Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam taką oto ciekawostkę (może nie najnowszą), chciałbym się tym z Wami podzielić. Oto link: https://www.youtube....h?v=0CLbCsROk_c
Co o tym myślicie? Prawda, lipa czy fotomontaż. Pozdrawiam.
Napisano 23 grudnia 2015 - 03:27
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam taką oto ciekawostkę (może nie najnowszą), chciałbym się tym z Wami podzielić. Oto link: https://www.youtube....h?v=0CLbCsROk_c
Co o tym myślicie? Prawda, lipa czy fotomontaż. Pozdrawiam.
Napisano 23 grudnia 2015 - 07:47
Napisano 23 grudnia 2015 - 18:45
Napisano 23 grudnia 2015 - 20:19
Napisano 23 grudnia 2015 - 21:01
Napisano 23 grudnia 2015 - 23:49
Niektórzy ludzie, przeważnie starsi prowadzą rozmowy z " niewidzialnymi pratnerami", toż to nie takie rzadkie schorzenie....Bardziej prawdopodobne niż telefonowanie komórą w czasach jak ładowarki były bardzo trudne do kupienia
Napisano 24 grudnia 2015 - 00:19
Nie rozpoznałem marki telefonu
Arek 1973, nie rozpoznałeś marki telefonu, bo to technicznie niemożliwe na tak starym filmie. Ja też na 100% nie twierdzę że to na pewno komóra, ale kobitka niezaprzeczalnie trzyma w ręku jakiś prostokątny przedmiot i gada do niego. Może to być równie dobrze krótkofalówka lub inne urządzenie foniczne, które nie wymaga stacji i wież przekaznikowych. A i strój tej pani jest powiedziałbym delikatnie dziwny.
Do tej pory nie wiemy nic na temat tuneli czasoprzestrzennych, innych wymiarów i podróży w czasie, (poza teorią Ainsteina oczywiście) a może warto sobie zadać pytanie, czy poza naszym obecnym wymiarem nie ma jeszcze innych, gdzie podróże w czasie są możliwe. Pozdrawiam.
Napisano 24 grudnia 2015 - 00:38
A pamiętacie 30.000 mil podmorskiej żeglugi Juliusza Verna. To co wtedy było czystą fantazją autora, dziś jest codziennością. Może i marzenia Wellsa z "Wehikułu czasu" staną się niedługo realne. A może już są gdzieś w innym wymiarze? Pozdrawiam.
Napisano 25 stycznia 2016 - 17:12
Tak na marginesie, 20.000 mil
UFOLOGIA →
HISTORIA SPOTKAŃ Z UFO →
Masowe obserwacje UFO w 1896 i 1897 rokuNapisany przez Gorti , 20 kwi 2017 ![]() |
|
![]()
|
||
UFOLOGIA →
OBSERWACJE Z POLSKI →
Kuliste UFO sfilmowane nad Jastrzębiem-Zdrojem (2012)Napisany przez RysiekINFRA , 20 mar 2014 ![]() |
|
![]()
|
||
LISTY, RELACJE, INFORMACJE... →
RELACJE I HISTORIE CZYTELNIKÓW →
Dziwna istotaNapisany przez MamutPL , 03 wrz 2013 ![]() |
|
![]()
|
||
NAUKA I HISTORIA →