Kontrola umysłu a wykorzystywanie potęgi umysłu

Siła naszego umysłu, czyli telekineza, lewitacja etc.
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Re: Kontrola umysłu a wykorzystywanie potęgi umysłu

Post autor: danut »

A znasz to powiedzenie naszych babć - "W którym uchu ci dzwoni?"- I tak, jeśli pytana osoba zgadnie, że np. w lewym, to jej nowina a jeśli nie zgadnie to Twoja? :InLove:
Awatar użytkownika
Katarzyna_1
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Katarzyna_1 »

A treaz Danusiu to się możesz ugryźć we własny pośladek.. :InLove:
"Balbus melius balbi verba cognoscit"
Awatar użytkownika
blokowan
Infrzak

Post autor: blokowan »

kropka, czy średnica kanału słuchowego między jednym a drugim uchem jest taka sama ?Tzn czy czujesz że to drugie ucho ma zawężoną średnicę ?
Don't Gain the World, and lose Your soul,
Wisdom is better, than silver or gold.
Bob Marley
Awatar użytkownika
Sandra
Homo Infranius
Kontakt:

Post autor: Sandra »

blokowan, czy próbowałeś temu nadzorowi się jakoś przeciwstawić? skoro zdajesz sobie sprawę z manipulacji i tego sobie nie życzysz, to może zacznij coś kombinowac, żeby się od tego odciąć, A próbowałeś pozbyć się tych implantów ?
Awatar użytkownika
Andrzej 58
Weteran Infranin
Kontakt:

Post autor: Andrzej 58 »

"Strukturą mózgu odgrywającą kluczową rolę w zapisywaniu w pamięci doświadczanych przez nas wydarzeń jest hipokamp. Zaobserwowaliśmy, że podczas snu związana z ostatnim doświadczeniem aktywność komórek nerwowych zlokalizowanych w tej strukturze spontanicznie się powtarzała, co ma istotne znaczenie dla utrwalenia doświadczeń w pamięci - piszą naukowcy. 

Podczas snu sygnały dźwiękowe związane z zadaniem powodowały ponowne odtwarzanie się wspomnień z nimi związanych. Wskazuje to na możliwość manipulowania snem poprzez stymulację zewnętrzną - dodają. 

Bendor i Wilson spekulują, że w przyszłości może rozwinąć się nowa dziedzina nauki, np. inżynieria snu, a naukowcy będą zgłębiać metody manipulowania marzeniami sennymi. Ludzie będą zaś mogli wykorzystywać zaproponowane przez nich <a>techniki</a>, by zaprojektować własne sny i umieścić w nich to, co chcieliby zobaczyć, eliminując przy okazji koszmary. "(PAP)No tak -"będą" Dla kilku osób z forum ,to już dawno real.Ciekawe ,kto stał za tymi doświadczeniami dziesiątki lat temu(w naszych przypadkach).Są źródła historyczne wskazujące ,że ten proceder trwa już tysiące lat.

PAP/ koc/ tot/
Awatar użytkownika
blokowan
Infrzak

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Sandra" data-cid="111191" data-time="1388252572">blokowan, czy próbowałeś temu nadzorowi się jakoś przeciwstawić? skoro zdajesz sobie sprawę z manipulacji i tego sobie nie życzysz, to może zacznij coś kombinowac, żeby się od tego odciąć, A próbowałeś pozbyć się tych implantów ?</blockquote>Próbowałem wszystkiego co w moim zasięgu, na co pozwalał mi mój lęk przestrzegający mnie przed tymi pasożytami wśród nas. Mają przyzwolenie wszystkich, kiedy chcą mogą mnie wyciszyć, nie robią tego bo z czasem mogę nie wytrzymać tego co mi robią.Jestem totalnie bezradny, ignorują mnie, moje objawy cokolwiek bym im powiedział co wiem traktują jakbym właśnie o nich samych mówił jakby byli jednymi z nich i bronią jeden drugiego. Być może dla tego że tak dużo wiem spotykam się z takim społecznym odrzuceniem, nikt nie chce mi8 pomóc jakby wiedzieli czym to dla nich może grozić, mogą utracić uprzywilejowanie lub coś gorszego... sama pomyśl czym muszą 'grozić' jeden drugiemu że nikt się nie wychyla ponad ten ich cichy społeczny zorganizowany proceder. próbowałem, ale mam problem z załatwieniem chlorowodorku lidokainy, lub raczej recepty.Jeśli ktoś z was ma ten specyfik w ampułkach lub do nich dostęp to proszę pisać na PM jak wytnę to z karku, będzie moja wiedza poparta dowodem, chociaż niektórym nie jest to potrzebne by robić ze mnie wariata.
Ostatnio zmieniony sob gru 28, 2013 7:05 pm przez blokowan, łącznie zmieniany 1 raz.
Bob Marley
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

"Podczas snu sygnały dźwiękowe związane z zadaniem powodowały ponowne odtwarzanie się wspomnień z nimi związanych. Wskazuje to na możliwość manipulowania snem poprzez stymulację zewnętrzną - dodają." - Boże,  :/ sprawa stara jak świat i dobrze ludziom znana, każdy bodźiec  kojarzący się z jakims konkretnym wspomnieniem będzie go przywoływał, usłuszysz melodie przypomniesz sobie, gdzie ją pierwszy, lub w jakim miłym towarzystwie słyszałeś. Podobnie ma się rzecz ze snami, potrafi trzaśnięcie drzwi przez jakąś osobę przywołać odpowiedniej treści sen, np. doskonale znana sprawa z budzikiem, gdy ludziom śni się, że przecież wstali a w rzeczywistości śpią dalej :InLove: ...
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

blokowan - nie okaleczaj się człowieku, jest zbyt dużo ważnych nerwów na karku możesz się poważnie uszkodzić!!!!
Awatar użytkownika
Lilith
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Post autor: Lilith »

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="blokowan" data-cid="111199" data-time="1388257409">Próbowałem wszystkiego co w moim zasięgu, na co pozwalał mi mój lęk przestrzegający mnie przed tymi pasożytami wśród nas. Mają przyzwolenie wszystkich, kiedy chcą mogą mnie wyciszyć, nie robią tego bo z czasem mogę nie wytrzymać tego co mi robią.Jestem totalnie bezradny, ignorują mnie, moje objawy cokolwiek bym im powiedział co wiem traktują jakbym właśnie o nich samych mówił jakby byli jednymi z nich i bronią jeden drugiego. Być może dla tego że tak dużo wiem spotykam się z takim społecznym odrzuceniem, nikt nie chce mi8 pomóc jakby wiedzieli czym to dla nich może grozić, mogą utracić uprzywilejowanie lub coś gorszego... sama pomyśl czym muszą 'grozić' jeden drugiemu że nikt się nie wychyla ponad ten ich cichy społeczny zorganizowany proceder. próbowałem, ale mam problem z załatwieniem chlorowodorku lidokainy, lub raczej recepty.Jeśli ktoś z was ma ten specyfik w ampułkach lub do nich dostęp to proszę pisać na PM jak wytnę to z karku, będzie moja wiedza poparta dowodem, chociaż niektórym nie jest to potrzebne by robić ze mnie wariata.</blockquote>mam pytanie masz objawy tylko słuchowe ,czy wzrokowe też ?wiele z tego co piszesz pasuje do klasycznej schizofrenii ...niestety na pocieszenie choć wątpliwe mogę powiedzieć tylko,że współczesna nauka nie wie czym jest ta choroba ...jej etiologia jest nie znana ....szamani i Amerykańscy RV (zdalni obserwatorzy) mówią,że jest ona efektem kontaktu z pierwszą i najniższą warstwą astrala są ludzie co mają pewną specyfikę umysłu i łatwiej słyszą i wchodzą w kontakt z tą warstwą ...Jest możliwość by zapanować nad tymi kontaktami ...i wtedy będziesz mógł normalnie żyć... inaczej wielce prawdopodobne,że to one zapanują nad tobą ...nie masz,więc wielkiego wyboru...Jeżeli twierdzisz natomiast,że to przez implant ..czip ...łatwo możesz to udowodnić ..robiąc badanie rezonansem magnetycznym ...choć od zwykłego prześwietlenia też możesz zacząć jest tańsze :)
Awatar użytkownika
blokowan
Infrzak

Jestem zbyt młody by pozwolić im na to przez kolejny rok, zagoi się Lilith, implantami, mikrofalami, głosami w głowie podtrzymujące autohipnozę, potrafią powodować objawy jakichkolwiek psychicznych zaburzeń, stąd te objawy podobne do choroby.
Ostatnio zmieniony sob gru 28, 2013 7:59 pm przez blokowan, łącznie zmieniany 1 raz.
Bob Marley
ODPOWIEDZ

Wróć do „POTĘGA UMYSŁU”