[quote name='Maya Myu' post='56369' date='śro, 01 lip 2009 - 00:43']No, myślę że w nagrodę będzie trójwymiarowy Duszek Kacper
A tak na poważnie to myślę, że jak uzbierasz tak z 10 punkcików, to zaproszę Cie na dobre piwo lub kawę w pewnym fajnym mieście i sobie porozmawiamy tak na żywo
Odnośnie ostatniej odpowiedzi: najważniejsze, by wiedzieć, czego się chce od życia i czuć się dobrze "w swojej skórze" - a u Ciebie coś takiego zaczynam wyczuwać
Oczywiście na pewne rzeczy patrzysz czasem z innej strony niż większość forumowiczów i żartujesz sobie z czyichś poglądów. Nie wiem, czy z przekory, czy z braku pewnych doznań. Ale szanuje tę Twoją inność wypowiedzi. Musiałam się tylko do niej nieco przyzwyczaić.
Dla mnie jesteś takim forumowym chochlikiem, który musi narobić trochę zgiełku w poważnych wywodach, jak taka przerwa na reklamę (i to tez jest fajne) A z czasem wzajemnie się czegoś od siebie nauczymy - sceptycyzmu, poczucia homoru, powagi, zdolności do refleksji.
"Wyjątek potwierdza regułę"
pa
M.M.[/quote]
No piwko jest lepsze niż Kacper, którego nienawidzę. To już bym wolała człowieka cienia spotkać jeszcze raz niż to coś.
A co do robienia zgiełku... no cóż, ktoś musi wykonywać tę niewdzięczną pracę.