Najgrubsze na swiecie dziecko!

Clive
Infrzak
Kontakt:

Re: Najgrubsze na swiecie dziecko!

Post autor: Clive »

Matka pewnie nie chciała być najgrubsza w rodzinie, więc utuczyła dziecko, żeby było grubsze od niej samej. Szkoda dziecka. Widząc matkę, wiadomo jaki daje dziecku przykład - jedz i tyj. Rozumiem, że są przypadki gdzie jest to choroba, ale w większości przypadków jest to zaniedbanie i bezmyślność ludzi.
Ostatnio zmieniony śr sty 21, 2009 1:42 pm przez Clive, łącznie zmieniany 1 raz.
tidius1
Początkujący
Kontakt:

Post autor: tidius1 »

Mocna zawodniczka... 15 Hamburgerów z Mc'a... Łaaa. Ja tam maksymalnie pięć zjem i mam dość... ale wstyd. Co do tego utycia, to może dlatego, że jej mamcia była zbyt nadopiekuńcza. Chciała dobrze, a skończyło się tak, iż dziecko ma problemy z podniesieniem ręki. Bywa.
UFOKlaudia
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: UFOKlaudia »

Booże!!! Powinni tej kobiecie zabrać to dziecko i wnieść do sądu o zakaz zbliżania się tej kobiety, bo nie nazwę ją matką do tej "małej"... Jak ja oglądnęłam ten filmik to mi się płakać chce! Biedna dziewczynka!
Awatar użytkownika
sasquatch
Homo Infranius
Kontakt:

Post autor: sasquatch »

Przerażające co może zdziałać nieodpowiedzialność rodziców.

Awatar użytkownika
baby1983
Początkujący
Kontakt:

Post autor: baby1983 »

Czekajcie. obejrzyjcie sobie pozostałe filmiki o tej grubej Jessice. Owszem jej matka musiała być niespełna rozumu, żeby tak utuczyć dziecko, mimo iż robiła to z miłości i dlatego, że nie mogła sobie z małą poradzić. W jednym z wywiadów było coś o tym, że mała nie chciała jeść nic innego i matka dla świętego spokoju dawała jej to, co chciała. Tacy są niektórzy rodzice. Żeby mieć zrzędzenie dziecka z głowy przystają na jego zachcianki nie bacząc na konsekwencje. Cieszę się, że moja mama zawsze gotowała mi domowe obiadki zamiast wysyłać do fastfooda :)

Ale wracając do Jessici, to schudła i to między innymi dzięki matce, bo to teraz matka dba o jej dietę. I dobrze! Sama też by mogła troszkę z tego skorzystać. A skórą się nie ma co przejmować, bo można zawsze ją usunąć. Lekarze zwłaszcza w stanach robią takie zabiegi na porządku dziennym. Jedyny problem jest tylko taki, że dziewczynka jeszcze rośnie i teraz na taką operację się nie ma co decydować, bo jej ciało też rośnie.

Dobra kończę, bo się za bardzo rozpisałam.

Buziaczki dla wszystkich

Wróć do „ARTYKUŁY SERWISU INFRA”