2012: Co zrobicie, jak nic się nie stanie?

Nowy świat, nowi ludzie, nowe myślenie. A może to tylko iluzja?
Reaper
Infrańczyk
Kontakt:

Re: 2012: Co zrobicie, jak nic się nie stanie?

Post autor: Reaper »

[quote name='Niekwestionowany96' post='57504' date='śro, 15 lip 2009 - 21:50']Reaper masz marzenia jak 15-sto latek !! :D[/quote]

jakie marzenia człowieku ? ... no tak dzieci zwykle nie odróżniają żartów od rzeczywistości...
Awatar użytkownika
Niekwestionowany96
Infranin
Kontakt:

Post autor: Niekwestionowany96 »

Dzieckiem w oczach mojej matki będę zawsze ale nie czuje się już jak dziecko :)
Zmiany Dla Niekwestionowanych

<div align='center'>[ external image ]
</div>
Reaper
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: Reaper »

[quote name='Niekwestionowany96' post='57560' date='czw, 16 lip 2009 - 14:39']Dzieckiem w oczach mojej matki będę zawsze ale nie czuje się już jak dziecko :)[/quote]

jo jo już tu się mamą nie zasłaniaj
Awatar użytkownika
jerry
Infranin
Kontakt:

Post autor: jerry »

Według mnie to raczej niczego nie powinniśmy się bać nawet jeśli w grudniu 2012r ma nastąpić koniec świata lub coś innego gorszego lub nie.

Kto przez całe życie idzie dumnie i z pewnymi twardymi zasadami pomimo to że nie jest łatwo to i tak osiągnie ten sam cel co umierając np przed 30 czy po 70.

Jak dla mnie to i tak niczego nie zmienimy w sprawie 2012, chyba że na gorsze, paniką czy innymi pierdu pierdu...
Ukryta Tajemnica M. Nighta Shyamalana

(The Buried Secret of M. Night Shyamalan)

"Prawdziwe tajemnice dotrzymują się same"

"Każdy ma swoje tajemnice, życie bez tajemnic byłoby nudne, nieprawdaż?

[ external image ]
Awatar użytkownika
asiatko31
Full Active
Kontakt:

Post autor: asiatko31 »

Reaper Jesteśmy dziećmi puki żyją rodzice. :P

Aylinn dzięki .....

Co do tematu. Co ma być to będzie.......
Ostatnio zmieniony czw lip 16, 2009 4:06 pm przez asiatko31, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.

Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać

Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

:D :P :D
STRusz
Infrzak
Kontakt:

Post autor: STRusz »

Wtedy to ja sprawie że coś się stanie :TWISTA:

Jeśli nie będzie żadnych większych zmian to dopiero zacznę się przejmować ludzkością i o możliwym wtedy końcu gatunku ludzkiego w nie bliskiej przyszłości. Zacznę wspułczyć przyszłym pokolenią które będą cierpieć w przyszłości przez nasza głupotę.

Co jeszcze? Będę kontynuował samorozwój, moją cierpiwość, spokój wewnętrzny i pomaganie innym. Chociasz pewnie wtedy będą jeszcze gorsze czasy i zaczna mnie jeszcze bardziej wykorzystywać i nie rozumieć.
Nisargadatta Maharaj Szri - Rozmowy z mędrcem

Najwyższa prawda jest taka że nie ma prawdy

Armageddon jest blisko, przyjdź do nas na boisko, Tu hardcore nie disco, patrz jak człowiek upadł nisko.

Moja drużyna zapowiada koniec świata, który nadejdzie za ok 2lata. [ external image ]
Awatar użytkownika
Konrad666
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: Konrad666 »

[quote name='STRusz' post='57598' date='czw, 16 lip 2009 - 20:57']Co jeszcze? Będę kontynuował samorozwój, moją cierpiwość, spokój wewnętrzny i pomaganie innym. Chociasz pewnie wtedy będą jeszcze gorsze czasy i zaczna mnie jeszcze bardziej wykorzystywać i nie rozumieć.[/quote]

Dokładnie....masz rację. Trzeba stawić czoła przyszłemu pokoleniu, dawać przykład przez działalność na rzecz innych...i za wszelką cenę starać się, by nas wszystkich zrozumieli.

A co do wykorzystywania....to nie należy się poddawać, trzeba będzie walczyć ze złem wśród ludzi, trzeba będzie ich nawrócić na dobrą drogę. Oczywiście nie będzie to łatwe, ale zawsze ktoś musi spróbować.

Taka właśnie będzie szara rzeczywistość, ale cóż, chyba warto spróbować :D

A...i jeszcze zapomniałem dodać, że zgodnie z teorią uczenia się (występuje w resocjalizacji) ten kto nauczył się zachowań złych, negatywnych to potrafi się ich oduczyć, tylko trzeba takim osobom pomóc. Więc trzeba mieć nadzieję na lepsze jutro. ;)
Ostatnio zmieniony czw lip 16, 2009 6:55 pm przez Konrad666, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Niekwestionowany96
Infranin
Kontakt:

Post autor: Niekwestionowany96 »

Mieć cierpliwość w dzisiejszych czasach to rzecz święta. Ja jej niestety nie mam.
Zmiany Dla Niekwestionowanych

<div align='center'>[ external image ]
</div>
Awatar użytkownika
Aylinn
Homo Infranius
Kontakt:

Post autor: Aylinn »

[quote name='asiatko31' post='57585' date='czw, 16 lip 2009 - 18:06']Reaper Jesteśmy dziećmi puki żyją rodzice. :P

Aylinn dzięki .....

Co do tematu. Co ma być to będzie.......[/quote]

do usług. Polecam zainstalowanie przeglądarki Firefox. Poprawia błędy. :)

[quote name='STRusz' post='57598' date='czw, 16 lip 2009 - 19:57']Wtedy to ja sprawie że coś się stanie :TWISTA:

Jeśli nie będzie żadnych większych zmian to dopiero zacznę się przejmować ludzkością i o możliwym wtedy końcu gatunku ludzkiego w nie bliskiej przyszłości. Zacznę wspułczyć przyszłym pokolenią które będą cierpieć w przyszłości przez nasza głupotę.

Co jeszcze? Będę kontynuował samorozwój, moją cierpiwość, spokój wewnętrzny i pomaganie innym. Chociasz pewnie wtedy będą jeszcze gorsze czasy i zaczna mnie jeszcze bardziej wykorzystywać i nie rozumieć.[/quote]

Ja bym radziła kontynuować naukę ortografii.
Ostatnio zmieniony czw lip 16, 2009 7:41 pm przez Aylinn, łącznie zmieniany 1 raz.
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
STRusz
Infrzak
Kontakt:

Post autor: STRusz »

Nie przyda się, na mam tematów żeby rozmawiać z nauczycielkami od polskiego, zadnyc tych smiesznych lektur nie czytalem.

Nom uczyc sie gramatyki, jakie to smutne, cos w stylu uczyc się na histori o tych czasach sredniowiecza.

Alyinn jakbyś chciala na zlosc, ale mi nie robi co bedziesz chciala robic po 2012, jakas beke mozna by potoczyc ale żeby pluć jadem do ludzi to zalosne.
Nisargadatta Maharaj Szri - Rozmowy z mędrcem

Najwyższa prawda jest taka że nie ma prawdy

Armageddon jest blisko, przyjdź do nas na boisko, Tu hardcore nie disco, patrz jak człowiek upadł nisko.

Moja drużyna zapowiada koniec świata, który nadejdzie za ok 2lata. [ external image ]
ODPOWIEDZ

Wróć do „NOWA ERA”