"Przebłyski" z przeszłego życia i dziwne objawy. Pomocy

Duchy, Zjawy, Klątwy
Didgeridoo
Początkujący

Re: "Przebłyski" z przeszłego życia i dziwne objawy. Pomocy

Post autor: Didgeridoo »

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="arek" data-cid="120381" data-time="1422645814">A jak reagujesz na zamki gotyckie ? ,To raczej naturalne skojarzenie  jeśli polubiłeś broń biała. Powrót do Ulm czy Augsburga na niewiele się przydadzą, byłeś tam. Niewiele więcej się dowiesz..rysuj ,opisz na kartkach i spróbuj poukładać .Pewnie rozwiązanie będzie gdzieś w krzyżackich zamkach Polski Północno- Wschodniej. Ja jako punkt(kotwicę) chwyciłbym sie tego znaku który ciągnie Cie do kościoła. Czy masz poczucie że, czegoś musisz strzec, konwojować, zabezpieczyć?    Katarzyno ! nie poznaje koleżanki , agresja !  jestem zaskoczony i przerażony .</blockquote>Aż tak sprecyzować swoich odczuć nie potrafię. Z Ulm można powiedzieć że wręcz uciekałem, to było pierwsze doświadczenie. Broń biała to nie tylko fascynacja, bardziej potrzeba ale...Napisałbym więcej co do rzeczy które mi się przytrafiły, lecz nie zamierzam być pożywką dla błaznów pokroju Katarzyny. 
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: danut »

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Didgeridoo" data-cid="120376" data-time="1422641490">Te na których obecnie przebywam. Mniej więcej je nakreślę gdyż chce pozostać jak najbardziej anonimowy... Jelenia Góra, Lubań, Złotoryja, Bolesławiec Najzwyklej w świecie kupiłem sobie tutaj stary dom, choć wcześniej nie myślałem o ucieczce na wieś. W mieście było mi za tłoczno, hałaśliwie i "gorąco". To jest kolejna rzecz która się u mnie zmieniła, inaczej odczuwam temperaturę.  P.SDom kupowałem na zasadzie: Czy jest coś na sprzedaż w okolicy, tutaj chce mieszkać.</blockquote>Bardzo wyraźne doświadczenie deja- vu  wiele osób go doświadcza choć widać, że jest tu ono bardzo silne ze zmianą osobowości nawet.Arek - kościół to podświadome szukanie pomocy według mnie.
Awatar użytkownika
Katarzyna_1
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Katarzyna_1 »

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Didgeridoo" data-cid="120389" data-time="1422647713"> Ten wpis jest ostatnią stratą czasu na Twoją marną istotę.Nie jestem biedny ani pogubiony, daleko mi do tego. Słowa oszust możesz używać wobec osób które posądzają Cię o inteligencje czy maniery.Jesteś żałosną przedstawicielką płci pięknej, która swą prostotą wpływa na uprzedmiotowienie wszystkich kobiet przez mężczyzn. Do dyskusji się nie nadajesz a do tego drugiego... hmm. Jad który z Ciebie kipi zapewne ma podłoże w tym, że i do tego nikt używać Cię nie chcę. Katarzyno ! nie poznaje koleżanki , agresja !  jestem zaskoczony i przerażony .Z politowaniem będę zerkał na Twoje przyszłe wpisy</blockquote>Nie wiew czy będą moje przyszłe wpisy. Z kogo chcesz zrobić wariata?  Przedstawiłes się w pierwszym poście jako nieudacznIK. Facet co to czegoś szuka i szlag cię trafil, kiedy twoje meandRy odkryłam. Masz rację cyt."Jad który z Ciebie kipi zapewne ma podłoże w tym, że i do tego nikt używać Cię nie chcę " Jestem już starą kobitą i brzydziłabym się jakiegoś obcego f.....To ty jesteś żałosny i nie tylko dlatego żeś głupoty typu melanchojno-depresyjne napisał. Po prostu obcy jesteś.
"Balbus melius balbi verba cognoscit"
Didgeridoo
Początkujący

Post autor: Didgeridoo »

Znak nie ciągnie mnie do Kościoła. To uczucie jakbym zapomniał czegoś bardzo istotnego. Kiedy próbuje zwizualizować ten symbol czy znak moje myśli uciekają w znane mi symbole i wiem że to nie jest to. Jednak z tym rysowaniem, dobry pomysł. Dziękuje. I jeszcze jedna ważna rzecz. Odbieranie mnie jako osoby nieszczęśliwej jest błędne. Pytanie o radę nie jest powodem do orzeczenia zagubienia, a dla tych co jest życzę powodzenia w ich wszystkowiedzącym świecie.Początkowo czułem przerażenie które gdzieś po drodze powoli zamienia się w ciekawość..Nie jest tak że czuje się całkiem źle jako nowy Ja.Gdyby ktoś zapytał czy chciałbym cofnąć tą zmianę to odpowiedź brzmiała by:- Nie, ale chciałbym nad tym zapanować w pewnych sytuacjach.
Ostatnio zmieniony pt sty 30, 2015 8:33 pm przez Didgeridoo, łącznie zmieniany 1 raz.
Ronin
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Post autor: Ronin »

Drogi Didgeridoo skoro sam nazwałeś się "czarnym trębaczem", czujesz jakiś związek z Niemcami (może bardziej z językiem niemieckim), dodatkowo czujesz więź z miejscami w Polsce, które bywały niemieckie to nie pozostaje Ci nic innego jak udać się do Głogowa... Jako "czarny trębacz" możesz mieć związek z tym miejscem... Jak przeanalizujesz herb Głogowa to możliwe, że zrozumiesz dlaczego tak napisałem...P.S. :)
Awatar użytkownika
Newsman
Weteran Infranin
Kontakt:

Post autor: Newsman »

Katarzyna_1 - przypominam o elementarnej kulturze wypowiedzi. Pewne rzeczy naprawdę da się napisać bez tak gwałtownego ataku...
Ostatnio zmieniony sob sty 31, 2015 8:27 am przez Newsman, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Andrzej 58
Weteran Infranin
Kontakt:

Post autor: Andrzej 58 »

cyt. "Pewne fakty celowo przemilczałem na potrzeby potwierdzenia słów kogoś, kto będzie twierdził że wie co mi jest" No i Kasia ustrzeliła naszego starego forumowicza .Ja się nie dziwię ,że czasem mogą nerwy popuścić , gdy z manipulatorami ma się praktycznie do czynienia przez całe życie.Katarzyna nie ukrywa swojej tożsamości o czym mogliśmy się przekonać.Mnie też łatwo odnaleźć po tym co pisałem.Funkcjonujemy cały czas pod tym samym nickiem .A Didgeridoo zastawia pułapki na kogoś .Ciekawe na kogo.Didgeridoo o to jedno zdanie za dużo i po ptokach.
Awatar użytkownika
Katarzyna_1
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Katarzyna_1 »

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Andrzej 58" data-cid="120408" data-time="1422700876">cyt. "Pewne fakty celowo przemilczałem na potrzeby potwierdzenia słów kogoś, kto będzie twierdził że wie co mi jest" No i Kasia ustrzeliła naszego starego forumowicza .Ja się nie dziwię ,że czasem mogą nerwy popuścić , gdy z manipulatorami ma się praktycznie do czynienia przez całe życie.Katarzyna nie ukrywa swojej tożsamości o czym mogliśmy się przekonać.Mnie też łatwo odnaleźć po tym co pisałem.Funkcjonujemy cały czas pod tym samym nickiem .A Didgeridoo zastawia pułapki na kogoś .Ciekawe na kogo.Didgeridoo o to jedno zdanie za dużo i po ptokach.</blockquote>Akcja - reakcja. :InLove:<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Yan Polskee" data-cid="120405" data-time="1422692725">Katarzyna_1 - przypominam o elementarnej kulturze wypowiedzi. Pewne rzeczy naprawdę da się napisać bez tak gwałtownego ataku...</blockquote>Nie wszystko złoto co się świeci.....
"Balbus melius balbi verba cognoscit"
Maria
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Post autor: Maria »

Kasiu jestes jasnowidzką ?! :P
JAM JEST Światłością Serca - Saint Germain
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: danut »

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Maria" data-cid="120410" data-time="1422719385">Kasiu jestes jasnowidzką ?! :P</blockquote>To jasnowidztwo jest fałszywe i chyba każdy puka się w czoło czytając powyższe nasączone jadem i manią prześladowczą wywody :InLove:.Wczoraj odkryłam fajniejszy hit internetowy, ale wstrzymam się na razie i nie napiszę, a nowego użytkownika zachęcam do dalszej rozmowy, niech nie daje się na wstępie zaszczuć i zniechęcić.
Ostatnio zmieniony sob sty 31, 2015 4:04 pm przez danut, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „DUCHY”