Tajemniczy błysk i "missing time"?

Ufologia, badania, obcy, kontakt i inne kontrowersyjne tematy.
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Re: Tajemniczy błysk i "missing time"?

Post autor: danut »

Skoro był ten błysk zarejestrowany przez tyle osób, to może to jakies wyładowanie, coś ala piorun kulisty lub sprawa Jerzmanowic kolo Olkusza..Natomiast sprawa utraty czasu- w sumie często obserwowana przy aktywnosci przy komputerze, albo postrzegania i odbierania wzrokiem, kilka razy zdarzyło się mnie i innym zobaczyc na zagarze inna godzinę niż była w rzeczywistości, słyszałam wiele takich doniesień, ktos sie pomylił, ubierał nagle np. do pracy, spojrzał raz jeszcze- a tu...:)...
Mortis
Infrzak
Kontakt:

Post autor: Mortis »

Ja nie wymagam tu wiele... :) Tylko błysk mnie interesuje, reszta to albo manewry wojska albo inne sprawy bardzo latwo wytlumaczyc

mam podejrzenie ze po prostu w dzien jakis meteoryt spadl
Awatar użytkownika
azor
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: azor »

Orson to nie kłamstwo ale jeśli piszesz to co powyżej należy mieć jakieś kwalifikacje lekarskie aby zadawać jakiekolwiek zapytania w takich tematach medycznych. Masz takie ? Co do regulaminu widać że kolego nie znasz ostatnich zmian jakie wprowadziła INFRA a ja nie będe z tobą dywagował bo nie ma żadnego najmniejszego sensu - wątek nie jest o tobie czy o mnie a o zdarzeniu, które zaczyna mnie nie przekonywać coraz bardziej - błysk może mieć wiele przyczyn od wyładowania na linii wysokiego napięcia, jakieś refleksy od szyb itd. itp... Ogólnie świadek co rusz wprowadza nowe fakty, których nie opisał od razu a to budzi moje podejrzenia ?
kropka
Infranin
Kontakt:

Post autor: kropka »

,,Świadek wprowadza nowe fakty" - zgadza się... uzupełnia swoją wypowiedź dzię ki zadawanym przez Was pytaniom. Nie widzę w tym nic dziwnego ani nie podejrzewam krętactwa.
Mortis
Infrzak
Kontakt:

Mówiłem toć użytkowniku Azor - że sytuacja wydarzyło się dość dawno i że będą pisał co wiem a także dodawał rzeczy których się dowiem na bierząco po spytanie sąsiadów i ogólnie osób które przebywały tam.

Uprzedziłem przecież, że pamięć moja nie jest doskonała i po prostu mogę nie pamiętać wszystkiego, ale jak tylko sobie przypomnę to od razu dodam.

Więc dodaję.

No i to co kropka ujęła także. :)

A niby jak miałbym to opisać żeby nie wywoływać Twoich podejrzeń?

Zaznaczam, że nie interesuje mnie zbytnio czy stwierdzicie że oszukuję, wymyślam, mam jakieś choroby psychiczne, chcę tylko mniej więcej się dowiedzieć czy coś podobnego się nie wydarzyło w przeszłości gdzieś i co to może być, czy macie jakieś uzasadnienia tego, teorie.

Czy potrzebujecie jakichś nie wiem, rozrysowań topograficznych terenu, zdjęć punktów charakterystycznych itd?

To też bym mógł dostarczyć, nie od razu oczywiście.
Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Rysiek23 »

[quote name='Mortis' post='80602' date='31 styczeń 2011 - 17:04']Czy potrzebujecie jakichś nie wiem, rozrysowań topograficznych terenu, zdjęć punktów charakterystycznych itd?

To też bym mógł dostarczyć, nie od razu oczywiście.[/quote]

Na pewno fotografie najbliższego otoczenia Twojego domu przydałyby się :)
Mortis
Infrzak
Kontakt:

Jak zaliczę egzaminy to już w piątek będę w domu i tak do niedzieli postaram się coś konkretnego dać. :)
Awatar użytkownika
azor
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Przede wszystkim ja nie twierdzę że jesteś chory psychicznie ani na żadne inne choroby jak niektórzy się Ciebie dopytywali lekarzem nie jestem dlatego nie widzę potrzeb zadawania takich pytań ale prosiłem Cię o napisanie do mnie w sprawie ankiety w zasadzie wypełnieniu kilkunastu pytań związanych z obserwacją- zauważyłem brak współpracy w tym przypadku a to też nie odbija sie korzystnie na wiarygodności nie tylko Twojej bo miałem masę osób którzy coś zauważyli ale gdy chciałem im wysłać inne zapytania,ankiety kontakt się urywał albo pisali '' ja to widziałem i tyle a na ankiety nie mam czasu'' takie obserwacje schodzą poniżej minimum wiarygodności.

Na podstawie tylko Twojej relacji nie jestem w stanie nic o tym zdarzeniu sensownego powiedzieć nie wiem czy brak czasu odczuli inni czy była to tylko Twoja pomyłka tego też nie można całkiem wykluczyć.
Mortis
Infrzak
Kontakt:

Wysłałem Ci prywatnie adres email, więc nie próbuj mówić, że nie dałem Ci danych gdzie wysłać ankietę.

No i ankiety nie dostałem.
Ostatnio zmieniony pn sty 31, 2011 7:06 pm przez Mortis, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
azor
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

ŻADNEGO ADRESU a tym bardziej e-mailu nie otrzymałem od Ciebie to ja podawałem w tym wątku mój e-mail !!!

A i tu macie coś podobnego z ''błyskami'' ?

http://www.paranormalne.eu/forum/index.php...t=20#entry80427
Ostatnio zmieniony pn sty 31, 2011 8:51 pm przez azor, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „UFOLOGIA I INNE ZAGADNIENIA”