Orson przez jakiś czas byłam nianią. I zawsze robiłam /i robię tak nadal nawet wśród dorosłych żeby było scysji. Nic na to nie poradzę ze nie lubię takiej atmosfery.
może coś jest ze mną nie tak ale ja zawsze wolałam rozwiązać problem niż się kłócić. Odpowiedzmy sobie co nam daje ta kłótnia ? Ja uważam ze nic. Problem nadal jest. Wiec zamiast się kłócić ze ten powiedział tak ten siak ( gdyby były jeszcze kamery tu na forum to do tej list doszło by ze kowalski krzywo się popatrzył ) zróbmy wszystko aby się to nie powtórzyło.
I jeszcze jedno nie wiem ja wy ale ja zaczynam od nowa tak jak napisałam w poście nr 16
Ostatnio zmieniony pt wrz 11, 2009 1:06 pm przez asiatko31, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.
Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać
Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki
[quote name='Alyna' post='61138' date='pią, 11 wrz 2009 - 15:59']Nie, Orson, Adriana Lima mnie nie rusza (i możliwe, że jestem jedyną osobą na świecie, która tak twierdzi)
A wracając do tematu, macie problem z modami? To OK, niech będzie, ale przedstawcie dowody i to solidne. Nie jakieś tam "bo mi kiedyś ktoś tam powiedział, ze coś tam". TO jest nic, a nie dowód.[/quote]
Ależ właśnie tu popieram zdecydowanie Alynę Jeśli macie jakieś zastrzeżenia to zamiast robienia kolejnych sąd napiszcie o co chodzi dokładniej. Dowody i jeszcze raz dowody, wtedy taka dyskusja ma sens. A jak na razie uznam że to po prostu kolejny przykład szukania dziury w dziurze Pozdrawiam!
"Fanatyzm religijny to największe zło tego świata"
Dobrze to Darek napisałeś dziury w dziurze. Bo sam przytaknąłeś teraz. Co na przykład? Wpadam na forum sporadycznie. Kilka razy dziennie. I nie kiedy jak wchodzę po kilku godzinach nie odwiedzania forum widzę nie poprawione błędy, offtopy , i spam który widziałem kilka godzin wcześniej. A dowody to już dawno pokasowaliście.
Jak tak chcecie od dziś będę robić screeny i będą dowody.
Więc nie mówicie ze tak nie jest. Jakby było Was 3 to bym rozumiał. Ale jest was cały szwadron.
Pragnąłbym zauważyć drogi Trollu iż to Ty w pewnej części jesteś siewcą szitu na tym forum, więc myślę iż to temat nie dla Ciebie. Gdzie się nie pojawisz zaraz wybucha kłótnia, ponieważ w naturze Trolli leży wypominanie i ciągłe wracanie do tego samego. Modowskie Reformy trzeba zacząć od wyplewienia troli z forum. Cóż więcej rzec. Ich stadko zadomowiło się na forum.
Sante, to rób zrzuty ekranu i napisz potem do moda czy admina i pokaż. Tak to my sobie możemy gdybać. Poza tym, czasami jak jest jedna czy dwie literówki to mi się aż nie chce poprawiać. Co innego jak widzę ewidentne błędy.
Co do offtopu. Czasami się przydaje, można wrzucić coś niezwiązanego z tematem, ale pod warunkiem, że temat nie zmieni się w śmietnik. Każdy mod ma swój, więc nie dziw się, że niektóre rzeczy nie są poprawiane. Czasami bywa tak, że moderatora danego działu nie ma przez parę godzin, a tylko on/ona może edytować posty. Admini nie są od sprzątania tylko od zarządzania stroną od strony technicznej itp.
Kolejna sprawa, że ja osobiście nie czytam każdego posta jaki pojawia się na forum. Gdybym chciała tak robić to musiałabym tu siedzieć 24/7, co jest niemożliwe. Jak widzę, że użytkownik pisze poprawnie to po co mam sprawdzać każdy jego/jej post? Co innego z użytkownikami, którzy piszą bez sensu lub niepoprawnie. Ci są pilnowani i w razie czego przywoływani do porządku. Ale prawda jest taka, że tych użytkowników jest wielu i nie nad wszystkimi da się zapanować. Moderacja wydaje się wam czymś bardzo łatwym, ale jest taka wtedy jak forum ma 10 użytkowników, a nie ponad 3000.
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
Jest opcja warnów i banów. Czemu jej do ciotki anielki nie używają!? W tej chwili przyda się ostrzejsza kontrola. Za błąd - WARN! Wtedy ludzie się nauczą.
Zit, mam nick troll to od razu się czepiacie, podobam się wam tak czy co ? pisze mądrze to dla was za trudno odpowiedzieć bo nie wiecie o co chodzi i spamujecie w temacie, pisze że ktoś nie potrafi udowodnić swoich zdolności to macie wielkie pretensje, napisałem jakie mam zastrzeżenia do panny moderator to teraz macie do mnie wielkie pretensje,
czy kiedyś na tym forum będzie życzliwość, szacunek, nie spamowanie, i konkretne odpowiedzi bez syfu ? i pozbędziecie się fałszywości i przechwałek co to ktoś nie potrafi, tylko że udowodnić to nie umie jak coś do czego przychodzi,
na innych forach na jakich jestem zarejestrowany jakoś nie ma wielkich problemów, użytkownicy sobie wzajemnie pomagają bez ściemniania i gnojenia się
Jest opcja warnów i banów. Czemu jej do ciotki anielki nie używają!? W tej chwili przyda się ostrzejsza kontrola. Za błąd - WARN! Wtedy ludzie się nauczą.[/quote]
Dobra wraca zły Mod :> jak mi teraz ktoś założy temat że straszliwy jestem to do ciebie ich odsyłam
"Fanatyzm religijny to największe zło tego świata"
Troll znajdź mi miejsce na forum gdzie ogłaszałam że mam jakiekolwiek zdolności, że coś potrafię itp itd.
O ile pamiętam, a pamięć mam dobrą, Rysiek dał Ci mój numer gg bądź skierował do mnie.
A ja Ci nie obiecywałam gruszek na wierzbie więc czego oczekujesz od innych? Po to gwiazdkę z nieba sam spróbuj się pofatygować.
A temat jest wg mnie zbędny. Każdy wytyka błędy innych ale sam jest głuchy na krytykę.
Potem są mega pretensje w stronę innych. Ludzie przestańcie się dumą unosić. To co w jednej sytuacji można zrobić nie oznacza, że w innej również można tak postąpić.