Święta prawdaRok 2009 przyniósł niezłego szitu w to forum.
Jak pracują moderatorzy?
Re: Jak pracują moderatorzy?
Zituś

ŻYCIE JEST TYLKO GRĄ
WSZYSTKO,CZYM ONO JEST,TO ILUZJA,ALE WY,GRACZE,DOSZLIŚCIE DO PRZEKONANIA,ŻE TO JEDYNA RZECZYWISTOŚĆ
Orsonie niestety prawdą jest co pisze Zit. Jesteś z nami od niedawna.
Jednak od dłuższego czasu zaczynało się dziać gorzej, może nie tak drastycznie ale pewne ślady są.
Jednak od dłuższego czasu zaczynało się dziać gorzej, może nie tak drastycznie ale pewne ślady są.
Znowu nie ma konkretów. Poza tym nie można wiecznie trzymać mistrzowskiej formy
A tak na serio Forum się rozwija, dochodzą nowi ludzie, inni odchodzą, przewijają się różne osoby, niektóre zostają krótko inne na dłużej a jeszcze inne na stałe. I takich właśnie użytkowników szanuję najbardziej (ukłon w stronę Asiątko, Lazy, Zit'a i innych). A jeśli chodzi o poziom dyskusji zależy on od nas wszystkich. Zauważyłem, że niektóre rozmowy, zazwyczaj dotyczące błahych tematów, jeśli prowadzone są agresywnie skupiają na sobie zainteresowanie całego Forum - niepotrzebnie, bo te najciekawsze tematy często są ledwie poruszane. Taka jest moja smutna konstatacja, ale nie narzucę nikomu o czym ma rozmawiać 
Proponuję, żeby modzi o wiele częściej używali tego cyngla co warny daje to wtedy bydło przyhamuje. Trzeba rzucać kłody pod nogi. Posypie się trochę warnów, gwarantuje kilka banów dla "stałych klientów" i wreszcie powrócimy do czasów rzetelnych dyskusji, wysokiej kultury postów i przyjacielskich relacji.
[ external image ]
,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem
Timeo Danaos Et Dona Ferentes
**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
Dokładnie. Przecież wcześniej napisałam ze proponuje aby wszyscy admin i mod więcej zwracali uwagi ..... A forumowicze powinni ugryźć się w język. I Wtedy po wrócimy do dawnej atmosfery......
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.
Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać
Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać
Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki
[quote name='Zit' post='61231' date='nie, 13 wrz 2009 - 10:48']Proponuję, żeby modzi o wiele częściej używali tego cyngla co warny daje to wtedy bydło przyhamuje. Trzeba rzucać kłody pod nogi. Posypie się trochę warnów, gwarantuje kilka banów dla "stałych klientów" i wreszcie powrócimy do czasów rzetelnych dyskusji, wysokiej kultury postów i przyjacielskich relacji.[/quote]
A Szefowie wywaliliby by modów na zbity pysk
A Szefowie wywaliliby by modów na zbity pysk
[quote name='Aelreda' post='61234' date='nie, 13 wrz 2009 - 13:03']A Szefowie wywaliliby by modów na zbity pysk
[/quote]
A niby za co? Za to, że sprawiedliwie rozdzielają warny tym co zasługują?
A nawet gdyby, to niech Szefostwo sobie zada pytanie: Dlaczego na Naszym forum jest tyle szitu a warnów zero?
Jest to jedyne forum gdzie panuje anarchia, a zarazem jest najmniej warnów. Naprawdę
A niby za co? Za to, że sprawiedliwie rozdzielają warny tym co zasługują?
A nawet gdyby, to niech Szefostwo sobie zada pytanie: Dlaczego na Naszym forum jest tyle szitu a warnów zero?
Jest to jedyne forum gdzie panuje anarchia, a zarazem jest najmniej warnów. Naprawdę
[ external image ]
[quote name='Zit' post='61237' date='nie, 13 wrz 2009 - 11:35']A niby za co? Za to, że sprawiedliwie rozdzielają warny tym co zasługują?[/quote]
Za to, że niektórzy się potem skarżą czy na forum czy szefostwu. :]
Za to, że niektórzy się potem skarżą czy na forum czy szefostwu. :]
Trochę przykro, że najpopularniejszym obecnie tematem na Forum Infra staje się ocena pracy moderatorów, zamiast choćby komentarz do ciekawego artykułu. Może będę dosadny, ale gdybyście skupili się na dyskusji o ciekawych zjawiskach a nie wzajemnych oskarżeniach to zapewne byłoby mniej "szitu" jak to nazywa Zit.
PS. Zmiany w ekipie moderatorów trwają -> kliknij w zakładkę "moderatorzy"
PS. Zmiany w ekipie moderatorów trwają -> kliknij w zakładkę "moderatorzy"