<!--quoteo(post=54874:date=sob, 06 cze 2009 - 10:42:name=spacemaster92)--><div class='quotetop'>CYTAT(spacemaster92 @ sob, 06 cze 2009 - 10:42) <a href="index.php?act=findpost&pid=54874"><{POST_SNAPBACK}></a></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Pantanal kompleksów żadnych nie mam, do czarnych, mórzynów (jak kto woli) też nic nie mam bo to jest człowiek jak każdy inny ino z innym kolorem skóry, nawet mnie to denerwóje jak biali kiedyś jak i teraz prześladują ich i chodzą w tych białych "szlafrokach" z kapturami nie pamiętam jak ta organizacja się nazywa. Do gejów za bardzo też nic nie mam ale dla mnie jest to nie normalne jak chłop może to robić z chłopem, ani żadnej przyjemnoście nie ma ani nic, a z kobitką to wiadomo jak jest

, a z dwoma.... się rozmażyłem. Tak więc nie myślcie że jestem jakimś rasistą i ten wcześniejszy post o założeniu organizacji to nie było na poważnie.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
mórzynów = murzynów
ino = tylko
denerwóje = denerwuje
rozmażyłem = rozmarzyłem
Wybacz, nie cierpię błędów ortograficznych.
Organizacja to Ku Klux Klan (KKK) założona w 1866 w mieście Pulaski, Tennessee.
A podejrzewam, że gejom też seks sprawia przyjemność. Ty lubisz z dziewczynami, nawet dwoma (z czym się całkowicie zgadzam

), a geje wolą z facetami. Dochodzą? Dochodzą tak samo jak dochodzą hetero. Masz typowo hetero myślenie. Tobie seks z facetem nie sprawiłby przyjemności, a im seks z kobietą nie sprawiłby przyjemności,a po to seks jest. Żeby mieć z tego frajdę. Proste.