UFOKlaudia 
NIE WIERZYSZ w to co widziała św. Faustyna
WIERZYSZ w istnienie obcej cywilizacji
Nie wierzę i nie uwierzę.Nie interesuje mnie kogo Faustyna widziała,na pewno nie widziała Syna Bożego,bo taki nie istnieje.Jezus był człowiekiem.Faustyna jest dla mnie fanatyczką religijną.
Pan Jezus wyznaczył dzień święta Miłosierdzia Bożego i z tym świętem łączy wielkie łaski i obietnice. W Dzienniczku pokornej służebnicy Bożej, świętej Siostry Faustyny Kowalskiej wyjaśnia, że Święto Miłosierdzia Bożego ma być obchodzone na całym świecie w pierwszą niedziele po Wielkanocy i, że kto w tym dniu przystąpi do spowiedzi świętej i komunii dostąpi darowania wszystkich grzechów nawet tych najcięższych. To święto można porównać do chrztu świętego, jego moc oczyszczenia jest tak podobna jak chrzest.
http://www.milosierdzieboze.pl/
Jest to stek bzdur.Poczytaj czego nauczał Jezus.Próbował wyjawić prawdę za życia,nic z tego nie wyszło,przegrał (za to przybili go do krzyża)
(...)a wierzysz w UFO, które pewnie także nie widziałeś...(...)
Nie wierzę,wiem.Jest zbyt dużo dowodów na Ziemi.Osobiście nie widziałem,gwoli ścisłości.
Ciekawa jestem z kąd wziąłeś ten urywek... ;D
Dokładnie Ci nie powiem (nie spodziewałem się że zechcesz znać źródło)  na pewno z jakiejś strony katolickiej.Roi się od tego w necie.

ŻYCIE JEST TYLKO GRĄ
WSZYSTKO,CZYM ONO JEST,TO ILUZJA,ALE WY,GRACZE,DOSZLIŚCIE DO PRZEKONANIA,ŻE TO JEDYNA RZECZYWISTOŚĆ