Moje poprzednie wcielenie?
Re: Moje poprzednie wcielenie?
mogłeś być moim niewolnikiem i przerzucać piasek po pustyni całymi latami bo akurat tak mi się umyślało, czego sie tak boicie i unikacie poznania swoich poprzednich wcieleń ?
Pantanal są osoby które pamiętają poprzednie wcielenia. Można je też zobaczyć podczas OOBE.
Znów negujesz coś co jest realne. Chłopie masz jakieś problemy emocjonalne czy co innego? skoro twierdzisz, że OOBE jest abusrdalne to moze napiszesz z łaski swojej dlaczego?? Co do wiarygodnosci to widać w Twoim toku myślenia, że tylko Ty jesteś dla siebie wiarygodny. Nie chce nawet myśleć kim mogłeś być w poprzednim wcieleniu ale rewelacji nie wróże.
Ja często mam tak, że będąc lub robiąc coś pierwszy raz, mam przed oczami wspomnienie, że już tu byłem i robiłem tą rzecz.
Ja często mam tak, że będąc lub robiąc coś pierwszy raz, mam przed oczami wspomnienie, że już tu byłem i robiłem tą rzecz.
Mi natomiast się czasami śnią rzeczy przeróżne, ale żadne "obrazy" czy tam krótkie "filmiki" nie pojawiają mi się. Może jedynie gdy czuje jakiś zapach, smak, widzę coś, wtedy przychodzi dziwne uczucie, że skądś już to znam. Wierzę w reinkarnacje bo to ma sens.
Nie Pantanalu to raczej otwartość umysłu. Nie jestem fanatykiem religijnym, nie jestem również związany z żadną sektą, ani innym medium. Uwolnij czasem swój sztywny światopogląd, a przekonasz się, że można wiele rzeczy dostrzec.
- Conspiracy
- Zaangażowany Infranin
- Kontakt:
Ludy negroidalne zamieszkujące Afrykańskie dżungle które jeszcze bronią się przed przesiąknięciem cywilizacją praktykują podróże poza ciałem po wypiciu mikstury stworzonej przez szamana - wpadają w trans w którym ich dusza opuszcza ciało i swobodnie wędruje, w tym czasie, pozostawione ciało wpada w drgawki i szaman obraca je głową do ziemi i smaruje czymś aby uchronić przed przejęciem go przez nie pożądane "stwory"... Gdy dusza powraca to osobnik jest wstanie zdać relacje o tym co dzieje się kilometry dalej.
[quote name='Conspiracy' post='59841' date='śro, 19 sie 2009 - 10:27']Ludy negroidalne zamieszkujące Afrykańskie dżungle które jeszcze bronią się przed przesiąknięciem cywilizacją praktykują podróże poza ciałem po wypiciu mikstury stworzonej przez szamana - wpadają w trans w którym ich dusza opuszcza ciało i swobodnie wędruje, w tym czasie, pozostawione ciało wpada w drgawki i szaman obraca je głową do ziemi i smaruje czymś aby uchronić przed przejęciem go przez nie pożądane "stwory"... Gdy dusza powraca to osobnik jest wstanie zdać relacje o tym co dzieje się kilometry dalej.[/quote]
ciekawe, ale co ma to wspólnego z tematem ?
ciekawe, ale co ma to wspólnego z tematem ?

-
- Full Active
- Kontakt:
Troll i Pantanal jak macie się zamiar kłucić to se na priwie piszcie.
A co do tematu to uważam, że reinkarnacja jest bo nie wiem czy takie dzieci mogłyby w tak młodym wieku wymysleć taką historie ze szczegółami wliczając w to imieno lokatorów danego miejsca
A co do tematu to uważam, że reinkarnacja jest bo nie wiem czy takie dzieci mogłyby w tak młodym wieku wymysleć taką historie ze szczegółami wliczając w to imieno lokatorów danego miejsca

Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"