Eksperyment Fundacji Nautilus
-
- Homo Infranius Plus
- Kontakt:
Re: Eksperyment Fundacji Nautilus
Ja oczywiście też wszystkich witam serdecznie ! Nie nalezę do osób strachliwych, ale i też nie okopuję się przy swoim zdaniu, bo dopuszczam możliwość, że mogę się mylić...
-
- Homo Infranius Plus
- Kontakt:
Pantanal napisał
Bo w naszym społeczeństwie , najlepiej jest być średniakiem... Nie wychylać się za bardzo do przodu, ale i nie odstawać z tyłu... To wygodne i nie wzbudza kontrowersji...Mnie wiele osób zarzuca narzucanie swego zdania
-
- Homo Infranius Plus
- Kontakt:
Pantanal napisał
Dokładnie tak... Tę prawdziwą wiedzę, na każdy temat, trzeba po prostu intuicyjnie wyczuć...Materiałów jest często tyle, aby zawsze móc z nich wyciągnąć określone wnioski i przystać do podejścia, które mówi nam, że coś jest rzeczywiście niewyjaśnione lub, że rozwiązań trzeba szukać w nas samych i otaczającej nas rzeczywistości.
No to już F.N wykopała grób i powoli sę do niego kładzie. Bo takie zabiegi jak kasowanie postów niewygodnych dla "towarzyszy" fundacji i wtrącanie się na PW to już po prostu wyrok na ich samych. A może to ich kolejny test ? Przetrwają tylko najsilniejsi i najwierniejsi i pod hasłem "Nautilianie naprzód do walki o szczęśliwą paranormalną fundację Polską " !
-
- Homo Infranius Plus
- Kontakt:
Dokładnie.... przetrwają tylko najwierniejsi, bez swojego zdania, najbardziej podatni na manipulację, dający sobie wmówić, że Nautilus to rodzina a okręt to dom, na który za jakiś czas , bo przecież na początku wszystko oczywiście jest za darmo, trzeba będzie łożyć pieniądze, na wspaniałe projekty, pod banderą dumnej szkarłatnej litery N