Komentarze, uwagi do quizu
Re: Komentarze, uwagi do quizu
Kod rozszyfrowałem, ale do diabła nie wiem co z nim dalej zrobić...
Dzieciaczki dzieciaczki moje, takie bystrzaki i nikt nie rozwiązał zagadki. No dobrze na razie nie będę męczyć was taki trudnymi, chociaż zobaczymy, jeśli znowu zaczniecie odpowiadać w ciągu pierwszych piętnastu minut po dodaniu pytania, to znów się pogłowię nad strasznie trudnym pytaniem 

[quote name='aelreda' post='52928' date='nie, 10 maj 2009 - 20:03']Dzieciaczki dzieciaczki moje, takie bystrzaki i nikt nie rozwiązał zagadki. No dobrze na razie nie będę męczyć was taki trudnymi, chociaż zobaczymy, jeśli znowu zaczniecie odpowiadać w ciągu pierwszych piętnastu minut po dodaniu pytania, to znów się pogłowię nad strasznie trudnym pytaniem
[/quote]
I słusznie
Za łatwo jest 

I słusznie

[quote name='matino3' post='52966' date='nie, 10 maj 2009 - 21:48']I słusznie
Za łatwo jest
[/quote]
No dobra, ale jak już wymyślamy coś trudniejszego to nikt tego nie rozwiązuje, a jak dajemy średnio trudne to pytanie zostaje rozpracowane w ciągu 15 minut od dodania pytania. No ludzie przykładać się, z ekipą możemy naprawdę fest trudne zagadki wymyślać

No dobra, ale jak już wymyślamy coś trudniejszego to nikt tego nie rozwiązuje, a jak dajemy średnio trudne to pytanie zostaje rozpracowane w ciągu 15 minut od dodania pytania. No ludzie przykładać się, z ekipą możemy naprawdę fest trudne zagadki wymyślać

Bardzo ładne te zdjęcia z konkursu, tylko znowu nie mam pojęcia co to jest
Wygląda mi to na jakąś jaskinie lodową, czy coś 

Samo miejsce ma związek z kosmosem
, znaczy przypomina pewne miejsce w kosmosie