Porozumiewanie się z duchami.
-
- Homo Infranius Plus
- Kontakt:
Re: Porozumiewanie się z duchami.
Zgodzę się z tym, że strach w tym przypadku jest złym doradcą... czujemy mrowienie - jak najbardziej, przekazują nam myśli - do tego bym dodał, ze te myśli są bardzo natrętne i uporczywe, dodam jeszcze, że przekazy są także w snach i co najbardziej niezwykłe, przekazują nam uczucia...
-
- Homo Infranius Plus
- Kontakt:
Pantanal napisał
Chodziło mi o uczucia przekazywane nie w snach... Przekazywanie bólu, odczuwalnej radości itd. medium, które musi opisać to co czuje osobie zainteresowanej...Musimy jednak mieć świadomość, że pod względem rejestrowania uczuć i to jeszcze w snach jesteśmy dość niedoskonali.
-
- Homo Infranius Plus
- Kontakt:
Jakiś czas temu, na ZONE REALITY, leciał program odcinkowy o medium amerykańskim Lisie Williams. Nie widziałem jeszcze takiego medium... zaczepiała ludzi na ulicy, przekazując im coś dla nich bardzo ważnego i zarazem tak osobistego, że tylko ta dana zaczepiona przez tą panią osoba, tak naprawdę wiedziała o co chodzi... sama Lisa przekazując pytała, czy ma to jakiś sens, bo też nie wszystko wiedziała, o co chodzi w tym przekazie... widziałem, jak w krótkiej chwili, daną obcą dla niej osobę doprowadzała do płaczu... To się dało odczuć, że nie jest to wyreżyserowane...
Być może istnieją ludzie ,których umysł bądź jakaś jego cząstka potrafi przenikać do wymiaru zaświatów,albo do kosmicznej pamięci ziemi nazywanej kroniką Akaszy i wyciągać z niego pewne informacje.Robią to nie dokońca świadomie i dlatego jak napisałeś soudak ta kobieta sama nie znała wartości i znaczenia informacji jakie posiadała,ale to tylko takie moje gdybanie 

-
- Homo Infranius Plus
- Kontakt:
Tu są dwie krótkie części, jak opowiada o sobie... http://www.youtube.com/watch?v=2v_N2noPnxg oraz http://www.youtube.com/watch?v=IimWoTVoOhY...feature=related Pozdrawiam.
-
- Homo Infranius Plus
- Kontakt:
Orson napisał :
Nie pomyślałeś, że masz zdolności, które mógłbyś rozwinąć ?Robiłem to samo, a w dodatku, bez przesadnego chwalenie się, odnosiłem bardziej spektakularne sukcesy niż Pani Williams.
Z takim podejściem do tematu, na pewno tego nie rozwiniesz... Najpierw trzeba w siebie uwierzyć... Oczywiście można temat olać i dalej być sceptykiem, ale być może warto spróbować...Dodam, że nie posiadam zdolności paranormalnych,
Soudak polecam posłuchać jednej z naszych audycji, np. o hipnozie -KLIK-
-
- Homo Infranius Plus
- Kontakt:
Dziękuję, wysłuchałem z uwagą, bardzo ciekawa audycja... Widzę, że stanem hipnozy można wytłumaczyć bardzo wiele dziwnych sytuacji.... Intryguje mnie teraz bardzo ten eksperyment nautilusa, o którym jest tu mowa... czy było to celowe rozpoznanie podatności czytelników tego portalu, na pewne ukryte sugestie i ich właściwe rozpoznanie.... i wyciągnięcie z tego odpowiednich wniosków np. co można ewentualnie poprawić, aby taki przekaz był jeszcze efektywniejszy... ale w jakim celu jest to wszystko robione ?