A to 100% prawda ... ani Robert , ani
Marcin Mioduszewski [zajmujący się kwestiami administracyjnymi] nie przypominają
sobie aby kosmitek był członkiem CBUFOiZA
Takowy wpis na blogu kosmitka ... pojawił się w połowie listopada 2011 roku .
Przypomnij sobie Arku naszą rozmowę tel. i co ci sugerowałem w niej .
Lepiej z tym skończ. Z Mioduszewskim wielokrotnie rozmawiałem na różne tematy, także na tematy zdjęć które opiniowałem. Na UFO Forach także kilka razy się widzieliśmy. Data wpisu na moim blogu nie ma znaczenia, co za koleś. Przecież mogę pisać o rzeczach z przed nawet 15 lat. Jak już pisałem pytajcie jak chcecie Pawła Polzera, z nim miałem najwięcej kontaktu i nadal mam kontakt. Kończę ten wątek. Dodam, że o dino_24 nikt nigdy nie słyszał
Zajarzenie łuku w spawarce transformatorowej czy induktorowej też nie da takich
dalekosiężnych efektów świetlnych .
Widać wyrażnie , że światło ... niejako podświetliło nam chmurki od góry ... więc
jego żródło znajdowało się dosyć wysoko .
Po pierwsze chmury były ewidentnie podświetlone od dołu, widać to wyraźnie i dlatego też dałem klatkę generowaną przez program o miejscach w kadrze które się zmieniły.
Nie wiem czy kawałek "wolne żarty" mówi o tym, że bolidy nie dałyby wg Ciebie takiego efektu czy dałyby? Tak owszem ale wystąpienie dwóch bolidów z takimi efektami jest wysoce mało prawdopodobne. Poza tym, nikt z sieci bolidowej nie zaobserwował takich zjawisk w tym czasie.Bolidy czy meteory ... wolne żarty , by dały taki efekt poblasku/poświaty .