własnie o to chodzi dlaczego Fatima
 idźmy dalej dlaczego nazwa tej miejscowości nie została zmieniona ? z sympatii katolików do Islamu ? przypatrz się fotografiom tych dzieci
 idźmy dalej dlaczego nazwa tej miejscowości nie została zmieniona ? z sympatii katolików do Islamu ? przypatrz się fotografiom tych dzieci idźmy dalej dlaczego nazwa tej miejscowości nie została zmieniona ? z sympatii katolików do Islamu ? przypatrz się fotografiom tych dzieci
 idźmy dalej dlaczego nazwa tej miejscowości nie została zmieniona ? z sympatii katolików do Islamu ? przypatrz się fotografiom tych dzieci a czy ja powiedziałem że nie dobrze ?Czy to twoja nad interpretacja a nazwa miejscowości nie jest prawdopodobnie pochodzenia arabskiego, tylko jest pochodzenia arabskiego
 a czy ja powiedziałem że nie dobrze ?Czy to twoja nad interpretacja a nazwa miejscowości nie jest prawdopodobnie pochodzenia arabskiego, tylko jest pochodzenia arabskiego :):)
:):)
Masz na myśli tą trójkę dzieci?czytałem kiedyś książkę w której było zdjęcie tych zakonnic trzymały w rękach różańce z tym że nie były to różańce katolickie