Witam, uczę się telekinezy a dokładnie wiatraczka od miesiąca, nie widzę postępów więc chcę zacząć medytować.
Chodzi o medytację z mundrami, widziałem na wikipedii jakie są ale nie wiem jak je wykorzystywać przy medytacji, szukam pomocy, jeśli ktoś jest w stanie to proszę pomóc pisząc na pw lub gg 19146191
Z góry dziękuję
Medytacja przed telekinezą
Re: Medytacja przed telekinezą

Ale może ktoś ci pomoże...
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
http://www.youtube.com/watch?v=iG_lNuNUVd4...player_embedded
Użyj tej mantry. Mnie pomaga. Po prostu usiądź wygodnie, zamknij oczy i powtarzaj razem z nimi.Skup się tylko i wyłącznie na mantrze
Użyj tej mantry. Mnie pomaga. Po prostu usiądź wygodnie, zamknij oczy i powtarzaj razem z nimi.Skup się tylko i wyłącznie na mantrze
Dzielmy się wiedzą, bo ona jest kluczem do wszystkiego
Hmm nie chce być złośliwy, ale...
...z tego co słyszałem to poruszanie papierowym wiatraczkiem odbywa się za pomocą powietrza ?
Niestety nic nie mogę poradzić z medytacją, ale na osłodę dodam szprytną zabawkę dziadka yodyny
Niech moc będzie z Tobą padawanie ! a i na koniec bym zapomniał, że nauka "telekinezy" jest nie możliwa ?
...z tego co słyszałem to poruszanie papierowym wiatraczkiem odbywa się za pomocą powietrza ?
Niestety nic nie mogę poradzić z medytacją, ale na osłodę dodam szprytną zabawkę dziadka yodyny
Niech moc będzie z Tobą padawanie ! a i na koniec bym zapomniał, że nauka "telekinezy" jest nie możliwa ?

Poza tym, telekineza i medytacja? Co ma jedno z drugim wspólnego? W Dragon Ballu, Naruto i innych dziwnych bajkach może się naoglądałeś. W rzeczywistości jednak obie rzeczy nic nie łączy.
Dzielmy się wiedzą, bo ona jest kluczem do wszystkiego
[quote name='Korybut' post='68072' date='28 marzec 2010 - 08:09']http://www.youtube.com/watch?v=iG_lNuNUVd4...player_embedded
Poza tym, telekineza i medytacja? Co ma jedno z drugim wspólnego? W Dragon Ballu, Naruto i innych dziwnych bajkach może się naoglądałeś. W rzeczywistości jednak obie rzeczy nic nie łączy.[/quote]
:lol:
Poza tym, telekineza i medytacja? Co ma jedno z drugim wspólnego? W Dragon Ballu, Naruto i innych dziwnych bajkach może się naoglądałeś. W rzeczywistości jednak obie rzeczy nic nie łączy.[/quote]
:lol:

Powodzenia w nauce telekinezy. :lol: Daj znac jak juz cos osiagniesz.
Minęło 5 lat od ostatniego wpisu. Udało się komuś nauczyć telekinezy?