Rozmowy niekontrolowane
Re: Rozmowy niekontrolowane
Ja mam rekolekcję na które nie uczęszczam, a wczoraj była piękna pogoda, dzisiaj zresztą też jest ładnie... Wiosnaaa idzieee! 

[quote name='aelreda' post='50354' date='pon, 09 mar 2009 - 13:56']U mnie deszcz pada............[/quote]
Jeszcze nie jest tak źle jak u mnie ... wrrr całe niebo zasnute szczelną warstwą nimbostratusów - to takie chmury
. Depresyjna pogoda .. No ale jutro może pierwsze burze więc jeszcze humor mi nie umarł
Jeszcze nie jest tak źle jak u mnie ... wrrr całe niebo zasnute szczelną warstwą nimbostratusów - to takie chmury

"Fanatyzm religijny to największe zło tego świata"
Mimo przygnębiającej pogody w mojej duszy wiosna
Cieszmy się życiem póki możemy uśmiechajmy sie i kochajmy
:)

- Niekwestionowany96
- Infranin
- Kontakt:
[quote name='Dariusz_INFRA' post='50357' date='pon, 09 mar 2009 - 14:29']Jeszcze nie jest tak źle jak u mnie ... wrrr całe niebo zasnute szczelną warstwą nimbostratusów - to takie chmury
. Depresyjna pogoda .. No ale jutro może pierwsze burze więc jeszcze humor mi nie umarł[/quote]
Znaczy gdzie te burze będą bo bym chętnie zobaczyła

Znaczy gdzie te burze będą bo bym chętnie zobaczyła

D*PA z tą pogodą 
Rano zimno. Od 10 do 13 Słońce grzało jak głupie a od 13 wieje i pochmurno

Rano zimno. Od 10 do 13 Słońce grzało jak głupie a od 13 wieje i pochmurno

[ external image ]
,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem
Timeo Danaos Et Dona Ferentes
**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem
Timeo Danaos Et Dona Ferentes

**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
[quote name='aelreda' post='50361' date='pon, 09 mar 2009 - 15:43']Znaczy gdzie te burze będą bo bym chętnie zobaczyła
[/quote]
Burze będą rozwijać się głównie w centralnej Polsce - woj, Mazowieckie i Łódzkie. Będą to wyizolowane komórki burzowe czyli takie z których lokalnie może spaść sporo deszczu,gradu i krupy śnieżnej. Jednakże będą to burze krótkotrwałe trwające maksymalnie 15-20 minut. Ot się rozpisałem

Burze będą rozwijać się głównie w centralnej Polsce - woj, Mazowieckie i Łódzkie. Będą to wyizolowane komórki burzowe czyli takie z których lokalnie może spaść sporo deszczu,gradu i krupy śnieżnej. Jednakże będą to burze krótkotrwałe trwające maksymalnie 15-20 minut. Ot się rozpisałem

Ostatnio zmieniony pn mar 09, 2009 2:10 pm przez Kalatos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Fanatyzm religijny to największe zło tego świata"
Aelreda
To ja odpowiem
Kochamy Ciebie też, i popatrz te raz już jest na 100% super
A tak poza tym , dzisiaj przyszły meble,grrrrrrrrrrrrrrrrrrr, trzeba się wziąć do pracy
To ja odpowiem
Kochamy Ciebie też, i popatrz te raz już jest na 100% super
A tak poza tym , dzisiaj przyszły meble,grrrrrrrrrrrrrrrrrrr, trzeba się wziąć do pracy
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"
<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
Łeee czemu te burze nie mogą być takie fest, że hej. Przynajmniej miałoby się co oglądać.
Arku ale co ja znowu zrobiłam?????
Noż kurde grzeczna jestem....
Arku ale co ja znowu zrobiłam?????
Noż kurde grzeczna jestem....