Zdjęcia duchów...

Duchy, Zjawy, Klątwy
lemon
Infrzak
Kontakt:

Re: Zdjęcia duchów...

Post autor: lemon »

Tłumaczenie filmu z powyższego postu:

10 najlepszych filmików łowców duchów:

Numer 10 - jakieś morderstwa (nie wiem co to znaczy Manson)

Przjeście przez urządzenie, któe mieli dawało znak. 1 znak znaczy tak, 2 znaki znaczą nie. Czy jesteś meżczyzną? - tak, czy jest tu was więcej? - tak, czy zostaliscie zamordowani w tym domu - tak, czy nazywasz sie James s.. coś tam - tak, czy są z wami również kobiety - tak,

W ów urządzeniu chodzi o to, że odbiera on jakoś energie dlatego oszustwo jest w tym przypadku potwornei trudne,

Numer 9 - Uzdolnienia psychologiczne Dr. Ellis

Na kamerze termowizyjne był mężczyzna dr.Ellis, który potrafił wyrzucać z siebie energie i ją komuś przekazywać. Nikt nie wie jak to możliwe i nie zna wytłumaczenia dla tego zjawiska

Numer 8 - Samoporuszające się krzesło

Nie ma czego tłumaczyć...

Numer 7 - Ciągnięte prześciewradło na łóżku

Ich słowa były mało znaczące, obraz wszystko mówi

Numer 6 - Bycie śledzonym w Irlandii (ciężko przetłumaczyć na Polski, chodzi o stronę bierną czasownika podążać za kimś)

Jedną z rszeczy któą chce Ci pokazać są goście któcyh tam widać, chciałbym zebyś sie skupił na tym jednym czerownym obszarze. Wygląda jakby się połaczył ale nie wiem co to jest. Mamy kolejny kawałek filmu, (nie do końca zrozumiałem ale generalnie chodzi o to, że zobaczyli coś przed sobą i nagle to zniknęło), następy filmik - ciekawe, że dopiero oglądając to po raz drugi dostrzega sie takie rzeczy, nie wszystko sie widzi od razu.

Numer 5 - Nowa fabryka broni Bedford (Frank zostaje powalony na ziemię)

Frank (ten w tyłu) został przez coś popchnięty w klatkę piersiową

Numer 4 - Latarnia morska na Florydzie

Przyglądaj sie tym schodom, widać pas świateł przez które przechodzi cień. Kolejny filmik pokazuje nieco więcej - został nakręcony kiedy dwóch członków słyszało jak coś spada...

Numer 3 - Zjawa w hotelu Półksiężyc

Już to tłumaczyłem w poście wyzej :)

Numer 2 - też tłumaczyłem

Numer 1 - Zjawa biegnie w kierunku kamery po czym ucieka

Nie ma czego tłumaczyć
Awatar użytkownika
Arek 1973
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Arek 1973 »

Dzięki wielkie . Lemon.

Hmm czym więcej się na te duchy patrzy czy czyta , tym bardziej wydają się nieobliczalne.

Kiedyś rozmyślałem o możliwości złapania ducha, tak jak muchę do słoika by jej się przyjrzeć. Ale jak na razie możliwości słabe , technologia ludzka nie ma chyba czegoś przez co by taki nie przeszedł . W jakimś artykule czytałem o kobiecie co u niej w domu taki duch przebywał, widziała go często jak schodami schodził. Kobieta odważna, to wzięła i gróbą nitkę na wysokości łydek na schodach zawiązała, myślała że duch się wywali :lol: , a on sobie spokojnie przeszedł, podobno w pokoju do kąta go zagnała bo za głowę chciała złapać, ale duch zrobił unik i wymknął się
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"

<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
Awatar użytkownika
aelreda
Homo Infranius Plus
Kontakt:

Post autor: aelreda »

Wrzucam zdjęcia, które zrobiłam ponad 2 tyg temu w sztolniach walimskich (góry Sowie). Na zdjęciu poniżej widać "podświetloną" mgiełkę, próbowałam sobie nawet wyjaśnić, że ludzie tak tam nachuchali, jednakowoż na innym zdjęciu widać parę.

Zdjęcie zrobione z lampą, ale z niską rozdzielczością

[ external image ]

Zdjęcie bez lampy

[ external image ]

W tych sztolniach panuje stała temperatura 5-7 stopni więc tak zimno nie jest

[ external image ]

Umieściłam te zdjęcia bo chętnie poczytam waszych opinii.
Ostatnio zmieniony sob mar 28, 2009 1:49 am przez aelreda, łącznie zmieniany 1 raz.

lemon
Infrzak
Kontakt:

Post autor: lemon »

niczego tam nie ma
Awatar użytkownika
Arek 1973
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Arek 1973 »

Mgiełka jak z horroru. Widzę ( bo zdjęcie powiększyłem) że udało ci sie 2 orbsy tam uchwycić
Ostatnio zmieniony śr kwie 01, 2009 5:00 am przez Arek 1973, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"

<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
Mrs.Smith
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Mrs.Smith »

Zdjęcia słabej jakości (jak sama zauważyłaś), wymagają porządnej autohipnozy by móc sobie wmówic, ze coś na nich widac. ;)
Awatar użytkownika
aelreda
Homo Infranius Plus
Kontakt:

Post autor: aelreda »

[quote name='Mrs.Smith' post='51231' date='pią, 03 kwi 2009 - 09:58']Zdjęcia słabej jakości (jak sama zauważyłaś), wymagają porządnej autohipnozy by móc sobie wmówic, ze coś na nich widac. ;)[/quote]

I wmówiłaś sobie już?

Awatar użytkownika
Ogrzyslaw
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: Ogrzyslaw »

[quote name='Arek 1973' post='51177' date='śro, 01 kwi 2009 - 07:41']Mgiełka jak z horroru. Widzę ( bo zdjęcie powiększyłem) że udało ci sie 2 orbsy tam uchwycić[/quote]

To nie orby jeno jakieś zanieczyszczenie (czyt. zapylenie) powietrza, popatrz się na zdjęcie nr 2 jest tam widoczna doza warstwa pyłu na ziemi. W 99% te orby są spowodowane wzburzeniem kurzu.

A moim skromnym zdaniem zdjęcie nr 1 jest po prostu źle wykonane i/lub kiepskim aparatem
"Współczesny świat znajduje się w stanie tak daleko posuniętego rozkładu, iż nie powinniśmy się obawiać, że się nie zawali."

[right]Nicolás Gómez Dávila[/right]
ODPOWIEDZ

Wróć do „DUCHY”