Coś w lesie

Listy forumowiczów i czytelników. Podziel się swoim niezwykłym przeżyciem!
hanter97
Początkujący
Kontakt:

Coś w lesie

Post autor: hanter97 »

Niedawno zdarzył się pewien incydent który do dziś niedaje mi spokoju. Było to gdzieś 25 września ok. godziny 21:30.

Niedaleko mojego domu jest taki mały lasek przez ,który można dostać się z jednej ulicy na drugą...ale wróćmy do tematu...

Noi właśnie o 21:30 siedzimy z kumplami na schodkach przed moim domem, opowiadamy kawały i gadamy o innych rzeczach, aż tu nagle... jakieś światło z lasu świeci dość mocno...zaczyna nas razić więc wstajemy ze schodów i patrzymy się w to..

Zaczęło się ruszać. Nie w lewo i w prawo tylko zaczęłoświecić w różnych kierunkach . Raz na płn. ,a raz na poł.

Wiem pewnie myślicie że to zwykły człowiek z latarką...

Tak..zastanówcie sie.

To coś zaczęło w jednym momencie "unosić się" nad tym laskiem. Szybko zaciekawieni tam pobiegliśmy, ale znikło. nic po tym nie zostało. Chodziaż...miałem latarkę w kieszeni i poświeciłem na miejsce w którym było to "coś" i zauważyłem zaledwie lekko przypalone źdżbła trawy.

DO DZIŚ NIE WIEM CO TO MOGŁO BYĆ... xD

Może wy macie jakieś racjonalne wytułmaczenie... :excl: :rolleyes:
Ostatnio zmieniony czw paź 14, 2010 5:35 pm przez hanter97, łącznie zmieniany 1 raz.
Chcieć nie zawsze oznacza wierzyć.

Pomyśl przez chwilę! To proste!
hm0
Infranin
Kontakt:

Re: Coś w lesie

Post autor: hm0 »

Napisz też, ile masz lat.
Awatar użytkownika
ADAX
Weteran Infranin
Kontakt:

Post autor: ADAX »

Noi właśnie o 21:30 siedzimy z kumplami na schodkach przed moim domem, opowiadamy kawały i gadamy o innych rzeczach, aż tu nagle... jakieś światło z lasu świeci dość mocno...zaczyna nas razić więc wstajemy ze schodów i patrzymy się w to..

Razi was a wy się patrzycie, ciekawe.

Zaczęło się ruszać. Nie w lewo i w prawo tylko zaczęłoświecić w różnych kierunkach . Raz na płn. ,a raz na poł.

Wiem pewnie myślicie że to zwykły człowiek z latarką...

Ale mogło się ruszać w bok ? Tak pewnie to był zaginiony żniwiar..znaczy się grzybiarz.

Tak..zastanówcie sie.

już się zastanowiłem, tak to był grzybiarz.

To coś zaczęło w jednym momencie "unosić się" nad tym laskiem. Szybko zaciekawieni tam pobiegliśmy, ale znikło. nic po tym nie zostało.

A wy nie mieliście telefonu przy sobie ?! ee

Chodziaż...miałem latarkę w kieszeni i poświeciłem na miejsce w którym było to "coś" i zauważyłem zaledwie lekko przypalone źdżbła trawy

Zmieniam zdanie, to był podpalacz źdźbeł trawy ( w lesie ?)
Ostatnio zmieniony czw paź 14, 2010 6:47 pm przez ADAX, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
jerry
Infranin
Kontakt:

Post autor: jerry »

Ja zawszę mówię: "Kici, Kicie, Taś, Taś" i to działa bo odwracam uwagę, bo pstrykam w tym czasie parę fotek, aparatem na ustawionym statywie przy odpowiedniej przesłonie, filtrze itd i rzucam granat w "tym" kierunku, by "osłabić wroga" i w nogi ile dała fabryka. Po drodze uciekając, wysyłam fotki z na serwer by mieć dowód gdyby mnie dopadł lub unicestwił.

A tak poważnie mówiąc to może to kolejna transformacja terminatora? Był ostatnio w kinach czy coś, to może po nakręceniu filmu się wszystkim "urwał" i teraz się ukrywa i żyje swoim Hollywoodzkim życiem... w Polandowie na wakacjach...?

A może kogoś szuka?
Ukryta Tajemnica M. Nighta Shyamalana

(The Buried Secret of M. Night Shyamalan)

"Prawdziwe tajemnice dotrzymują się same"

"Każdy ma swoje tajemnice, życie bez tajemnic byłoby nudne, nieprawdaż?

[ external image ]
Awatar użytkownika
Arek 1973
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Arek 1973 »

Chyba ktoś was w balona zrobił
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"

<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
Awatar użytkownika
Arek 1973
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Arek 1973 »

Być może ktoś się bawił czymś takim

http://www.youtube.com/watch?v=FTFVf3E9L-I
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"

<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
Awatar użytkownika
Sandra
Homo Infranius
Kontakt:

Post autor: Sandra »

Po przeczytaniu o tych światłach przypomniało mi się, że widziałam coś podobnego ale z góry.

Stałam na balkonie i oglądałam pokaz sztucznych ogni na rynku, z jakiejś tam okazji.

Opodal jest park i tak przy głośniejszym wystrzale, nagle cztery albo pięć świateł wyskoczyło jednocześnie z tego parku i zatrzymało się na wysokości drzew.

Dziwnie to wyglądało, tak jakby natrafiły na jakąś blokadę i nie mogły się wyżej przebić.

Trwało, to chwilę więc o żadnym kręceniu ani zdjęciach nie było mowy.

;)
soudak040771
Homo Infranius Plus
Kontakt:

Post autor: soudak040771 »

Cześć Sandra...

Nic w tym nie było dziwnego. Pewnie były to te same sztuczne ognie, zostały wystrzelone jednocześnie i wzbiły się na tą samą odległość...

Tym bardziej, że piszesz o pokazie sztucznych ogni...
Awatar użytkownika
Sandra
Homo Infranius
Kontakt:

Post autor: Sandra »

no hej

...ale odległość między parkiem a rynkiem jest znaczna, więc nie mogły być, to ognie :rolleyes:
soudak040771
Homo Infranius Plus
Kontakt:

Post autor: soudak040771 »

To nie znaczy wcale, że jakieś małolaty nie mogły tej odległości przebyć odpowiednio wcześniej... Te światła wzniosły się na pewną odległość i wygasły, a pewnie potem już ich nie widziałaś... Gdyby jakiś czas świeciły i dodatkowo poruszały się z dużą prędkością, to wtedy można by było się nad nimi zastanowić... A tak, został nam Twój Stary, który znowu zrobił Ci psikusa... ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „RELACJE I HISTORIE CZYTELNIKÓW”