Wszechświaty równoległe

O kosmosie bliskim i dalekim, odkrycia, zagrożenia i zaskoczenia.
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Re: Wszechświaty równoległe

Post autor: danut »

Swiat dający się odebrac wszystkimi bodźcami, nawet tam sobie pojadłam zaspakajając głód.. lepsza była przygoda z nieistniejącą fryzjerką, no.. ale wróciłam tutaj w dziwnej fryzurze na tamte lata..:(, :)...co zaś mnie, teraz bardzo śmieszy to, to gdy przypominam sobie, w jaki sposób się to wtedy tłumaczyło, ile możliwości wymyślano, niedorzecznych, ale byleby pasowały do normalnego odbioru naszej rzeczywistości, albo i posądzanie jeden drugiego o niesmaczne żarty...wypieranie jakiejś znajomości, itd. bo tak wszystko i ci ludzie byli realni...
Ostatnio zmieniony ndz wrz 05, 2010 5:15 pm przez danut, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

A czy nie dawałes czasem fragmentu z tych opowieści, tutaj na stronie?.. Bo jesli tak to rzeczywiście jakies dziwaczne, mimo iż lata się zgadzają, to nie podchodzi mi takie podejście do sprawy i to, że pojawiają się jakies nienaturalne postacie, nigdy takich nie widywałam, żadnych odmieńców..albo wydłużania się korytarzy....??..takie obrazy pojawiają się zwykle w gorączce.. gdy cos dzieje się z widzeniem, no nie wiem...
Ostatnio zmieniony ndz wrz 05, 2010 5:39 pm przez danut, łącznie zmieniany 1 raz.
robertcb
Infranin
Kontakt:

Post autor: robertcb »

Danut, nie myślałaś nigdy, by zamiast na forach, swoje przeżycia opisać spójnie, całościowo i szczegółowo w jednym miejscu, np. wydając książkę?

Albo chociażby na jakimś blogu?
Ostatnio zmieniony ndz wrz 05, 2010 6:02 pm przez robertcb, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam na moją stronę - poradnik - w całości poświęconą tematyce CB radio.

<a href="http://radioamator.elektroda.eu">CB radio - poradnik</a>
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Pomyslałam i napisałam, ale co z tego gdy ostatnio trawi mnie lenistwo..:) słyne z niedokończonych spraw..a po latach zając się szlifowaniem, poprawianiem.. gdy juz nawet nie pamietam a czym tam piszę, czytac swoje wypociny...:).. kara.. kara..:) Pantanal- w między czasie poszukałam coś o Kazimierzu Bzowskim, zainteresowało mnie, dzięki.. np. "Niektórzy uważają, że manipulowanie tymi wymiarami wymagałoby niezwykle wielkiej ilości energii. Pewne zdarzenia dowodzą jednak, że niekiedy wystarczy do tego siła umysłu jednego człowieka"....???
Ostatnio zmieniony ndz wrz 05, 2010 6:18 pm przez danut, łącznie zmieniany 1 raz.
soudak040771
Homo Infranius Plus
Kontakt:

Post autor: soudak040771 »

robertch napisał :

Danut, nie myślałaś nigdy, by zamiast na forach, swoje przeżycia opisać spójnie, całościowo i szczegółowo w jednym miejscu, np. wydając książkę?

Albo chociażby na jakimś blogu?

To właśnie zostało też jej przepowiedziane... Powiedzieli jej, że kiedyś napisze książkę i pomoże jej w tym jakiś mężczyzna... Tak jak piszesz, tylko w taki sposób, te przeżycia mogą być napisane spójnie, napisane po kolei i w ten sposób zrozumiałe dla każdego... Niestety od dłuższego czasu namawiam Danut, żeby je w ten sposób uporządkowała. Ale tak jak pisze o sobie...niestety jest leniwa... Napisanie tej książki będzie wpisane w konkretne wydarzenia, które będą mieć miejsce... Danut myśli, że jeżeli jej nie napisze, to one nie zaistnieją...Do lenistwa też dochodzi swego rodzaju obawa... Jednak co ma być w przyszłości to i tak się stanie, czy napisze tę książkę, czy też nie... Danut też nie rozumie tego, że wszystko już jest dawno ułożone i tak naprawdę to wszystko zależy teraz od jej wolnej woli, od zrozumienia przez nią obecnej sytuacji , w której się znajduje i jej akceptacji...
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

A niech to.. !! :) - Soudak!...Ale przypomniałeś mi coś istotnego, jeszcze coś, co rzeczywiście nie zbyt pasuje do idealnie prosperujących oddzielnych, równoległych światów..Robertcb pytał o wiadomości "odtąd - dotąd", także i w tamtym świecie, i tu mamy problem.. bo niby wydaje się, że jest tam tak samo jak u nas, że są tez ograniczeni czasem, a życie toczy się normalnym rytmem, lecz daje się zauważyc istotne zmiany w wydarzeniach tam, a tutaj, klatki pomieszane w czasie, fakty zaistniałe i nie w porównaniu, z tym co tutaj.. to ta kobieta pokazywała mi ta książkę, mówiła o niej, miałam ją w rękach... mimo, że chciałam ustalic ten czas na 2005r jako odpowiedni do naszego...
Ostatnio zmieniony pn wrz 06, 2010 11:17 am przez danut, łącznie zmieniany 1 raz.
soudak040771
Homo Infranius Plus
Kontakt:

to ta kobieta pokazywała mi ta książkę, mówiła o niej, miałam ją w rękach... mimo, że chciałam ustalic ten czas na 2005r jako odpowiedni do naszego...

Pokazywała Ci Twoją książkę, którą napiszesz w przyszłości ?

Jeżeli tak było, to sama chyba teraz zrozumiałaś sytuacje, w której się znajdujesz...
Ostatnio zmieniony pn wrz 06, 2010 11:39 am przez soudak040771, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

....mysli.... :rolleyes: ...miałam przeczytac, myslę że w sensie takim aby nie dopuscic do zaistnienia jakichs sytuacji, ale ja to zlekceważyłam nie chciałam czytac, wszystko razem z ta kobietą...to mi wygląda na jakis ciąg we wszystkich rzeczywistościach aż do przerwania.. byc moze przeze mnie samą tego łańcucha...
soudak040771
Homo Infranius Plus
Kontakt:

Napisałem najpierw bezwiednie ...pokazywała Ci Księgę Życia... a potem edytowałem post i napisałem j.w.
Nazwa użytkownika
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Nazwa użytkownika »

.
Ostatnio zmieniony pn wrz 06, 2010 11:55 am przez Nazwa użytkownika, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „UKŁAD SŁONECZNY i WSZECHŚWIAT”