<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Andrzej 58" data-cid="106910" data-time="1376648860">Ja mam grupę Krwi ARhD +.Lilith jak widać ma z tym styczność.Ciekawi mnie Twoja opinia Lilith.</blockquote>Słuchajcie co do ankiety to ja nie wiem czy ludziska będą takie chętne by swe krwinki odkrywać publicznie :)Andrzeju nie twierdzę,że tylko ujemni są zainteresowani i w "tematykę" wkręceni ...absolutnie nie!..Twierdzę tylko,że tych,których znam cechuje wiara w UFO ...choć nie byłam do końca szczera..bo tak naprawdę ci których znam...przyznają się do kontaktu z UFO ...a to jeszcze dziwniejsze... no i nikogo tu nie przywlekę by dowodzić prawdziwości mych słów,dlatego raczej wolałam pozostać przy stwierdzeniu,że osoby te wierzą w UFO.Druga sprawa,że nie znam wszystkich ujemnych tego świata i być może te zainteresowania dotyczą moich znajomych ...bo jak by nie patrzeć obracam się w takim kręgu zainteresowań ludzkich

Może zwyczajnie działa tu reguła brzytwy Ockhama,że najprostsze wytłumaczenie jest najlepsze.Sama gdzieś na dnie duszy uważam,że "coś" jest na rzeczy z tym czynnikiem RH ale nie mam na to żadnych dowodów tylko przeczucie