Polecamy: Radio Paranormalium · Nieznany Świat · Księgarnia-Galeria Nieznany Świat - internetowy sklep ezoteryczny online

Kossakowski. Szósty zmysł.

Filmy o tematyce paranormalnej
Awatar użytkownika
ADAX
Weteran Infranin
Kontakt:

Re: Kossakowski. Szósty zmysł.

Post autor: ADAX »

Ja raczej traktowałbym ten program jako ciekawostkę, o t takie "szoł". Wielka mistyczna oprawa, to za mało. Zas co do samego przewodniego tematu programu, to jest on ciekawy, choć wypleniony dość skutecznie, przez wieki okupacji czarnej zarazy.
Awatar użytkownika
Pinas z Miletu
Infrzak

Re: Kossakowski. Szósty zmysł.

Post autor: Pinas z Miletu »

Bardzo ciekawy program, nawet nie ze względu na tematykę paranormalną, ale podróżniczo- społeczną. Cenię go sobie, bo pokazuje inną rzeczywistość kulturową od naszej, inny sposób myślenia. No i konwencja bliska dokumentowi, właściwie to taki dokument w odcinkach. Zrobił na mnie wrażenie odcinek ze Zbigniewem Nowakiem. Pamiętam, że jak byłem w podstawówce, to jeszcze występował w telewizji i energetyzował wodę mineralną. Brechtałem się z niego równo. :D Sporym więc zaskoczeniem było to, że pan Zbyszek rozpoznał przedmioty, które były w kopercie od "kolegi" z Ukrainy. Kossakowski też nie wiedział, co powiedzieć. Jedyne nieparanormalne wyjaśnienie, jakie mi przychodzi do głowy jest takie, że ten szaman z Ukrainy zadzwonił do Zbyszka i powiedział mu, co będzie w tej kopercie. A nuż się ze Zbyszkiem znali? Tak czy siak, Nowak nie wygląda na osobę dwulicową, która robiłaby to wszystko wyłącznie dla kasy. Prawdopodobnie jest przekonany o tym, że ma taki dar. No i nadal jest aktywny, również w telewizji: http://www.nowak.pl/
Ostatnio zmieniony sob maja 10, 2014 8:27 pm przez Pinas z Miletu, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „ZJAWISKA PARANORMALNE”