Najgrubsze na swiecie dziecko!
Re: Najgrubsze na swiecie dziecko!
Matka pewnie nie chciała być najgrubsza w rodzinie, więc utuczyła dziecko, żeby było grubsze od niej samej. Szkoda dziecka. Widząc matkę, wiadomo jaki daje dziecku przykład - jedz i tyj. Rozumiem, że są przypadki gdzie jest to choroba, ale w większości przypadków jest to zaniedbanie i bezmyślność ludzi.
Ostatnio zmieniony śr sty 21, 2009 1:42 pm przez Clive, łącznie zmieniany 1 raz.
Mocna zawodniczka... 15 Hamburgerów z Mc'a... Łaaa. Ja tam maksymalnie pięć zjem i mam dość... ale wstyd. Co do tego utycia, to może dlatego, że jej mamcia była zbyt nadopiekuńcza. Chciała dobrze, a skończyło się tak, iż dziecko ma problemy z podniesieniem ręki. Bywa.
-
- Infrańczyk
- Kontakt:
Booże!!! Powinni tej kobiecie zabrać to dziecko i wnieść do sądu o zakaz zbliżania się tej kobiety, bo nie nazwę ją matką do tej "małej"... Jak ja oglądnęłam ten filmik to mi się płakać chce! Biedna dziewczynka!
Czekajcie. obejrzyjcie sobie pozostałe filmiki o tej grubej Jessice. Owszem jej matka musiała być niespełna rozumu, żeby tak utuczyć dziecko, mimo iż robiła to z miłości i dlatego, że nie mogła sobie z małą poradzić. W jednym z wywiadów było coś o tym, że mała nie chciała jeść nic innego i matka dla świętego spokoju dawała jej to, co chciała. Tacy są niektórzy rodzice. Żeby mieć zrzędzenie dziecka z głowy przystają na jego zachcianki nie bacząc na konsekwencje. Cieszę się, że moja mama zawsze gotowała mi domowe obiadki zamiast wysyłać do fastfooda 
Ale wracając do Jessici, to schudła i to między innymi dzięki matce, bo to teraz matka dba o jej dietę. I dobrze! Sama też by mogła troszkę z tego skorzystać. A skórą się nie ma co przejmować, bo można zawsze ją usunąć. Lekarze zwłaszcza w stanach robią takie zabiegi na porządku dziennym. Jedyny problem jest tylko taki, że dziewczynka jeszcze rośnie i teraz na taką operację się nie ma co decydować, bo jej ciało też rośnie.
Dobra kończę, bo się za bardzo rozpisałam.
Buziaczki dla wszystkich

Ale wracając do Jessici, to schudła i to między innymi dzięki matce, bo to teraz matka dba o jej dietę. I dobrze! Sama też by mogła troszkę z tego skorzystać. A skórą się nie ma co przejmować, bo można zawsze ją usunąć. Lekarze zwłaszcza w stanach robią takie zabiegi na porządku dziennym. Jedyny problem jest tylko taki, że dziewczynka jeszcze rośnie i teraz na taką operację się nie ma co decydować, bo jej ciało też rośnie.
Dobra kończę, bo się za bardzo rozpisałam.
Buziaczki dla wszystkich