Polska Nessi

marta1313
Początkujący
Kontakt:

Polska Nessi

Post autor: marta1313 »

Ostatnio przeczytałam sensacyjną informację. Okazuję się, że na Mazurach widywano potwora. Na stronie <a href="http://www.noclegi365.pl" target="_blank">Noclegi Mazury</a> podają, że miało to miejsce w jeziorze Tałty. Parę lat temu odwiedziłam Mazury i byłam w tamtych okolicach, ale o żadnym potworze nie słyszałam. To chyba niemożliwe. Piszą też, że jest nagroda za sfotografowanie potwora. A to już brzmi bardzo zachęcająco. Można

połączyć przyjemne z pożytecznym i zarobić. He, he, mam nadzieję, że ten potwór nie jest agresywny ;-)
Awatar użytkownika
Jacmu
Infrańczyk
Kontakt:

Re: Polska Nessi

Post autor: Jacmu »

Czyli niedługo można się spodziewać wysypu zdjęć, autorów którzy chcieliby pozostać anonimowi :D

Jakoś nie jestem przekonany do takich sensacji. Gdyby coś miało w tym jeziorze mieszkać to już dawno, dawno byłoby o nim głośno... No chyba, że Nessi znudziła się Szkocja, bo tam teraz naszych nie chcą za bardzo i postanowiła wrócić na stare śmieci ;)
świętokrzyski oddział INFRA

Pytania i wątpliwości dot. forum lub serwisu - napisz PW
Awatar użytkownika
sasquatch
Homo Infranius
Kontakt:

Post autor: sasquatch »

A potem będą zdjęcia drewna i innych śmieci :D

Awatar użytkownika
aelreda
Homo Infranius Plus
Kontakt:

Post autor: aelreda »

<!--quoteo(post=52959:date=nie, 10 maj 2009 - 21:38:name=Sasquatch)--><div class='quotetop'>CYTAT(Sasquatch @ nie, 10 maj 2009 - 21:38) <a href="index.php?act=findpost&pid=52959"><{POST_SNAPBACK}></a></div><div class='quotemain'><!--quotec-->A potem będą zdjęcia drewna i innych śmieci :D<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Albo zabawek małych jaszczurek o wyglądzie Nessi :)

Wróć do „ARTYKUŁY SERWISU INFRA”