Dziwne odczucia w czasie powstawania wylatowskich piktogramów

Listy forumowiczów i czytelników. Podziel się swoim niezwykłym przeżyciem!
soudak040771
Homo Infranius Plus
Kontakt:

Re: Dziwne odczucia w czasie powstawania wylatowskich piktogramów

Post autor: soudak040771 »

danut ... nie idź na skróty....

.........Joan: – Czy wszystkim zdarzyło się coś w wieku pięciu lat?

(Ogólna jednomyślność. Ktoś wspomniał, że miał wówczas cztery lata, ktoś inny, że był wtedy dzieckiem.)

Whitley (do Amy): – Chciałabyś coś powiedzieć? Wiesz, co ci się przytrafiło?

Amy: – Tak, wiem. Chcę powiedzieć, że czuję to samo co Mary; jednego dnia wszystko wydaje mi się realne, następnego zamienia się w sen.

Mary: – Gdy tylko spojrzę na zdjęcia mojego domu i ogrodu, jestem przeświadczona, że to prawda. (To właśnie stamtąd Budd Hopkins pobrał próbki spopielonej ziemi.)

Amy: – Sally wspomniała o książce Betty Andreasson. Prze rzuciłam kiedyś kilka stron, ale nie mogłam jej czytać. Nie wiem dlaczego, ale wzbudzała we mnie strach. To kłopotliwe uczucie wiecie, mam dzieci – i zwyczajnie bałam się.

Tom (nauczyciel akademicki, który zajmuje się problemem UFO, mimo iż sam nigdy nie doświadczył bliskiego spotkania): – W pewnym sensie zazdroszczę wam wszystkim, bo było wam dane na chwilę przenieść się w inny świat lub może inny wymiar. ...........
matino3
Infranin
Kontakt:

Post autor: matino3 »

Hehehe! Te zabawki, o których ktoś w poście wyżej wspominał kojarzą mi się straszliwie z Furby - też są małe, gremlinkowate, mrugają oczyma i wydają dziwne dźwięki:) Wpiszcie sobie w google, może to o to chodzi.
:)

Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: danut »

Dobrze, moze udaję że nie rozumiem, ale ..to są zbyt ciężkie tematy, zbyt daleko nie da się zajsc, a jak widac i tak wszystko obraca się wokół nietrwałości rzeczywistości i sa niesamowite zbiezności z opisem"qrtr" w tej ksiażce.
soudak040771
Homo Infranius Plus
Kontakt:

W tej książce, autor jak i osoby, które miały podobne doświadczenia, były osobami przez nich ,,wybranymi''...
Awatar użytkownika
Andrzej 58
Weteran Infranin
Kontakt:

Post autor: Andrzej 58 »

A gdzie soudaku pociąg,Zły sen,Zołnierze(samotni),Dwunastolatek czytający Kafkę,Stosunek do katolicyzmu (inna kompletna wersja),Wirujące magnesy i zjawisko antygrawitacji,Znikający czas i wersje zastępcze.No i odczucie ,że istota jest kobietą.Chyba autor naczytał się na naszym forum o innych rzeczywistościach.Ale przecież on opisuje sytuacje jeszcze z lat piędziesiątych.To chyba jednak my się podszywamy :lol: Coś mi mówi ,że sedno sprawy jest w tym uśmiechu.Tak jak w "Imię Róży"tego te cwaniaki boją się najbardziej ,żeby przestać się bać ich trików..
Maria
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Post autor: Maria »

[quote name='Andrzej 58' post='84251' date='02 maj 2011 - 23:31']A gdzie soudaku pociąg,Zły sen,Zołnierze(samotni),Dwunastolatek czytający Kafkę,Stosunek do katolicyzmu (inna kompletna wersja),Wirujące magnesy i zjawisko antygrawitacji,Znikający czas i wersje zastępcze.No i odczucie ,że istota jest kobietą.Chyba autor naczytał się na naszym forum o innych rzeczywistościach.Ale przecież on opisuje sytuacje jeszcze z lat piędziesiątych.To chyba jednak my się podszywamy :lol: Coś mi mówi ,że sedno sprawy jest w tym uśmiechu.Tak jak w "Imię Róży"tego te cwaniaki boją się najbardziej ,żeby przestać się bać ich trików..[/quote]

Z tego co piszesz Andrzeju 58 wychodzi, że ktos się ludzmi dobrze bawi....manipulując nim tak, aby miał wrażenie innej rzeczywistości....kontaktu z ET ..

Myśle, że możesz mieć racje.......te zielone oczy, torebki......betoniarki...coś za duzo tu na tym forum podobieństw w malej grupce osób.

Dla mnie jeśli to prawda...a na to wygląda...to zadne cwaniactwo a brak czlowieczeństwa u osób w ten sposob postepujących .

Ewidentnie wychodzi na to, ze Andrzeju masz racje.......nie wierze w przypadki...nawet danut czesto zauwaza, ze jakies istoty wprowadzaja zamieszanie.....tylko dlaczego tu sie spotkaliscie na tym forum?

Chyba powinniscie sami znalezc na to odpowiedz.

Twoja ksiazka danut jesli powstanie...zostanie wydana..bedzie biblia......napewno...ale czy sie domyslasz o czym bedzie ?

Mysle z tego co wywnioskowalam...ze o manipulacji ludzkim umyslem....
JAM JEST Światłością Serca - Saint Germain
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Cała sprawa kręci wokół zwodzenia i kto i jakiemu sie poddaje. Rzeczywistośc tworzy się z masy rozsypanych puzzli i tego ile z nich poukładasz obrazów.Piszemy o stworzonkach i tym jakimi ich kto widzi, a z tego obrazu wyłania się symbol strachu, bądź odwagi , zyczliwości i zmierzenia się z nimi."Człowieczeństwo"- to mimo wszystko wielkie słowo i zdajcie sobie sprawę, ze nie każdy je osiagnął i odgadnał jego znaczenie.Jesli sie boisz to czego/kogo się boisz, w tym też jest klucz, co tak naprawde oddziałowuje na twój strach, które złe przyzwyczajenie, grzech czy ukryta słabośc się odzywa?"Jesli miałbys wiarę jak ziarnko gorczycy mógłbys góry przenosic"- nie ma tu przenosni. Także w tym, ze nie znając siebie nie wiemy nawet tego jak wyglądamy, bo nic tak naprawdę jeszcze tu nie jest rzeczywiste.
soudak040771
Homo Infranius Plus
Kontakt:

Gdyby mieli złe zamiary, to dawno nas już by tu nie było...

Są tu od tysięcy lat i od tysięcy lat robią to samo...
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

A te wszystkie brzydkie kosmity, czy zwodnicze karły, zauważcie, ze to nie żadna nowośc, aż kipi w wszelkich legendach i to o tej samej podstawie na całym świecie, a przecież kontakt ludzi ze sobą na miarę naszych czasów nie był możliwy. Co w nich jest istotnego? To, że już dawno kojarzone były z wytworzeniem ich się z ludzkich dusz.( boginki, strzygi, południce, dobre krasnoludki, skrzaty)
Ostatnio zmieniony wt maja 03, 2011 5:18 pm przez danut, łącznie zmieniany 1 raz.
soudak040771
Homo Infranius Plus
Kontakt:

To jak ich postrzegamy, zależy od nas samych...

Symbolika trójkąta danut....

Przeczytaj książkę, albo chociaż ostatnie rozdziały...
ODPOWIEDZ

Wróć do „RELACJE I HISTORIE CZYTELNIKÓW”