<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="danut" data-cid="119188" data-time="1419801080">obcy 42 pytania Twoje są raczej uszczypliwe a nie, że niewygodne. Wypisałam wszystkie okoliczności jakie mogły mieć znaczenie w tych doświadczeniach, opisałam je bardzo dokładnie. A to
dlaczego ja jest dla mnie całkowicie zbędnym w sprawie pytaniem. Widzisz ja sobie nigdy takiego nie zadaję i napiszę dlaczego go sobie nie zadaję. Przyjmuje swoje życie ze spokojem takim jakim ono jest, pragnę je zrozumieć, ale nie mam władczego charakteru. Nie jara mnie pęd do władzy ani do sukcesów, nie depcze innych i nie oskarżam ich za to, że np. cały świat jest winny temu, że przyszło mi cierpieć, czy chorować. Pomimo iż przeżyłam i doświadczyłam wiele zła od ludzi. Dlaczego ja? Ano dlatego, że sięgam dalej i łączę się z tym co jest istotne w naszym istnieniu, a pomijam to co przynosi nam radość tutaj choćby przez samo nazywanie siebie kimś tam nieprzeciętnym np. jak to robi bardzo wiele osób doświadczających czegokolwiek
nie z tej ziemi a potem zakłada gabinety - wróżek itp. To jest udawanie, a ja jestem za prawdą, dlatego..

</blockquote>Niewygodne, uszczypliwe... nazywaj je jak chcesz.W Twojej książce po prostu nie znalazłem istotnych dla mnie odpowiedzi, dlatego pytałem tutaj.Dalej nie wiem:- dlaczego Ty miałąś takie doświadczenia ?- dlaczego minęły one po skomplikowanej operacji mózgu ?- dlaczego zaistaniały one nagle, bez Twojej kontroli ?- dlaczego kompletnie nie miałaś wpływu na ich przebieg ? I widzę, że nie uzyskam na nie odpowiedzi, bo nie wiesz, jakie one są.