Mesjasz żyje w czasach obecnych

Awatar użytkownika
Aylinn
Homo Infranius
Kontakt:

Re: Mesjasz żyje w czasach obecnych

Post autor: Aylinn »

Hoo spokojnie. Niech piszą, ale jak zleci się tu jeszcze paru z tej sekty to się podejmie odpowiednie kroki.
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
Awatar użytkownika
Bardock
Infrzak
Kontakt:

Post autor: Bardock »

Zaiste, zabawny temat...

Więcej się uśmiałem, niż dowiedziałem. Jeśli Mesjasz żyje w czasach obecnych, to niech zrobi sobie zdjęcie i wstawi do tego tematu, będzie śmieszniej :)
Berith
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Berith »

Przeniosłem się tutaj z paranormalne, ze względu na zbyt sztywną atmosferę. Tutaj panuje atmosfera zdecydowanie luźniejsza - moderator straszy punktami regulaminu, które nijak nie są łamane, użytkownik go ucisza, a dwójka super-moderatorów łamie punkty regulaminu, które wcześniej poruszył moderator. Zaiste ciekawa sytuacja, ale nie aż takiego luzu szukałem.
Awatar użytkownika
hoo
Infrzak
Kontakt:

Post autor: hoo »

Przeniosłem się tutaj z paranormalne, ze względu na zbyt sztywną atmosferę. Tutaj panuje atmosfera zdecydowanie luźniejsza - moderator straszy punktami regulaminu, które nijak nie są łamane, użytkownik go ucisza, a dwójka super-moderatorów łamie punkty regulaminu, które wcześniej poruszył moderator. Zaiste ciekawa sytuacja, ale nie aż takiego luzu szukałem.

Po co sie ciskasz? Temat jest ciekawy, jak nie chcesz to nie czytaj. A jesli idzie o przywolane punkty regulaminu, to na razie jedynie twoj post je narusza, bo jest calkowicie off-topic.

p.

O czym wy piszecie , jakby nie były łamane te punkty regulaminu to bym nie ostrzegał,zresztą wiem jaka jest sytuacja na innych forach od, razu blokują ich tematy na paranormalne też, więc o co chodzi, temat w sposób perfidny łamie regulamin, pokazałem w jakich punktach.

Zresztą regulamin tego forum nie jest sztywny, więc trzeba we właściwy sposób interpretować regulamin co jest zadaniem moderatorów i super moderatorów i mogą nawet

przenieść,usunąć,zedytować temat ze względu na prośby innych osób lub po prostu znać sytuacje i konsekwencje danego tematu,więc tego typu zażalenia co do moderatorów i super moderatorów możecie pisać ale nie w tym dziale! Następnym razem polecą warny, więc tylko ostrzegam.
Oczyszczaliście umysł, ale to, co zrobiliście, jest trochę niepoprawne - niezgodne z właściwą wiedzą i poglądami. (..) Jeśli wasza wiedza i poglądy są w najmniejszym stopniu niepoprawne, zostaniecie opanowani przez wypaczone poglądy.

Ignorancja nie pozwala wam osiągnąć zrozumienia i nie znacie niczego poza miłością

SUTRA SURANGAMA

"Jeśli zbyt długo patrzysz w czeluść, czeluść zaczyna patrzeć na ciebie"

Friedrich Nietzsche

"Bywają prawdy, które najlepiej przyswajają sobie mierne głowy, gdyż są dla nich najodpowiedniejsze, bywają prawdy, co tylko dla miernych duchów posiadają urok i ponętę"

Friedrich Nietzsche

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem
Awatar użytkownika
Bellum
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Bellum »

[quote name='Aylinn' post='28373' date='nie, 11 maj 2008 - 11:32']Hoo spokojnie. Niech piszą, ale jak zleci się tu jeszcze paru z tej sekty to się podejmie odpowiednie kroki.[/quote]

Infantylność czy też prymitywność niczego tu nie wnosi. Pustosłowie ad personam jakoby użytkownicy przynależeli czy też tworzyli grupę o terminologii "Sekta", jak mniemam wywodzi się z pseudo wyimaginowanych widzi misiów (...) Może spełni pani podstawowe kryteria jakich wymaga taka ocena/przypuszczenie/twierdzenie, udowodnij.

Swego czasu zamieściłem temat, "Propozycja 100 pytań". Powód zamknięcia (...)? vide poniżej.

[quote name='RysiekNPN' post='22791' date='czw, 20 mar 2008 - 23:38']Jeżeli to K12G to Alina zamykaj ;)[/quote]

[quote name='Aylinn' post='22792' date='czw, 20 mar 2008 - 23:45']No to zamykam :)[/quote]

Pozdrawiam Serdecznie.
Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Rysiek23 »

Ale ten temat jak widzisz jest jak najbardziej pozostaje otwarty. Proszę o zaprzestanie OT, wszelkie uwagi na temat forum oraz pracy moderatorów proszę umieszczać w odpowiednim dziale.
Awatar użytkownika
hoo
Infrzak
Kontakt:

Post autor: hoo »

aothar lepiej przyhamuj nie znasz sytuacji, więc przestań już pisania ot, moje argumenty są jak najbardziej uzasadnione jak się nie zgadzasz to pisz zażalenie ale nie w tym dziale, koniec OT , jeszcze jeden ot w tym temacie skończy się następnym warnem, tu ma być dyskusja dot. tematu.
Oczyszczaliście umysł, ale to, co zrobiliście, jest trochę niepoprawne - niezgodne z właściwą wiedzą i poglądami. (..) Jeśli wasza wiedza i poglądy są w najmniejszym stopniu niepoprawne, zostaniecie opanowani przez wypaczone poglądy.

Ignorancja nie pozwala wam osiągnąć zrozumienia i nie znacie niczego poza miłością

SUTRA SURANGAMA

"Jeśli zbyt długo patrzysz w czeluść, czeluść zaczyna patrzeć na ciebie"

Friedrich Nietzsche

"Bywają prawdy, które najlepiej przyswajają sobie mierne głowy, gdyż są dla nich najodpowiedniejsze, bywają prawdy, co tylko dla miernych duchów posiadają urok i ponętę"

Friedrich Nietzsche

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem
Zablokowany

Wróć do „HYDEPARK”