Dunat czy nie dociera do Ciebie co napisane jest w moim poprzednim wpisie? Czy naprawdę jesteś tak ograniczona i zmaniakalizowana, że musisz przy każdej okazji wtryniać te swoje chore pierdoły?
Ja tu czekam, aż ktoś przytoczy jakiś cytat z linków przedstawionych przeze mnie, podyskutuje konkretnie o prawach fizyki, a tiu jakaś dunat wyskakuje, ze nawet nie wiem, ze mijam na ulicy ludzi z przyszłości czy przeszłości. No tak to nie wiem czy jestem w domu wariatów czy na dyskusyjnym forum normalnych ludzi.
[quote name='Katarzyna_1' post='82967' date='22 marzec 2011 - 20:19']Lya, przecież ja nie odbiegam od tematu, padło pytanie odnosnie podróży z przyszłości więc grzecznie odpowiedziałam, bo takie jest moje zdanie. Wszystko co miłe oku i szkiełku ma swój początek w maju. (przynajmniej w naszym kraju). Tak uważam i mam do tego prawo aby to napisać. Widzę, ze uznałeś to jako podtekst. Widzisz jaki piękny test? Ty przypominasz? Chłopie, widzę, że Orsona chcesz zastąpić, tylko jest różnica, że do pięt mu nie dorastasz. Tamtem facet to przynajmniej miał twarde argumenty i zwykle nie do podważenia, a Ty zmuszasz ludzi do czytania jakiś 4-ch przez siebie podanych linków.[/quote]
Większego idiotyzmu trudno znaleźć. Jakiś 4-ech artykułów. No tak i tym sposobem mam do czynienia z typowym bełkotem.
I pewnie zaraz dodasz, że Pudzianowski to by mnie jedna ręka położył, a Gołota podmuchem reki. Skąd ja to znam. A orson jeśli ma olej w głowie to się uśmieje z tego co napisałaś.
Znam takiego nauczyciela, który podawał do czytania książkę, a jeśli uczeń kpił i się od tego wykręcał nauczyciel mówił, ze zostanie do końca życia tłumokiem...