10 najlepszych filmików łowców duchów:
Numer 10 - jakieś morderstwa (nie wiem co to znaczy Manson)
Przjeście przez urządzenie, któe mieli dawało znak. 1 znak znaczy tak, 2 znaki znaczą nie. Czy jesteś meżczyzną? - tak, czy jest tu was więcej? - tak, czy zostaliscie zamordowani w tym domu - tak, czy nazywasz sie James s.. coś tam - tak, czy są z wami również kobiety - tak,
W ów urządzeniu chodzi o to, że odbiera on jakoś energie dlatego oszustwo jest w tym przypadku potwornei trudne,
Numer 9 - Uzdolnienia psychologiczne Dr. Ellis
Na kamerze termowizyjne był mężczyzna dr.Ellis, który potrafił wyrzucać z siebie energie i ją komuś przekazywać. Nikt nie wie jak to możliwe i nie zna wytłumaczenia dla tego zjawiska
Numer 8 - Samoporuszające się krzesło
Nie ma czego tłumaczyć...
Numer 7 - Ciągnięte prześciewradło na łóżku
Ich słowa były mało znaczące, obraz wszystko mówi
Numer 6 - Bycie śledzonym w Irlandii (ciężko przetłumaczyć na Polski, chodzi o stronę bierną czasownika podążać za kimś)
Jedną z rszeczy któą chce Ci pokazać są goście któcyh tam widać, chciałbym zebyś sie skupił na tym jednym czerownym obszarze. Wygląda jakby się połaczył ale nie wiem co to jest. Mamy kolejny kawałek filmu, (nie do końca zrozumiałem ale generalnie chodzi o to, że zobaczyli coś przed sobą i nagle to zniknęło), następy filmik - ciekawe, że dopiero oglądając to po raz drugi dostrzega sie takie rzeczy, nie wszystko sie widzi od razu.
Numer 5 - Nowa fabryka broni Bedford (Frank zostaje powalony na ziemię)
Frank (ten w tyłu) został przez coś popchnięty w klatkę piersiową
Numer 4 - Latarnia morska na Florydzie
Przyglądaj sie tym schodom, widać pas świateł przez które przechodzi cień. Kolejny filmik pokazuje nieco więcej - został nakręcony kiedy dwóch członków słyszało jak coś spada...
Numer 3 - Zjawa w hotelu Półksiężyc
Już to tłumaczyłem w poście wyzej

Numer 2 - też tłumaczyłem
Numer 1 - Zjawa biegnie w kierunku kamery po czym ucieka
Nie ma czego tłumaczyć