Kiedyś nagrałem dziwne poruszające się światło. Może ktoś ma pomysł co to może być. Nie mylić z latarnią w tle!! światło pojawia się w 5 sekundzie filmu.
http://www.youtube.com/watch?v=ugc4XC0RZLs
Dziwne poruszające się "światło" za oknem??
Re: Dziwne poruszające się "światło" za oknem??
Co skłoniło Cię do wykonania dziwacznego nagrania przez okno? Moim zdaniem to tani chiński laser-breloczek 

[quote name='RysiekINFRA' post='101704' date='24 listopad 2012 - 21:53']Co skłoniło Cię do wykonania dziwacznego nagrania przez okno? Moim zdaniem to tani chiński laser-breloczek
[/quote]
Siedząc przy kompie zauważyłem dziwne światło oddalające i przybliżające się do okna na początku też myślałem że jakiś dzieciach się bawi światełkiem lub to jakieś dziwny świecący latający robal. Światło było zawieszone w przestrzeni i zanim je nagrałem obserwowałem przez jakieś 2 minuty. Nagrałem bo wstępnie wykluczyłem możliwość ingerencji innych osób. Może to jakieś zjawisko atmosferyczne? Wyładowanie ?

Siedząc przy kompie zauważyłem dziwne światło oddalające i przybliżające się do okna na początku też myślałem że jakiś dzieciach się bawi światełkiem lub to jakieś dziwny świecący latający robal. Światło było zawieszone w przestrzeni i zanim je nagrałem obserwowałem przez jakieś 2 minuty. Nagrałem bo wstępnie wykluczyłem możliwość ingerencji innych osób. Może to jakieś zjawisko atmosferyczne? Wyładowanie ?
e]
Typowy refleks od pobliskiej latarni, gdy takiego sie już ''załapie'' można się nim nieco pobawić. Ja też takie przez szybę i nie tylko miałem.
Typowy refleks od pobliskiej latarni, gdy takiego sie już ''załapie'' można się nim nieco pobawić. Ja też takie przez szybę i nie tylko miałem.
Blik od lampy, temat uważam za zamknięty 

[left][indent] [/indent][/left]