnio zmieniony śr cze 17, 2009 8:26 pm przez asiatko31, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „RELACJE I HISTORIE CZYTELNIKÓW”