"A gdzie Anuś mowa jest ,że to duchowa sfera..Cały czas podaję znane zjawiska fizyczne , które mogą wpływać na rejestracje tego typu.O czym chcesz dyskutować? O dowodach ?.Przecież negujesz wszystko co można powiązać z fotografią Kirlianowską.Jeśli biopole jest mierzalne , to o czym mowa.Naukowcy z SGGW , muszą się mylić, albo dziennikarz nie zrozumiał.Nobel za metodę pozwalającą mierzyć prądy między komórkowe do zwrotu - do zwrotu?.Zdjęcia to fałszywki , bo Anuś nie zna praw elektrotechniki..Granie naukowca i specjalisty ogranicza się do popisów na temat zjawisk zachodzących w komórce.Tu mamy do czynienia ze zjawiskami wysokonapięciowymi i możliwością sterowania polem elektromagnetycznym przy pomocy mikrego pola bio.To żadna nowość dla znających zasady fizyki elektrotechnicznej." - to co piszesz jest mieszanina odrobiny prawdy, sporej ilości bzdur i niezrozumienia. A część prawdy to g... prawda, jak wiadomo.
- Biopole? Nie ma czegoś takiego. Istnieją jedynie pola magnetyczne i elektryczne generowane przez organizm żywy (grawitacyjne można pominąć).
Nigdzie nie napisałam, że ktokolwiek się myli, oprócz Ciebie Użytkowniku. Po prostu źle interpretujesz wyniki prawdziwych badań i mieszasz je z bajkami Kirliana. To świadczy albo o złej woli, albo o braku odpowiedniej wiedzy by dyskutować na takie tematy. Już nie wiem co lepsze.
Ciekawa jestem zdania innych.