Zagadka Manuskryptu Wojnicza
Re: Zagadka Manuskryptu Wojnicza
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Andrzej 58" data-cid="116342" data-time="1409147494">.Myślę ,że niedługo spotkamy się wszyscy.</blockquote> To ja się również piszę na to spotkanie. Jako niezależny obserwator.
- Katarzyna_1
- Homo Infranius Alfa
- Kontakt:
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="danut" data-cid="116346" data-time="1409157950">Nie astrologia ale dobijanie się o tytuł kapłana rytu- teraz już rozumiecie?
Zarzucanie cygaństwa , no ja nie mogę, to jest bezczelność, pisałam o miejscach swojego prawdziwego zamieszkania dotyczącego wydarzeń, co kogo obchodzi gdzie teraz mieszkam i zeby oczernić kogoś o kłamstwo- dajcie już spokój z tym wszystkim, bo nie wiem, czy śmiać się czy płakać..</blockquote>Danusiu przestań! Wiele osób pamięta, ja też. Pisałaś, ze mieszkasz w Krakowie. Dopiero około 2012 r. podałaś swoje faktyczne miejsce zamieszkania. Dokładanie pamiętam okoliczności w jakiej do tej "nagłej" przemiany doszło, do podania miejsca.....Dalej jak wyżej twierdzę, że w życiu są takie sytuacje, że należy czasami "cyganić". Nie ma co się obrażać - takie życie jest i nie ma ludzi bez wad. 

"Balbus melius balbi verba cognoscit"
Kasiu dowód proszę, dosyć mam waszych wymysłów..
- Andrzej 58
- Weteran Infranin
- Kontakt:
A kto w temacie założonym przez Pantanala (chodziło żeby napisać coś o sobie) napisał ,że mieszka w Krakowie?Wklejałem panoramy Krakowa ,żeby wykazać ,że nadajnik telewizyjny jest niewidoczny.Oczywiście Danusiu na FN napisałaś , gdzie miały miejsce zdarzenia z chłopakiem.To rzeczywiście Kraków.Tu jednak nigdy tego nie napisałaś.Wielokrotnie prosiłem Cię o bezpośredni kontakt.Zawsze odmawiałaś.No bo przecież jestem diabeł.Chcę Ci zrobić krzywdę itd.Wystarczyło jedno zdjęcie z 1980 roku i wszystko się wyjaśniło.Wbrew pozorom ta nasza wspólna pisanina ma związek z czterowierszami i tym co zapowiadają instrukcje z Wojnicza.Ten perfidny plan w stosunku do Ciebie Danusiu już się nie powiedzie.
- Katarzyna_1
- Homo Infranius Alfa
- Kontakt:
Dowody są na tym forum. Starzy użytkownicy nie muszą szukać, bo Twój temat był tak ciekawy, że zapamiętali. Nowi jak chcą to niech szukają, ale po co? ponawiam i cytuję: " w życiu są takie sytuacje, że należy cyganić"
Napisałam witając kogoś i w jego temacie o Kraków moje miasto i nadal tak mogę napisać, a Twoje domysły mnie nie interesują, śledziłeś też dawno górę, nie trafiłeś wymyśliłeś Podkarpacie śmiałam się z tego w duchu, adresu nadal nie dostaniesz, czy to zbrodnia?
Związek z czterowierszami- wypowiedziałam się już jaki to związek.. Katarzyna rzucasz oszczerstwami na prawo i lewo to ty masz je teraz udowodnić, nie wymiguj się.

Ostatnio zmieniony śr sie 27, 2014 5:34 pm przez danut, łącznie zmieniany 1 raz.
- Katarzyna_1
- Homo Infranius Alfa
- Kontakt:
"Katarzyna rzucasz oszczerstwami na prawo i lewo to ty masz je teraz udowodnić, nie wymiguj się." Aż tak okrutna nie będę. Wiem co mówię i wiem dlaczego zrezygnowałaś z Krakowa. Na tym koniec. <div> </div>
Boże mój czemu Ty nie grzmisz, gdy to czytasz?..
Macie coś więcej do powiedzenia na temat co zawiera ten Manuskrypt, czekam i inni też chcieliby się pewno dowiedzieć od Was, przeczytać chociaż jedno logiczne zdanie na temat tego rozpracowania go.

- Andrzej 58
- Weteran Infranin
- Kontakt:
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="danut" data-cid="116353" data-time="1409160819">adresu nadal nie dostaniesz, czy to zbrodnia?
</blockquote>Już nie potrzebuję Danusiu.Wiem o co chodziło z tymi identycznymi historiami i do czego to zmierzało.Masz więcej szczęścia niż Ci się wydaje. Kasiu , coś ostatnio Kraków często się pojawia - nieprawdaż?

Ta identyczność historii wygląda tak samo w jaki sposób Andrzej tłumaczył czterowiersz, a więc jest pręt- to ok, itd.