OBUDŻCIE SIE - już czas.

Dyskusje o jednej z wielkich obsesji ludzkości - Apokalipsie.
Awatar użytkownika
Aylinn
Homo Infranius
Kontakt:

Re: OBUDŻCIE SIE - już czas.

Post autor: Aylinn »

[quote name='Pantanal' post='56313' date='wto, 30 cze 2009 - 10:37']Maya, to teraz najbardziej ważka kwestia. Co do cholery stanie, jak sie juz pobudzimy!?[/quote]

Pójdziemy sobie zrobić śniadanie. :D
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
specyfik
Infrzak
Kontakt:

Post autor: specyfik »

Raczej kawę i zaliczymy poranną toaletę :)

Dziś się obudziłem. O 5:20 kładąc się 4 godziny wcześniej. Teraz wiem dlaczego ludziom tak ciężko jest się obudzić. Doszedłem do kresu mojej drogi. Wstałem rano, a świat dalej istnieje.
Awatar użytkownika
Lazy
Full Active
Kontakt:

Post autor: Lazy »

Pantanal
(...) Co do cholery stanie, jak sie juz pobudzimy!?
Najpierw się obudź,potem będziesz gdybał ;)
ŻYCIE JEST TYLKO GRĄ

WSZYSTKO,CZYM ONO JEST,TO ILUZJA,ALE WY,GRACZE,DOSZLIŚCIE DO PRZEKONANIA,ŻE TO JEDYNA RZECZYWISTOŚĆ
Awatar użytkownika
Maya Myu
Infrzak
Kontakt:

Post autor: Maya Myu »

[quote name='Pantanal' post='56313' date='wto, 30 cze 2009 - 07:37']Maya, to teraz najbardziej ważka kwestia. Co do cholery stanie, jak sie juz pobudzimy!?[/quote]

Drogi Pantanalu,

To oczywiste, że jak się już obudzimy, spojrzymy na świat zupełnie inaczej.

Aylinn, dobre z tym śniadaniem ;) ,

Jak zwykle robisz sobie jaja.

Punkt za ironiczne poczucie humoru :) ))))))))))))))))))))

[quote name='specyfik']Doszedłem do kresu mojej drogi. Wstałem rano, a świat dalej istnieje.[/quote]

Specyfiku, zawsze będzie istniał jakiś świat. Nicość to też byt - tylko antybyt ;)

Dobrej nocy kochani

Maya
Ostatnio zmieniony wt cze 30, 2009 9:50 pm przez Maya Myu, łącznie zmieniany 1 raz.
white sybil
Awatar użytkownika
Aylinn
Homo Infranius
Kontakt:

[quote name='Maya Myu' post='56363' date='wto, 30 cze 2009 - 23:39']Drogi Pantanalu,

To oczywiste, że jak się już obudzimy, spojrzymy na świat zupełnie inaczej.

Aylinn, dobre z tym śniadaniem ;) ,

Jak zwykle robisz sobie jaja.

Punkt za ironiczne poczucie humoru :) ))))))))))))))))))))[/quote]

A jak nazbieram tych punktów (bo już chyba mam dwa) to jaka nagroda jest przewidziana?

Oczywiście jak zwykle sobie jaja robię. Mi tam dobrze, niech mnie nikt nie budzi.
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
Awatar użytkownika
Maya Myu
Infrzak
Kontakt:

Post autor: Maya Myu »

[quote name='Aylinn' post='56368' date='wto, 30 cze 2009 - 21:15']A jak nazbieram tych punktów (bo już chyba mam dwa) to jaka nagroda jest przewidziana?

Oczywiście jak zwykle sobie jaja robię. Mi tam dobrze, niech mnie nikt nie budzi.[/quote]

No, myślę że w nagrodę będzie trójwymiarowy Duszek Kacper ;)

A tak na poważnie to myślę, że jak uzbierasz tak z 10 punkcików, to zaproszę Cie na dobre piwo lub kawę w pewnym fajnym mieście i sobie porozmawiamy tak na żywo :)

Odnośnie ostatniej odpowiedzi: najważniejsze, by wiedzieć, czego się chce od życia i czuć się dobrze "w swojej skórze" - a u Ciebie coś takiego zaczynam wyczuwać :)

Oczywiście na pewne rzeczy patrzysz czasem z innej strony niż większość forumowiczów i żartujesz sobie z czyichś poglądów. Nie wiem, czy z przekory, czy z braku pewnych doznań. Ale szanuje tę Twoją inność wypowiedzi. Musiałam się tylko do niej nieco przyzwyczaić.

Dla mnie jesteś takim forumowym chochlikiem, który musi narobić trochę zgiełku w poważnych wywodach, jak taka przerwa na reklamę (i to tez jest fajne) A z czasem wzajemnie się czegoś od siebie nauczymy - sceptycyzmu, poczucia homoru, powagi, zdolności do refleksji.

"Wyjątek potwierdza regułę"

pa

M.M.
white sybil
specyfik
Infrzak
Kontakt:

Post autor: specyfik »

Sam bym się piwa napił z ciekawymi ludzmi. Sęk w tym, że punkty stoją :(

Maya Myu, co powiesz o mnie ?
Awatar użytkownika
Aylinn
Homo Infranius
Kontakt:

[quote name='Maya Myu' post='56369' date='śro, 01 lip 2009 - 00:43']No, myślę że w nagrodę będzie trójwymiarowy Duszek Kacper ;)

A tak na poważnie to myślę, że jak uzbierasz tak z 10 punkcików, to zaproszę Cie na dobre piwo lub kawę w pewnym fajnym mieście i sobie porozmawiamy tak na żywo :)

Odnośnie ostatniej odpowiedzi: najważniejsze, by wiedzieć, czego się chce od życia i czuć się dobrze "w swojej skórze" - a u Ciebie coś takiego zaczynam wyczuwać :)

Oczywiście na pewne rzeczy patrzysz czasem z innej strony niż większość forumowiczów i żartujesz sobie z czyichś poglądów. Nie wiem, czy z przekory, czy z braku pewnych doznań. Ale szanuje tę Twoją inność wypowiedzi. Musiałam się tylko do niej nieco przyzwyczaić.

Dla mnie jesteś takim forumowym chochlikiem, który musi narobić trochę zgiełku w poważnych wywodach, jak taka przerwa na reklamę (i to tez jest fajne) A z czasem wzajemnie się czegoś od siebie nauczymy - sceptycyzmu, poczucia homoru, powagi, zdolności do refleksji.

"Wyjątek potwierdza regułę"

pa

M.M.[/quote]

No piwko jest lepsze niż Kacper, którego nienawidzę. To już bym wolała człowieka cienia spotkać jeszcze raz niż to coś. ;)

A co do robienia zgiełku... no cóż, ktoś musi wykonywać tę niewdzięczną pracę. :D
padre
Początkujący
Kontakt:

Post autor: padre »

Kto to taki ten człowiek cień?
Ostatnio zmieniony śr lip 01, 2009 9:47 am przez padre, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale o co chodzi... ?
Awatar użytkownika
Aylinn
Homo Infranius
Kontakt:

[quote name='padre' post='56382' date='śro, 01 lip 2009 - 11:47']Kto to taki ten człowiek cień?[/quote]

http://www.paranormalne.eu/forum/wampiryzm...enia-t1533.html
ODPOWIEDZ

Wróć do „KONIEC ŚWIATA”