CHINY: UFO "atakuje" wioskę!

Raporty, zdjęcia i nagrania UFO ze świata.
Awatar użytkownika
Arek 1973
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Re: CHINY: UFO "atakuje" wioskę!

Post autor: Arek 1973 »

Buhahah Sandra, uśmiałem się czytając Twego posta. jest super

Tak, masz dokładnie rację. Czy można się spodziewać czegoś ....dla nas?, jeżeli nie chcą się nawet ujawnić. Można polemikować na ten temat w nieskończoność, ale dzięki Bogu i Ryśkowi, Piotrkowi mamy te forum i będziemy dalej.

Ale stwierdzenie że tylko " o sobie" jest bardzo aktualne i można by z tego parę wątków wyciągnąć ale tu mamy pułapkę która wciągnie nas w jakąś sektę jak np. PCH.

pozdrawiam
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"

<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
Awatar użytkownika
Arek 1973
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Uważam że raczej zgodzę się z tym pierwszym "że oni mogą podchodzić do nas tak jak my (czyli przedstawiciele Zachodu) podchodzimy do Papuasów. "Nie tłumaczmy im nic, bo i tak nie skumają." "

Mają w każdej kwestii przewagę nad ludżmi, a ludzie nie mogą im nic zrobić.

Dokładnie tak jak Zachód przeciwko Papuasom

Awatar użytkownika
Sandra
Homo Infranius
Kontakt:

Post autor: Sandra »

Bo my jesteśmy jak te papuasy, którzy nie potrafią się obronić przed nimi i się im przeciwstawić.

Niektórzy, to już normalnie jakieś super papuasy, i oczekują zbawienia z kosmosu, które wybawi ich nie wiadomo od czego. :rolleyes:
Awatar użytkownika
UFOWORLDNEWS
Weteran Infranin
Kontakt:

Post autor: UFOWORLDNEWS »

Jeśli UFO to faktycznie pojazdy pozaziemskie to który głupi kosmita leciał by 100 tys lat w kosmosie tylko po to żeby sobie postrzelać do mrowiska.Z taką technologią mogli by wyparować całą planetę i po co kogoś pojedynczo ganiać jak na polowaniu.Oczywiście , ze jeśli tu są to nie zależy im na walce raczej na obserwacji ze zwykłej ciekawości.Chyba , że są to podróżnicy w czasie ale to inny temat :P[quote name='Pantanal' post='75143' date='25 październik 2010 - 20:50']Jeśli jednak mają przewagę, to chyba nie mają ludzkiej mentalności. Bo gdyby mieli, to takie scenariusze jak ten z Chin powtarzałyby się ciągle. A tak to nic się nie dziele... Niczego nie kradną, niczego nie podbijają. Może dlatego tak trudno ludziom w nich uwierzyć?[/quote]
Ostatnio zmieniony czw paź 28, 2010 1:59 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
UFOWORLDNEWS
Weteran Infranin
Kontakt:

Najciekawsze jest to , że pomimo jakichkolwiek dowodów lub świadectw ect. poszlak ,każdy ma swoją tzw. wizje świata.Niektóre z tych wizji zakładają , że Oni już tu są inne zaś uważają to za nie do przyjęcia.Tu już nie chodzi o wiedzę i głupawe racjonalistyczne dywagacje co jest nauką a co nie...chodzi tu o własne przekonania i kogoś są niewątpliwie błędne.Pytanie kogo????
Ostatnio zmieniony czw paź 28, 2010 7:03 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
UFOWORLDNEWS
Weteran Infranin
Kontakt:

Wątpię żeby ktokolwiek to zaplanował, chyba że wierzymy w coś takiego jak Bóg i jego wielki plan:) [quote name='Pantanal' post='75228' date='28 październik 2010 - 22:01']Najciekawsze jest to, że UFO samo w sobie stało się tak skomplikowane, że głupole typu Zagórski i spółka skutecznie przysłaniają (nawet mimo dobrych chęci) to co dobre i godne uwagi. Jeśli ktoś to zaprojektował to doprawdy genialnie.[/quote]
Ostatnio zmieniony czw paź 28, 2010 7:07 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Katarzyna_1
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Katarzyna_1 »

Pantanal, juz wyjasniłam, co oznaczało obserwowane przeze mnie zjawisko na niebie, o którym pisałam wyżej. Znalazałam na stronie www.astronomia.pl

2010-10-21

O włos od spadku meteorytu

[ external image ] Bolid Ciechanów widoczny z Nowego Miasta Lubawskiego. Foto: PFN/Janusz Laskowski.

13 października o godzinie 04:52 czasu polskiego niebo nad centralną Polską rozświetliło bardzo jasne zjawisko meteorowe zwane bolidem. "Kula ognia" pojawiła się w okolicach Płocka i przeleciała na północny-wschód w kierunku Ostrołęki. Bolid osiągnął największy blask nad Ciechanowem i był wówczas ponad 400 razy jaśniejszy niż najjaśniejsze gwiazdy widoczne na niebie.

Bolid Ciechanów został wykryty przez kamery projektu Polish Fireball Network (PFN) prowadzonej przez stowarzyszenie Pracownia Komet i Meteorów (PKiM). Obserwacje wykonane za pomocą kamer wideo rozmieszczonych w kilku miejscach w Polsce pozwoliły na odtworzenie trajektorii bolidu nad Mazowszem.

Prezes PKiM Przemysław Żołądek przedstawił wstępne wyniki obliczeń PFN - " Bolid rozpoczął się na wysokości 82 km. Po 4 sekundach lotu nastąpił rozbłysk a, po następnych 5,5 sekundach zjawisko przestało być widoczne". "Niestety spadku meteorytu z tego nie będzie, choć było dosłownie o włos!" - dodaje Żołądek. Prezes PKiM zaznacza, że gdyby bolid Ciechanów byłby jedynie 10 razy jaśniejszy, to byłaby szansa na spadek w postaci małego meteorytu.

Astronomowie szacują, że niemal codziennie między Ziemią a Księżycem przelatuje jeden obiekt o wielkości kilku metrów. 12 października kilkumetrowa planetoida 2010 TD54 minęła Ziemię w odległości zaledwie 46 tysięcy km. Większość z nich ze względu na swoją małą jasność pozostaje niezauważona. Kilka razy do roku zdarza się, że skała takich rozmiarów jednak trafia w naszą atmosferę i przy odpowiednich warunkach może dojść do spadku meteorytów. Niestety obiekt, który wywołał bolid nad Mazowszem był zbyt mały, aby rozpocząć poszukiwania odłamków skalnych.

Polish Fireball Network jest projektem stowarzyszenia Pracowni Komet i Meteorów, które działa od 1987 roku. Oprócz działalności naukowej prowadzi również działalność dydaktyczną m.in. letnie obozy astronomiczne, konkursy astronomiczne, prowadzi liczne warsztaty , seminaria astronomiczne a także wydaje biuletyn "Cyrqlarz". Działalność PKiM wspierają: Centrum Astronomiczne im. Mikołaja Kopernika PAN oraz Obserwatorium Astronomiczne Uniwersytetu Warszawskiego.

A

P.s. i fajna to data 13.10.2010 - przypadkowo obejrznae obserwacje, moga powodowac różne spekulacje o ufo itd...
"Balbus melius balbi verba cognoscit"
Awatar użytkownika
Katarzyna_1
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Katarzyna_1 »

:)
"Balbus melius balbi verba cognoscit"
Awatar użytkownika
Arek 1973
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Oo, ale ładne, udane zdjęcie

Mery15
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Mery15 »

[quote name='jerry' post='74753' date='17 październik 2010 - 18:55']Wiem co mówię. Z resztą byłem w Chinach lecz na krutko w odwiedzinach. I nie u chińczyku pisałem lecz o Angliku który tam mieszka. Chińczyk Ci nic nie powie bo taką ma mentalność, tak się ich wychowuje a poza tym się boją mówić prawdę bo dużo przy tym mogą stracić.

Za dużo już siedzisz przy internecie i już mózg ci się lasuje od syfu i pierduł które czytasz. Trochę cu się jeb...e z rzeczywistością. Wyluzuj troche bo już wkurw...sz nie tylko mnie. Każdy temat, prawie każdy post potrafisz zrecenziwać do rangi gówna. Tylko krytyka a góra tylko przyklaskuje zamiast coś zrobić by nie odchodziły osoby po osobie przez tego rodzaju posty tego MENDRCA.

I CO MNIE TEŻ NAWCISKACIE ŻE PISZĘ O PRAWDZIE KTÓRA BOLI. LEPIEJ SIĘ OSZUKIWAĆ?

Jestem ciekaw kiedy zaczniecie potrzebować kasy na utrzymanie serwera?

Ile osób wtedy się odezwie?

-3,4? W tym 1 nowy forumowicz?

Gratuluję administracji i organizacji tego forum, a pomyśleć że kiedyś można było pogadać TU pogadać o wszystkim i nawet nawiązać nowe kontakty.

A dziś... Już nikt nie stanie w obronie uczciwości i prawdy.

A ci co mają jeszcze coś do powiedzenia w obronie innych którzy są atakowani w piętach to albo już dawno odeszli albo milczą czytając co nie które posty ciągnąc zwałę z tego co się wyprawia na tym forum.[/quote]

Chłopak ma ogromną rację, pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „RELACJE ZE ŚWIATA”