"Przebłyski" z przeszłego życia i dziwne objawy. Pomocy

Duchy, Zjawy, Klątwy
Awatar użytkownika
Katarzyna_1
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Re: "Przebłyski" z przeszłego życia i dziwne objawy. Pomocy

Post autor: Katarzyna_1 »

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Didgeridoo" data-cid="120519" data-time="1422823866">Pierwszy raz mi się zdarzyło... nienawidzę jej całym sobą i pragnę nie tylko jej krzywdy lecz całego jej świata.Starucha śmie tak do mnie mówić, żeby gnić zaczęła skoro sięgnąć jej nie mogę.</blockquote>A ja życzę ci dobrej nocy.
"Balbus melius balbi verba cognoscit"
Awatar użytkownika
Przemekkk666
Weteran Infranin
Kontakt:

Post autor: Przemekkk666 »

Didgeridoo, jeszcze jeden taki tekst i wylatujesz. Zbyt łatwo dajesz się sprowokować.
Didgeridoo
Początkujący

Post autor: Didgeridoo »

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Przemekkk666" data-cid="120533" data-time="1422874159">Didgeridoo, jeszcze jeden taki tekst i wylatujesz. Zbyt łatwo dajesz się sprowokować.</blockquote>Bez obrazy ale bawcie się dalej sami w swoim hermetycznym bagienku. Sam się usunę.
Awatar użytkownika
Przemekkk666
Weteran Infranin
Kontakt:

Post autor: Przemekkk666 »

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Didgeridoo" data-cid="120535" data-time="1422874812">Bez obrazy ale bawcie się dalej sami w swoim hermetycznym bagienku. Sam się usunę.</blockquote> Jak chcesz, wiedz, że Katarzyna również otrzymała ostrzeżenie. Jednak Twój tekst jest na prawdę nie na miejscu i jest nie adekwatnie mocny w stosunku do jej wypowiedzi. Pamiętaj, że słowa mają moc.
Didgeridoo
Początkujący

Post autor: Didgeridoo »

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Przemekkk666" data-cid="120537" data-time="1422875068"> Jak chcesz, wiedz, że Katarzyna również otrzymała ostrzeżenie. Jednak Twój tekst jest na prawdę nie na miejscu i jest nie adekwatnie mocny w stosunku do jej wypowiedzi. Pamiętaj, że słowa mają moc.</blockquote>Nie znam panujących tutaj zwyczajów i nie przeczytałem całego forum, którego znajomość jak widzę daje prawo do oceniania i negowania innych. Miałem nadzieje na znalezienie nie tyle odpowiedzi co może wskazówki i tak się stało. Jednak wiedźmie zwanej Katarzyną muszę podziękować z powodu tego co w swej próżności mi wskazała. Gniew daje siłę a nienawiść cel.Słowa mają moc... Mam nadzieję że mają bo w tym celu z pełnym przekonaniem je wypowiedziałem.
Awatar użytkownika
Katarzyna_1
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Miłego dnia.
Awatar użytkownika
Hybrid
Infranin

Post autor: Hybrid »

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Didgeridoo" data-cid="120535" data-time="1422874812">Bez obrazy ale bawcie się dalej sami w swoim hermetycznym bagienku. Sam się usunę.</blockquote> I krzyżyk na drogę ''bagienny szuwarku'' - jak mawiają na Kurpiach .
Ronin
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Post autor: Ronin »

Jak to to już nie będzie obcego - Didgeridoo ? Szkoda... :Angel:
Awatar użytkownika
Katarzyna_1
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Hybrid" data-cid="120550" data-time="1422894802"> I krzyżyk na drogę ''bagienny szuwarku'' - jak mawiają na Kurpiach .</blockquote>Dziękuję, bo już myślałam, że to ja zwariowałam. cyt; Mój pierwszy rzut w życiu był trafiony... siekierą. Miałem ją w rękach i po prostu czułem że trafię, że mogę, że chce więc rzuciłem. Ku mojemu zdumieniu i osób towarzyszących wbiła się z ogromną siłą w stojące parę metrów drzewo. Zapłaciłem za to zdarzenie urazem stawu barkowego, który nie był ostatnim urazem spowodowanym moim dziwnym zachowaniem". Jasne, że mu bark wybiło skoro to skrzat rzucił siekierą większą od niego. Jeszcze go czeka rzut motki na słońce.
Awatar użytkownika
Hybrid
Infranin

Post autor: Hybrid »

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Ronin" data-cid="120552" data-time="1422895862">Jak to to już nie będzie obcego - Didgeridoo ? Szkoda... :Angel:</blockquote>Może będzie , może nie będzie ... ale chyba będzie bo gdzie będzie się udzielał jak został zamknięty ''gimbuso-paranormalny-land'' .
ODPOWIEDZ

Wróć do „DUCHY”