Antygrawitacja - historia badań
Re: Antygrawitacja - historia badań
gdyby można przeczytać te domniemane dokumenty od putina i stasi ... ile by to zmieniło ... ale wiecie co ? Nie wyjdą bo to jedna wielka bujda. Bo jakby to była prawda od razu dowody byłyby w całej sieci
- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
Faktycznie jak większość się domyśliła garść tu faktów wymieszanych w chałdzie kompletnych bdzur.Wartość merytoryczna niewielka.Ale jak to z każdą historią ze spodkami w tle jest kameralnie.Niektóre fakty są prawdziwe inne historie aż strach pomyśleć ile to ludzie tracą czasu na takie bzdury. :lol:
- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
<h1 class="post_title" align="center"><font size="2">Antygrawitacja w/g Grebennikowa</font></h1> Grebennikow już nie żyje, ale żył i tworzył w czasach nam współczesnych.Był entomologiem, badaczem natury i malarzem. Dwie najbardziej znane jego prace to odkrycie sekretu budowy gniazd pszczelich i efektu paskowych struktur.Badając niektóre rodzaje żuków odkrył w 1988 efekt antygrawitacyjny. Efekt ten wykorzystał przy budowie aparatu, który używał do lotów.
[ external image ]
Na zdjęciu widać Grebennikowa na skonstruowanym przez siebie grawilocie. Aparat ten nie posiada żadnego silnika, a więc jednoznacznym jest ta okoliczność, że jeżeli on faktycznie latał to w nim musiał być wykorzystany efekt antygrawitacyjny.
Jednym słowem, chcemy zrozumieć na czym polega antygrawitacja, musimy doskonale rozumieć na czym polega grawitacja. Zanim przejdę do tej analizy, przytaczam fragment rozważać z rosyjskojęzycznego forum, które zawiera najbardziej racjonalne materiały na ten temat:
http://www.matri-x.ru/energy.shtml#1
Moje swobodne tłumaczenie:
Po pierwsze, JAK robić? Zależy co. Sprawa w tym, że potoki eteru mikromagnesików ? to jedyna rzeczywistość, z którą pracują wszystkie znany człowiekowi technologie. Wszystkie technologie, które będą wynalezione w przyszłości ? również będą pracować TYLKO z tymi strukturyzowanymi potokami. Oprócz potoków mikromagnesików niczego innego w świecie nie ma. Możecie mi wierzyć ? to tak. Paradoks w następującym ? elektryczność, magnetyzm, grawitacja, oraz bio- i tak zwane informacyjne pola ? wszystko to praca z jednym i tym że "materiałem".
Oficjalna fizyka nie potrafi wyjaśnić takich zjawisk. Nie pomoże nawet Einstein.
Pomocne okazują się jednak teorie elektryczności i grawitacji prof. Bazijewa.
Zacznijmy od grawitacji.Jest to zjawisko krzyżowego oddziaływania pól elektrycznych jednego ciała kompozycyjnego na części ładunków elektrycznych drugiego ciała kompozycyjnego.Ciało kompozycyjne ? obiekt zbudowany z elektronów i elektrino.Z tej definicji jednoznacznie wynika, że elektron i elektrino nie podlegają grawitacji.Wniosek pośredni: na Grebiennikowa i jego grawilot działają siły grawitacji przyciągające go do Ziemi.Przejdźmy do prądu elektrycznego.Prąd elektryczny jest uporządkowanym ruchem elektrin dookoła elektroujemnego przewodnika.Przewodnikiem mogą być metale, jony, elektrony, gazy i pary.Jeżeli teraz dookoła Grebiennikowa i jego aparatu wytworzyć odpowiednio silny i gęsty wir elektrino (czym nie prąd?), to ten wir oddzieli pola elektryczne Ziemi od ładunków elektrycznych Grebiennikowa i jego aparatu.
Wniosek końcowy: Im gęstszy wir, tym słabsza grawitacja.
Pyta Pan czy to tylko teoria? Nie, proszę Pana. Sprawdziliśmy to eksperymentalnie. Badaliśmy ucieczkę ładunków z akumulatora i ku swojemu zdumieniu stwierdziliśmy, że pomimo ucieczki masy waga akumulatora zwiększa się i ... na odwrót.
Gdy ładowaliśmy akumulator (to jest dodawaliśmy do niego masę), to jego waga się zmniejszała.Po prostu wiry elektrino izolowały grawitacyjne oddziaływanie na elektrody akumulatora.
Źródło:nowyekran
Źródło:Grabennikov
[ external image ]
Na zdjęciu widać Grebennikowa na skonstruowanym przez siebie grawilocie. Aparat ten nie posiada żadnego silnika, a więc jednoznacznym jest ta okoliczność, że jeżeli on faktycznie latał to w nim musiał być wykorzystany efekt antygrawitacyjny.
Jednym słowem, chcemy zrozumieć na czym polega antygrawitacja, musimy doskonale rozumieć na czym polega grawitacja. Zanim przejdę do tej analizy, przytaczam fragment rozważać z rosyjskojęzycznego forum, które zawiera najbardziej racjonalne materiały na ten temat:
http://www.matri-x.ru/energy.shtml#1
Moje swobodne tłumaczenie:
Po pierwsze, JAK robić? Zależy co. Sprawa w tym, że potoki eteru mikromagnesików ? to jedyna rzeczywistość, z którą pracują wszystkie znany człowiekowi technologie. Wszystkie technologie, które będą wynalezione w przyszłości ? również będą pracować TYLKO z tymi strukturyzowanymi potokami. Oprócz potoków mikromagnesików niczego innego w świecie nie ma. Możecie mi wierzyć ? to tak. Paradoks w następującym ? elektryczność, magnetyzm, grawitacja, oraz bio- i tak zwane informacyjne pola ? wszystko to praca z jednym i tym że "materiałem".
Oficjalna fizyka nie potrafi wyjaśnić takich zjawisk. Nie pomoże nawet Einstein.
Pomocne okazują się jednak teorie elektryczności i grawitacji prof. Bazijewa.
Zacznijmy od grawitacji.Jest to zjawisko krzyżowego oddziaływania pól elektrycznych jednego ciała kompozycyjnego na części ładunków elektrycznych drugiego ciała kompozycyjnego.Ciało kompozycyjne ? obiekt zbudowany z elektronów i elektrino.Z tej definicji jednoznacznie wynika, że elektron i elektrino nie podlegają grawitacji.Wniosek pośredni: na Grebiennikowa i jego grawilot działają siły grawitacji przyciągające go do Ziemi.Przejdźmy do prądu elektrycznego.Prąd elektryczny jest uporządkowanym ruchem elektrin dookoła elektroujemnego przewodnika.Przewodnikiem mogą być metale, jony, elektrony, gazy i pary.Jeżeli teraz dookoła Grebiennikowa i jego aparatu wytworzyć odpowiednio silny i gęsty wir elektrino (czym nie prąd?), to ten wir oddzieli pola elektryczne Ziemi od ładunków elektrycznych Grebiennikowa i jego aparatu.
Wniosek końcowy: Im gęstszy wir, tym słabsza grawitacja.
Pyta Pan czy to tylko teoria? Nie, proszę Pana. Sprawdziliśmy to eksperymentalnie. Badaliśmy ucieczkę ładunków z akumulatora i ku swojemu zdumieniu stwierdziliśmy, że pomimo ucieczki masy waga akumulatora zwiększa się i ... na odwrót.
Gdy ładowaliśmy akumulator (to jest dodawaliśmy do niego masę), to jego waga się zmniejszała.Po prostu wiry elektrino izolowały grawitacyjne oddziaływanie na elektrody akumulatora.
Źródło:nowyekran
Źródło:Grabennikov
Ostatnio zmieniony pn lut 27, 2012 8:16 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.
z jednej strony zdaje się to proste i w sumie nie jakieś "trudne do wykonania" bo w liczbach się zgadza, a z drugiej strony chłopaki z NASA takiego pierdziotka typu wipeout jeszcze nie zrobili...
trza dużo prundu żeby latać
trza dużo prundu żeby latać

Ostatnio zmieniony pn lut 27, 2012 8:44 pm przez esco_bar, łącznie zmieniany 1 raz.
Latadło Grebiennikova nie było zasilane żadnym zewnetrznym źródłem zasilania. Najwiecej czsu zajęło mu wymyślenie sposobu sterowania .Odpychaczami grawitacyjnymi były pokrywy chitynowe skrzydeł jednego gatunku chsząszcza ,którego siedliskiem są łąki w których wystepuje lucerna.Niemniej tak dokładnie nie wiadomo czego uzywał profesor ,jako pedników ,sprowadzał bowiem rózne dziwne komponenty jak grafit,zywice polimerowe.Ciekawym bylo zdarzenie gdy żywego owada chciał wywieśc na łake i zamknął go w próbówce ,owad uciekł a w próbówce wytopiona została dziura.
Grebiennikov żył w Irkucku i tam dokonał odkrycia ,ale prawdopodobnie owad en występuje również i u nas .
Efekt jamy ,bo ak nazwał to odkrycie profesor,powszechnie wystepuje w przyrodzie i mozna go scharakteryzowac jako oddziaływanie kształtu.
Gdy jego wynalazek wzbudził zainteresowanie władz ,prawdopodobnie rozebrał go i ukrył podstawowe części.Zmarl na wylew ,prawdopodobnie byl to skutek uboczny przebywania w polu oddziaływania pola struktur .
Czy może to byc romantyczna bajka ? wg. mnie nie .Przeprowadziłem jedno z doswiadczeń Grebiennikova z pozytywnym skutkiem.Pozostaje odnaleźc owada. klik na str.
Grebiennikov żył w Irkucku i tam dokonał odkrycia ,ale prawdopodobnie owad en występuje również i u nas .
Efekt jamy ,bo ak nazwał to odkrycie profesor,powszechnie wystepuje w przyrodzie i mozna go scharakteryzowac jako oddziaływanie kształtu.
Gdy jego wynalazek wzbudził zainteresowanie władz ,prawdopodobnie rozebrał go i ukrył podstawowe części.Zmarl na wylew ,prawdopodobnie byl to skutek uboczny przebywania w polu oddziaływania pola struktur .
Czy może to byc romantyczna bajka ? wg. mnie nie .Przeprowadziłem jedno z doswiadczeń Grebiennikova z pozytywnym skutkiem.Pozostaje odnaleźc owada. klik na str.
<a href="http://www.wmgu-olsztyn.prv.pl">wmgu-olsztyn.prv.pl</a>
Dla zainteresowanych, artykuł o latadle G. na stronie "Paranormalium"
http://www.paranormalium.pl/niezwykly-wyna...,1,artykul.html
http://www.paranormalium.pl/niezwykly-wyna...,1,artykul.html
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"
<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
ciekawe to... cholera, ciekawe!