Zagadka Manuskryptu Wojnicza
Re: Zagadka Manuskryptu Wojnicza
Kasiu no jasne, przecież hafty i wzory dla nich ludzie pobierali z natury, z kwiatków, płatków śniegu, itd. 

- Andrzej 58
- Weteran Infranin
- Kontakt:
To by się zgadzało Kasiu.Manuskrypt w większości powstał na Wawelu czyli Małopolsce.Danusiu tekst główny znajduje się na stronie 58 manuskryptu."Do M " ma w czterowierszach swoje odnośniki..Związane to jest z przekazywaniem zapisu.Wiele kobiet a ta sama pamięć.

Andrzeju - to wklej z łaski swojej i link do tej strony 58 i tekst czterowierszu.. To że wiersz mógł podziałać na wiele kobiet to jest oczywiste, wiele nawet miliony kobiet.. Tej samej pamięci jednak mieć nie mogą i w to nie uwierzę - nie staraj się mnie nadal przekonywać, ujrzałam - wiem  .. Tylko mnie istotnie coś zaintrygowało, a wiesz co? - Szczerze, to jakieś sztuczki czarnej magii znane i przekazywane przez jakąś grupę z wykorzystywaniem Nostradamusa, Mickiewicza i innych znanych tekstów, tak pewnie bardzo starą i to ich czasy już dobiegają końca, dlaczego?- Bo ludzie wyszli z wieków ciemnych i zaczynają otwierać oczy..
.. Tylko mnie istotnie coś zaintrygowało, a wiesz co? - Szczerze, to jakieś sztuczki czarnej magii znane i przekazywane przez jakąś grupę z wykorzystywaniem Nostradamusa, Mickiewicza i innych znanych tekstów, tak pewnie bardzo starą i to ich czasy już dobiegają końca, dlaczego?- Bo ludzie wyszli z wieków ciemnych i zaczynają otwierać oczy..

.. Tylko mnie istotnie coś zaintrygowało, a wiesz co? - Szczerze, to jakieś sztuczki czarnej magii znane i przekazywane przez jakąś grupę z wykorzystywaniem Nostradamusa, Mickiewicza i innych znanych tekstów, tak pewnie bardzo starą i to ich czasy już dobiegają końca, dlaczego?- Bo ludzie wyszli z wieków ciemnych i zaczynają otwierać oczy..
					Ostatnio zmieniony pn sie 25, 2014 8:37 pm przez danut, łącznie zmieniany 1 raz.

- Andrzej 58
- Weteran Infranin
- Kontakt:
http://commons.wikimedia.org/wiki/Voynich_manuscript A to się Danusiu zdziwisz kim jest kobieta wielokrotnie wspominana w centuriach i co ma wspólnego z wierszem "Do M".

A tłumaczenie gdzie? Co mi z tego obrazka? Kim jest kobieta? hmm pewnie jakaś święta   hmm pomyślę nad tym, byleby mi w główce nie odbiło.
 hmm pomyślę nad tym, byleby mi w główce nie odbiło.

hmm pomyślę nad tym, byleby mi w główce nie odbiło.
 hmm pomyślę nad tym, byleby mi w główce nie odbiło.- Andrzej 58
- Weteran Infranin
- Kontakt:
Co mogłem to napisałem wcześniej w odpowiedzi dla Jasia.Reszta jest w trakcie realizacji.Czterowierszy nie wkleję , ponieważ łatwo wtedy będzie ją zdefiniować."Święta" -  tak i wcześniej żona pewnego księcia.

Biedni okultyści to dlatego tak chodzą za mną od wczesnych lat młodości i mają mnie na oku...oj bidna ja, bidna.. A tak się zastanawiałam od dawna - czemu się tak do mnie przyczepiają?..Andrzeju Twoje teoria jest naprawdę tak sfabrykowana, że nie mogę się nie śmiać, nie obrażaj się.
 Biedni okultyści to dlatego tak chodzą za mną od wczesnych lat młodości i mają mnie na oku...oj bidna ja, bidna.. A tak się zastanawiałam od dawna - czemu się tak do mnie przyczepiają?..Andrzeju Twoje teoria jest naprawdę tak sfabrykowana, że nie mogę się nie śmiać, nie obrażaj się.- Andrzej 58
- Weteran Infranin
- Kontakt:
To z okultyzmem Danusiu nie ma nic wspólnego.To o czym piszę znajduje się min w Tybetańskiej księdze umarłych.Jest tam o przechytrzaniu śmierci , która wiąże się z zabijaniem bogów.Śmierć pokonuje się poprzez przenoszenie świadomości.To wielokrotnie opisane jest również w czterowierszach.Dlatego ta kobieta jest kontynuacją wielu kobiet z historii.Co do Ciebie i Twoich doświadczeń , to wyszło dlaczego miałaś te doświadczenia.Byłaś przygotowywana na zastępstwo dla innej kobiety.Ta w historii zapisała się wyjątkowo źle.Stąd te identyczne zdarzenia przez nas opisywane.

Była taka, chciała mnie zastąpić lub abym ja odpowiadała za jej grzechy, to dawne dzieje i dawno przeze mnie wyjaśnione, nie piszę o tym na forum i to nie była Miska- kropka.  Świadomość jest przenoszona.. ale co dalej, jak się sprawa ma do Manuskryptu i do tworzenia wymysłów na temat jego zawartości?? A miłosne historie  takie ściśle duchowe są kontynuowane na przestrzeni wieków przez mnóstwo ludzi, nie słyszałeś o tym, że historia ogólnie lubi się powtarzać? Jak sprawa ma się do parcia kogoś na tron, aby ogłaszać o czyjeś świętości i chyba Twojej wyjątkowości, świętości skoro tak uparcie do tego dążysz?
  Świadomość jest przenoszona.. ale co dalej, jak się sprawa ma do Manuskryptu i do tworzenia wymysłów na temat jego zawartości?? A miłosne historie  takie ściśle duchowe są kontynuowane na przestrzeni wieków przez mnóstwo ludzi, nie słyszałeś o tym, że historia ogólnie lubi się powtarzać? Jak sprawa ma się do parcia kogoś na tron, aby ogłaszać o czyjeś świętości i chyba Twojej wyjątkowości, świętości skoro tak uparcie do tego dążysz?

Świadomość jest przenoszona.. ale co dalej, jak się sprawa ma do Manuskryptu i do tworzenia wymysłów na temat jego zawartości?? A miłosne historie  takie ściśle duchowe są kontynuowane na przestrzeni wieków przez mnóstwo ludzi, nie słyszałeś o tym, że historia ogólnie lubi się powtarzać? Jak sprawa ma się do parcia kogoś na tron, aby ogłaszać o czyjeś świętości i chyba Twojej wyjątkowości, świętości skoro tak uparcie do tego dążysz?
  Świadomość jest przenoszona.. ale co dalej, jak się sprawa ma do Manuskryptu i do tworzenia wymysłów na temat jego zawartości?? A miłosne historie  takie ściśle duchowe są kontynuowane na przestrzeni wieków przez mnóstwo ludzi, nie słyszałeś o tym, że historia ogólnie lubi się powtarzać? Jak sprawa ma się do parcia kogoś na tron, aby ogłaszać o czyjeś świętości i chyba Twojej wyjątkowości, świętości skoro tak uparcie do tego dążysz?- Andrzej 58
- Weteran Infranin
- Kontakt:
Pytasz Danusiu co z tym wszystkim ma Wojnicz.Ano ma .To informacje i instrukcje co zrobić i komu przekazać informacje dotyczące zakończenia tego oszustwa , w którym tkwimy od tysięcy lat.Ta osoba może spowodować wielkie zmiany .To jeden z pseudo bogów.