Ku-Klux Klan bodajże.
Problem w tym, że ludzie często nie widzą tego co powinni a na dodatek widzą to czego nie ma

, a z dwoma.... się rozmażyłem. Tak więc nie myślcie że jestem jakimś rasistą i ten wcześniejszy post o założeniu organizacji to nie było na poważnie.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
, a z dwoma.... się rozmażyłem. Tak więc nie myślcie że jestem jakimś rasistą i ten wcześniejszy post o założeniu organizacji to nie było na poważnie.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> ), a geje wolą z facetami. Dochodzą? Dochodzą tak samo jak dochodzą hetero. Masz typowo hetero myślenie. Tobie seks z facetem nie sprawiłby przyjemności, a im seks z kobietą nie sprawiłby przyjemności,a po to seks jest. Żeby mieć z tego frajdę. Proste.
 ), a geje wolą z facetami. Dochodzą? Dochodzą tak samo jak dochodzą hetero. Masz typowo hetero myślenie. Tobie seks z facetem nie sprawiłby przyjemności, a im seks z kobietą nie sprawiłby przyjemności,a po to seks jest. Żeby mieć z tego frajdę. Proste. dla mnie homoseksualizm jest czymś nie normalnym kiedyś była za to kara śmierci w nie których krajach nadal jest i bardzo dobrze a pedofile również do gazu<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
 dla mnie homoseksualizm jest czymś nie normalnym kiedyś była za to kara śmierci w nie których krajach nadal jest i bardzo dobrze a pedofile również do gazu<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
 ?
? ?<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
 ?<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> ?<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
?<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Ale też nie wszystkich bronię. Ot po prostu staram się zrozumieć tych co nie lubią homo. Nie mam nic przeciwko tym co powiedzą, że homoseksualizm ich razi. Nie rozumiem tego, ale też nie krzyczę, że nie powinno ich to razić. Dopóki mogę porozmawiać z nimi na jakikolwiek inny temat, to uważam, że nie ma sensu od razu wyciągać bazooki spod łóżka.
 Ale też nie wszystkich bronię. Ot po prostu staram się zrozumieć tych co nie lubią homo. Nie mam nic przeciwko tym co powiedzą, że homoseksualizm ich razi. Nie rozumiem tego, ale też nie krzyczę, że nie powinno ich to razić. Dopóki mogę porozmawiać z nimi na jakikolwiek inny temat, to uważam, że nie ma sensu od razu wyciągać bazooki spod łóżka.