Lepiej uwierz w duchy

Duchy, Zjawy, Klątwy
Awatar użytkownika
Konrad666
Infrańczyk
Kontakt:

Re: Lepiej uwierz w duchy

Post autor: Konrad666 »

[quote name='Pantanal' post='59013' date='śro, 05 sie 2009 - 10:30']Widzisz, a jednak sie martwie. Wasza postawa daleka jest od jakigokolwiek obiektywizmu i to jest najgorsze. Z niecierpliwoscia oczekuje czasu, kiedy zaczniecie reprezentowac poziom FN. Nie chodzi mi o sprawe duchów w ogole, ale o konkretne zdjęcie, z którego grupka twardogłowych uzytkowników nie tylko nie potrafi wyciągnąć wniosku, ale nawet nie próbuje podjąć dyskusji. Uwierzcie mi, ze to w oczach inteligentniejszych uzytkowników to wy jestescie obiektem drwin.[/quote]

Ale czy ja Ci piszę, że jest to duch babki w chuście, że się tak martwisz???? Przecież tu na forum w sprawie tego zdjęcia się nie wypowiedziałem konkretnie...nie napisałem co o nim sądzę, poza tym, że wg mnie jest ciekawe. Ale jak mi się zdaje każdy pisze co uważa za stosowne, bo ma do tego prawo. Oczywiście możesz mieć inne zdanie, bo każdy ma prawo mieć inne poglądy, ale czy warto od razu wysuwać z tekstem, że ktoś nie myśli w ogóle, tylko wierzy w to, co mu "podają na tacy"? Zaręczam Ci, że nie połykam wszystkiego, co się na tej tacy znajduje.
Awatar użytkownika
asiatko31
Full Active
Kontakt:

Post autor: asiatko31 »

Pantanal po co pisać „ Nie podsadzałem was aż o taki brak rozumu „ , „ ośmieszacie się „ , „ jakaś paranoja „ Nie lepiej napisać od razu „Nie twierdze, ze duchów nie ma, ale zdjęcie Grzegorza zupełnie mnie nie przekonuje. „ Używając niektórych słów podnosisz komuś ciśnienie. My wszyscy znamy się już na tyle dobrze ze wiemy jakie sowo użyć aby pewna istotka się zdenerwowała. Po co to? Szkoda zdrowia i psucia sobie i innym humorku
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.

Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać

Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

:D :P :D
Awatar użytkownika
asiatko31
Full Active
Kontakt:

Tobie humorek się poprawił ale innym istotką nie......
Ostatnio zmieniony śr sie 05, 2009 5:22 pm przez asiatko31, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.

Awatar użytkownika
asiatko31
Full Active
Kontakt:

Dziękuje edith o to mi chodziło aby rozmawiać i się porozumieć.......

Pantanal powiedz mi czy ty miałeś kiedykolwiek kontakt z duchem? był ktoś kto przed śmiercią/gdy umierał powiedział tobie ze przyjdzie do ciebie da ci taki znak np hmmm....... ze pojawi się na zdjęciu, ze coś strąci ?

Przemek
Homo Infranius
Kontakt:

Post autor: Przemek »

Jednak wspólny mianownik to taki, że Duchy istnieją i nie zawsze jest to ludzka wyobrażnia, a realne zjawiska. Tutaj chyba się zgadzamy? Natomiast jak wszędzie i w każdej dziedzinie jest sporo bzdur. I tutaj też chyba sie zgadzamy? Ja bym sie skupił na relacjach i przeżyciach osób, które doswiadczyły, widziały coś niezwykłego jeśli chodzi o duchy, a są osobami nie zwiazanymi żadną religią. Pewnie INFRA zna takie osoby i może napisać ciekawy arktykuł, który pewnie troche by zmienił Twoje poglądy Pantanalu na zjawisko.
Przemek
Homo Infranius
Kontakt:

Chodzi o doswiadczenie z duchami, a nie religie prawda Grzegorzu? Ty Pantanalu nie doswiadczyłeś tego co Grzegorz, a wielce go krytykujesz i nie wierzysz. Twoja sprawa, ale już to kiedyś wspominałem negujesz wszystko czego nie dotknąłeś, a mówisz, że trzeba dopytywać wyjasniać. Chyba jasne pytanie zadał Ci Grzegorz co do zdjecia. Jednak Twoja odpowiedz to, że wątpisz w jego wiedze.
Przemek
Homo Infranius
Kontakt:

To wytłumacz jego zdjęcie. Chyba to dla Ciebie proste skoro nie wierzysz Grzegorzowi. Nie mamy ani 1% przesłanek, że jest niewiarygodny czy też jest fałszerzem. Dlatego z góry nie moge powiedzieć, że mu nie wierze, bo nie byłoby to fair. A Ty jednak z góry go zaszufladkowałeś.
ODPOWIEDZ

Wróć do „DUCHY”