Tajemniczy błysk i "missing time"?
Re: Tajemniczy błysk i "missing time"?
Tylko że jak mówiłem... jak były błyski poza moim blokiem nie było zabudowań żadnych. To wyśl,ę jeszze raz, wielki mi problem.
To widoczny był błysk poza blokiem i nie widac było źródła tego błysku?
Mozliwe ze to go oslepilo. Poczekajmy na Odpowiedz Mortisa.[quote name='Kinga' post='80640' date='01 luty 2011 - 05:22']To widoczny był błysk poza blokiem i nie widac było źródła tego błysku?[/quote]
do.be.love.
W sensie, że nie było jeszcze wtedy żadnych innych budynków poza moim blokiem, a teraz są, więc na zdjęciach zaznaczę.
Czy Myślicie, "wojskowi" mają jakiś związek z końcem tego tematu i zniknięcm autora?
- Katarzyna_1
- Homo Infranius Alfa
- Kontakt:
Tak to prawda, temat to "podpucha" autora, nie mnieniej ten gazo z dwoma siódemkami w jakimś celu to napisał. Nie strasz, nie strasz bo się .....77
"Balbus melius balbi verba cognoscit"
Racja Kasiu I jeszcze jedno Pantanal- a co to niby mają wojskowi z nami wspólnego?
-
- Homo Infranius Plus
- Kontakt:
Co za brednie. Temat był raczej mało wiarygodny. Jeśli wojskowi mieliby nękąć użytkowników tego forum, to już Kaśka i Danut dawno wylądowałyby w Guantanamo.
No nie tak od razu... U mnie jest jeszcze karabin, w którym zamek wylata i są jeszcze dwa granaty w świątecznych mundurkach. Jak je użyje, to ci wojskowi zaraz zobaczą je z góry... :lol:
Oczywiście, masz rację. :angryCzy Myślicie, "wojskowi" mają jakiś związek z końcem tego tematu i zniknięcm autora?
Już od lat nasyłają na nas troli, z którymi trzeba się użerać zamiast coś pożytecznego zrobić
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"
<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
Bo ten strach tkwi w ludziach, a dotyczy w szczególności tego co jest nieznane i stąd . A ponad to trzeba wymyślic mu jakieś "imię", określic, nadac znaczenia i tak rodzą się... plotki...