Witam dawno mnie tu nie bylo , ale serwis czytam regularnie
Dlaczego nie pamiętam daty ,a raczej mam problem z jej określeniem.
Wiecie jak to jest być wyśmianym , za to co sie opowiad , a przy tym mówi sie prawde ?
Potem człowiek ma juz tak dosyć że zapomina niektóre szczegóły i chce zapomnieć , chce spokoju , chce aby z niego sie nie śmiano.
(no i jeszcze ci z nautilusa , bo do nich pisalem o tym w ten sam dzien jeszcze , co mi sie przytrafilo - podejscie profesionalne olanie klienta twierdzac ze widzial satelite , brak odpowiedzi na wyjasnienie dwuch postaci z wyrzej opisanym przebiegiem zdarzenia , odepchneło mnie tym bardziej jak na nastepny dzien zacząłem opowiadac o tym znajomym rodzinie itd zamiast podejsc ci ludzie do tego moze nie profesionalnie ale z otwartą głowa pierwsza reakcja ? Śmiech , i dogryzanie potem jakies takie drwiny

Szkoda słow po prostu. Przez to przestałem o tym opowiadac wypowiadac sie na ten temat data mi uciekla ,ale doszedłem do tego który to był rok i mniej wiecej i miesiąc. Teraz wiem jak ważne są daty , przy takich wydarzeniach obserwacjach.
Jeśli chodzi o date (nie bede cie Guest_Lombardo na siłe przekonywał o tym wydarzeniu) najprawdopodobniej byl to rok 2006 Lipiec Sierpień. Dlaczego tak twierdze , to nie jest podanie daty tak sobie w wstecz.Pierwsze co mi przyszło na myśl to mój kumpel do którego dzwonilem w dzień tego wydarzenia , mialem okazje z nim pracowac jakis czas temu w delegacjach i tak sobie porozmawialismy o tym.On w roku 2006 zaczał praktyki w hotelu , jak wróciłem do domu po tym wydarzeniu pierwsze co zrobiłem to pamiętam że opowiedziałem o tym wszystkim swojej mamie. Chwile później dzwoniłem do kolegi który w tym czasie był na praktykach w hotelu.
Może to dziwnie wszystko teraz wyglada , nie wchodze tu , nie pisze prawie nic , ale czytam duzo na portalu jesli cos jest
I nagle podaje date , no tak jakos mnie tu nie ciagnelo zeby wypisywac wszystko czego jestem swiadkiem. Zgłaszałem 20 maja 2014 bodajże obserwacje 4 kul które pojawiły sie nad blokiem w lini lekko ukosnej , ponoc (dostalem maila od infry) że nie tylko ja to widziałem. Mowiac , opowiadajac o tym niektorzy dalej sobie robia ze mnie jaja ;/ szkoda gadac , omijam takich ludzi co sie ze mnie smieja po prostu walka z wiatrakami !
Drona widziałeś ! Srool , dron u którego widziałbym takie światła musialby miec do 5m długości jak nie wiecej.
Co moge powiedzieć o tych światłach to , to że gdy sie pojawiłym to nie był to kształt okrągły na początku , swiatła te dziwnie falowały przyjmujac po pewnym czasie okrąg idealny ! To mi utkwiło najbardzie i wielkość świateł u drona jeśli nim by to było widzialbym z tej odległości ziarneko kropke swiatelka , a te byly wielkie. Zresztą odsylam do tematu na infra , nie weim czy była publikacja tego wydarzenia ale jeśli ktoś by chciał moge podeslać na maila. Tak tak wszystko sobie teraz zapisuje

)
W moim przypadku , wiem jak cieżko dotrzeć do ludzi , ze "zwykłą wypociną" bez dowodu na to co sie widzialo , obserwowało.
Musicie zrozumiec jedno to sa tak ekstremalne i nie przewidywalne wydażenia ze w kazdej chwili cos można zobaczyć.
Nie da sie non stop chodzić z kamera lub włączonym aparatem (z kamera chodziłem juz

) , po prostu to jest uciążliwe. Chyba ze google glass ?

Hmmm
Co tu moge jeszcze napisać, wydażenia którymi jestem świadkiem maja miejsce dalej , po prostu niektórych nie zgłaszam , pytanie dlaczego ? Nie chce z siebie robić jakieś osoby za którą by mnie brano (kontaktowca czy kogos takiego) nie czuje takiej potrzeby.
Jedno z takich wydażeń które utrwaliło mi sie i wyryło ryse w pamiecie jest 5 Lipiec i tu uwaga bo daty tez nie pamietam , to były poczatki tego wszystkiego , nie wiedzialem ze daty są tak ważne.
Możecie wierzyć lub też nie w to co pisze , nie wchodze tu po to aby było o mojej osobie glośno , wchodzę czasem cos napisze do ludzi któzy chcą słuchać.
Ostatnio zaopatrzyłem sie w taki sprzet , jeśli coś ciekawego nagram na pewno z wami sie podziele
<a href="
http://www.turboimagehost.com/p/2383476 ... pg.html</a>
<a href="
Robie sobie takie wypady ostatnio od 23:30 do 2-3
Mam tu małą prośbe jeśli ktoś wie jak poprawić jakość nagrywanych filmów to byłbym bardzo wdzięczny za udzielenie mi podpowiedzi;)
Posiadam Noktowizor Bresser 5x50 i adapter Angel Eye Ks 750A.
Próbka zdjęcia :
<a href="
Pozdrawiam